GREG.M 09.06.2006 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A ja rozumiem tego faceta i rozumiem, że to była przemoc. Nie wiem czy wiecie, ale pedofil też potrafi swoją ofiarę (dziecko, które przecież też jest istotą seksualną) doprowadzić do podniecenia. Nie oznacza to wcale, że dziecko chce być wykorzystywane przez zwyrodnialca, zostało tylko przedwcześnie rozbudzone seksualnie. Wiążą się z tym faktem późniejsze ogromne problemy psychiczne u wykorzystywanego dzieciaka, gdyż ono czuje się winne, że odczuwało w trakcie przyjemność, chociaż wcale tego nie chciało. Nie ten wątek kuleczka... Mówimy o normalnych, dorosłych facetach i takich kobietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.06.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dorośli faceci często są jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dorośli faceci często są jak dzieci a ciemu tak myslis kulećko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wiecie co? A ja tam się cieszę z tego wyroku. Bo coś co jest zakazane to jakoś w Polsce ma większe wzięcie. Może dziewczyny będą chętniejsze - bo ten dreszczyk niepokoju czy więzieniem się nie skończy? A w dodatku nie takie rzeczy ludzie robią by trafić do mediów - pierwsza Norweżka skazana za gwałt już jest - a co to Polki gorsze są? Dla zainteresowanych jeszcze dodatkowa zachęta - ewentualna gwałcicielka byłaby pierwsza nie tylko w Polsce ale w całej Unii (bo Norwegia nie jest w UE). ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 09.06.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dorośli faceci często są jak dzieci a ciemu tak myslis kulećko ?? intrygujace pytanie ??? Pawson czy Ty też myslisz że kuleczka no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Miałam z kilkoma do czynienia i stwierdzam: - są niedojrzali emocjonalnie - kochają ponad wszystko swoje zabawki (samochód, skrzyneczkę z narzędziami, najnowszy model komórki i tysiące innych dupereli) - nade wszystko uwielbiają pilota od telewizora - i tak są kochani Inwestorze........że co kuleczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.06.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jest zabezpieczenie. NOSPA'E trzeba brać ona działa rozkurczowo i będzie flaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 09.06.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Nie wiem, czy pamiętacie temat potencjalnego gwałtu prostytutki przez jednego z polskich Eurodeputowanych? Znacie może dowcip z tym związany? Czy można zgwałcić prostytutkę? . . . . . . . . . . . Tak, w Samoobronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Miałam z kilkoma do czynienia i stwierdzam: - są niedojrzali emocjonalnie - kochają ponad wszystko swoje zabawki (samochód, skrzyneczkę z narzędziami, najnowszy model komórki i tysiące innych dupereli) - nade wszystko uwielbiają pilota od telewizora - i tak są kochani Inwestorze........że co kuleczka... kurde ... babka jest naprawdę niebezpieczna ROZGRYZŁA NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Miałam z kilkoma do czynienia i stwierdzam: - są niedojrzali emocjonalnie - kochają ponad wszystko swoje zabawki (samochód, skrzyneczkę z narzędziami, najnowszy model komórki i tysiące innych dupereli) - nade wszystko uwielbiają pilota od telewizora - i tak są kochani Inwestorze........że co kuleczka... kurde ... babka jest naprawdę niebezpieczna ROZGRYZŁA NAS Na szczęście nie do końca - ja nie uwielbiam pilota od telewizora ;-) Przynajmniej to się nie zgadza. Może powinienem się leczyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Miałam z kilkoma do czynienia i stwierdzam: - są niedojrzali emocjonalnie - kochają ponad wszystko swoje zabawki (samochód, skrzyneczkę z narzędziami, najnowszy model komórki i tysiące innych dupereli) - nade wszystko uwielbiają pilota od telewizora - i tak są kochani Inwestorze........że co kuleczka... kurde ... babka jest naprawdę niebezpieczna ROZGRYZŁA NAS Na szczęście nie do końca - ja nie uwielbiam pilota od telewizora ;-) Przynajmniej to się nie zgadza. Może powinienem się leczyć ??? no dobra .. ciebie rozgryzła na 75 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.06.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Masz rację. I to w ciemo. Aż się boję pomyśleć co by mogła powiedzieć po bliższym poznaniu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 09.06.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 naprawdę biedni Ci mężczyźni....http://www.maxior.pl/?p=index&id=10829&8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.06.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jest zabezpieczenie. NOSPA'E trzeba brać ona działa rozkurczowo i będzie flaczek. Teraz jestem pewna, że żaden uczestnik płci meskiej, biorący udział w tej dyskusji nigdy nie zażyje leku o nazwie NOSPA, choćby nawet dostał skrętu kiszek Ps. Oj chłopcy, chłopcy, to przerażające, że tak łatwo Was rozgryźć i to bez bliższego poznania _bogus_ gdzieś Ty się taki uchował wyrodne dziecko popkultury . Przecież pilot od telewizora to największy wynalazek naszych czasów, atrybut męskości, berło w dłoni króla rodziny, niczym miecz rycerski synonim władzy i siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 09.06.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ... ... Inwestorze........że co kuleczka... Kuleczka nie pisz że by Ci tak kawę na ławę O pewnych sprawach nie wypada pisać bezpośrednio trzeba oględnie. Wiesz na tej samej zasadzie że kobiety nie wypada o wiek pytać . Wiesz to Ty sama napisałaś że faceci są jak dzieci. Sugeruje to niejednoznacznie że i z facetami i ...... wiesz to to robiłaś i dalej juz sama musisz się domyślić Temat watku jest jednoznaczy wybacz więcej już nie mogę pisać Pozdrawiam P.S. Ale kurde mi się zaraz dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Czy kobieta moze zgwalcic faceta - odpowiedz - moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.06.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ... ... Inwestorze........że co kuleczka... Kuleczka nie pisz że by Ci tak kawę na ławę O pewnych sprawach nie wypada pisać bezpośrednio trzeba oględnie. Wiesz na tej samej zasadzie że kobiety nie wypada o wiek pytać . Wiesz to Ty sama napisałaś że faceci są jak dzieci. Sugeruje to niejednoznacznie że i z facetami i ...... wiesz to to robiłaś i dalej juz sama musisz się domyślić Temat watku jest jednoznaczy wybacz więcej już nie mogę pisać Pozdrawiam P.S. Ale kurde mi się zaraz dostanie Osz kurde o tym żem była nie pomyślałabym O zawiły meandrze męskiej logiki...... chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 09.06.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Eeee kurna nie było tak źle A z pozostałymi puktami to tez nie do konca prawda no ma sie rozumieć że ostatni to najprawdziwsza prawda Niedojrzali emocjonalnie - zbyt to trudne do ustalenia dojrzałość, emocje to cos akurat dla kobiet pilot - ściema totalna, jak mozna kochać coś co się rozsypuje i musi być gumka zwiazane aby baterie nie wypadały , auto kochać z takim przebiegiem, błotnik klepany, skrzynia biegów sie sypie nie mam juz serca do tego złomu komórka wpadła mi niedawno do kibla bo miałem w kieszeni w koszuli i jak nachylałem sie aby podniesc klape to hlup i tyle ja widziałem musiałem łowić i jak mozna cos takiego wyjetego z kibla kochać ?? , narzędzia kochać ? na kosiarkę już patrzeć nie mogę 2 razy w tygodni zapier..... cały ogród, w wiertarce akumulator padł nie da się już ze starości naładować , inne duperele czy ja wiem może kratkę z pifkiem oooj tiaaak lecę bo zaraz z Ekwadorem gramy jak nasi przewala to chyba sie narąbie jak ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.06.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 No to się Inwestor narąbał. Ale dali plamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 10.06.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nie kurna nie narąbałem się. Przełyk mi się zacisną, a piwo przestało smakować do tej pory stoi w pokoju otwarta i niewypita butelka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts