Żelka 08.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Phi? też ładnie a przystojniaczek ze mnie będzie jak wrócę od fryzjera Nie pisz tylko ile razy rocznie idzie do tego fryzjera bo sie zalamie. p.s. kot jz siedzi na parapecie, nakarmiony i sie myje na sloneczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Mokka Chyba spac nie moglas , bo o tych miesniakach myslalas od AMFI Rozgryzlam Cie pewnie Nie musialas wypaplac , ze Gotek jest teraz Kotkiem , ale Ci wybacze Maluszku Tobie tez najlepszego oczywiscie. Jak bylismy u Ciebie z chlopcami to maly Gotek byl jeszcze grzeczny w sumie . Teraz to ma dopiero powera Zeljko Kot wyglada juz prawie na Twojego .I dobrze , on na pewno nie bedzie rysowal szyb , zreszta Twoj Stary nie musi wszyskiego wiedziec , no sama powiedz Co do Filipowego fryzjera to pewnie calkiem prawdopodobne , ze czesciej bywa i ode mnie. Na szczescie sasiadka namierzyla fajna fryzjerke pod Zalesiem , tak wiec moze tam jakos bede mogla dojezdzac. Bo tu u nas to prawde mowiac lepiej wcale nie chodzic . Dobra zrobilam kilka zdjecia . Prosze bardzo http://img205.imageshack.us/img205/2449/8012009015we3.jpg Kotek to taki wlasnie usmiechniety jest zawsze http://img60.imageshack.us/img60/5342/8012009005rj0.jpg Obwachiwanie poranne za domem . Pablis to sie dzisiaj w nocy zerwal z wielkim szczekaniem , Mlody az wyjrzal przez okno .Oazalo sie , ze 2 dziki sa u nas podworku http://img60.imageshack.us/img60/7007/8012009011bz4.jpg Kotek -Gotek http://img60.imageshack.us/img60/8058/8012009017bp3.jpg Kiedy ja jem sniadanie to oni tak leza kolo mnie .Chyba ,ze dziaduja to maja nosy kolo mojego jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 To pierwsze zdjęcie rewelacja!! Gotek strasznie duży Za uszkiem proszę podrapać od cioci Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Maluszku Tobie tez najlepszego oczywiscie. Jak bylismy u Ciebie z chlopcami to maly Gotek byl jeszcze grzeczny w sumie . Teraz to ma dopiero powera A to jak ma powera to powinniśmy się spotkać, żeby sobie z Norką pobiegał Misiek to raczej kroku mu nie dotrzyma. Faktycznie to piersze zdjęcie cudeńko W szyjki proszę chłopaczków wycałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Maluszku Ucaluje , ucaluje . Wybierzemy sie do Ciebie , ale mysle , ze teraz Twoja kolej . Wpadaj z przychowkiem , ja wciaz mysle o ty jai to Misiek jest moj ukochany Kasia No duzy Kocio , duzy , a jak wczoraj wieczorem odsniezalismy to skacze za lopata od sniegu jak calkie dorosly .Tak sie wyszaleli wczoraj wieczorem , ze szok .Cieplej bylo . Nawet bez kurtek byli .A ja to zziajana wrocilam do domu Dzisiaj tez bylismy dluzej , bo na sloncu na plusie , ale prawde mowiac stali pod drzwiami i jeczeli , zeby isc , nawet kawy nie dopilam http://img60.imageshack.us/img60/1382/8012009004lc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 BOMBA!!!!!!!!!!!!! Cały Pabliś, taki dostojny i opanowany Super zdjecie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kasia Ladne chlopaki to i zdjecie ladne , co tu duzo gadac .No powiedz sama Pablis to chyba szyjke dla Maluszka wystawil Gociu odpoczywa po spacerku sobie http://img510.imageshack.us/img510/6575/8012009008qs1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kasia Ladne chlopaki to i zdjecie ladne , co tu duzo gadac .No powiedz sama:DCo prawda to prawda Super zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 rrmisia - jak przyjadę to wycałuję Pablisia w tę szyjkę Zwłaszcza, że tak ją dla mnie wystawia Ty poważnie myślisz, żebym do Ciebie przyjechała z tym moim zwierzyńcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 rrmisia - jak przyjadę to wycałuję Pablisia w tę szyjkę Zwłaszcza, że tak ją dla mnie wystawia Ty