Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Phi? też ładnie :wink: a przystojniaczek ze mnie będzie jak wrócę od fryzjera :wink: :lol:

Nie pisz tylko ile razy rocznie idzie do tego fryzjera bo sie zalamie. :lol:

p.s. kot jz siedzi na parapecie, nakarmiony i sie myje na sloneczku. :lol:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mokka

Chyba spac nie moglas , bo o tych miesniakach myslalas od AMFI :D

Rozgryzlam Cie pewnie :wink:

Nie musialas wypaplac , ze Gotek jest teraz Kotkiem , ale Ci wybacze :D

Maluszku

Tobie tez najlepszego oczywiscie.

Jak bylismy u Ciebie z chlopcami to maly Gotek byl jeszcze grzeczny w sumie .

Teraz to ma dopiero powera :D

Zeljko

Kot wyglada juz prawie na Twojego .I dobrze , on na pewno nie bedzie rysowal szyb , zreszta Twoj Stary nie musi wszyskiego wiedziec , no sama powiedz :wink:

Co do Filipowego fryzjera to pewnie calkiem prawdopodobne , ze czesciej bywa i ode mnie.

Na szczescie sasiadka namierzyla fajna fryzjerke pod Zalesiem , tak wiec moze tam jakos bede mogla dojezdzac.

Bo tu u nas to prawde mowiac lepiej wcale nie chodzic .

Dobra zrobilam kilka zdjecia .

Prosze bardzo :