poważnie myślisz, żebym do Ciebie przyjechała z tym moim zwierzyńcem? Tak mysle , ze dla Ciebie wystawia No pewnie , ze mozesz z nimi , na spacerek pojdziemy porzadny Kasia Jeszcze popatrze co napstrykalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 rrmisia - jak przyjadę to wycałuję Pablisia w tę szyjkę Zwłaszcza, że tak ją dla mnie wystawia Ty poważnie myślisz, żebym do Ciebie przyjechała z tym moim zwierzyńcem? Tak mysle , ze dla Ciebie wystawia No pewnie , ze mozesz z nimi , na spacerek pojdziemy porzadny To powiedz kiedy a się pojawimy A co do spaceru to albo tylko taki krótki albo dłuższy z wieloma postojami - Miśka nogi długich spacerów nie wytrzymują A fotki chłopaków są zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 08.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Rrmi ,rozgryzłaś mnie te od AMFI to mi spać nie dają, nie da się ukryć, już się na spacer prawie z takim wybieram O 7 walnęłam Kotek, ale szybko poprawiłam, ale niestety się wydało, szybka jesteś jak błyskawica . Kotek boski jest taki słodziaczek, ale jaki byczy już. Zeljko gratuluję kotka, już Twój będzie. Koty nie rysują szyb, a nawet jak tak się stanie, to jak Twój Stary odkryje, że tego ten kotek tego dokonał? Nie ma szans na to . W razie czego powiesz, że to wróbel albo ktoś inny, mało takich co szyby drapią. Przyzwyczaisz się do tego kotka zobaczysz, jak raz nie przyjdzie to będziesz szukać jak swojego. Nie gadajcie o fryzjerze, ja to nie lubię tam chodzić, nuda zawsze i takie durne rozmowy tam są. Siedzą baby i przeżywają czy ładnie, czy nie za krótka itp, mnie to jednak nie kręci, zawsze mam piękną fryzurę i śliczny kolor to tego nie rozeznaję Maluszku , podrap Miśka ode mnie bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 mokka - podrapię Co do fryzjera to lubię chodzić - uwielbiam myć głowę u fryzjera. Odlot reszta mogłaby nie istnieć. Żelko - kota bierz. Na pewno nie szyb nie podrapie - mam 3 sztuki to wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Maluszku Kiedy chcesz to wpadaj .Ognisko rozpalimy .Misa mozna bedzie w domu zostawic , bo na przystanki teraz za zimno , ale to ze Starym posiedza wedwoch , bo Mlodego pewnie nie bedzie . Domyslam sie ,ze weekend wolisz .Jesli w sobote to po poludniu , bo rano bede w Wawie , moge zadzwonic jak bede wyjezdzla , a jak Niedziela to kiedy chcesz . Mokka A co to jakis kurde w koncu wstyd , ze Gotek jest Kotkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 rrmisia - co do tego weekendu to jeszcze nie wiem czy mi się uda. Zdzwonimy się dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nie ma sprawy , ja nie wyjezdzam nigdzie z domu , wiec w kazdy weekend jestem Jak co to dzwon do mnie , ale daj jeszcze raz swoj tel ,bo posialam , wpisze sobie w koncu Mokka Nikt Ci w ta cudowna fryzure nie uwierzy , moze pokazesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ale super chłopaki nic tylko calować w szyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kulka Jak raz siadlam do kompa , bo mam wieczorek muzyczny w sluchawkach No i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 10.01.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Cze . Nie wiedziałam , że o Kotku juz w prasie piszą. W sumie nie ma co się dziwić, te jego usta, te oczy . Kobiety uznały, że jest wymarzony i doskonały . http://images33.fotosik.pl/439/9e4895c8644129eb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Cze . Nie wiedziałam , że o Kotku juz w prasie piszą. W sumie nie ma co się dziwić, te jego usta, te oczy . Kobiety uznały, że jest wymarzony i doskonały . http://images33.fotosik.pl/439/9e4895c8644129eb.jpg Niezłe, ale w sumie takie trochę straszne to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts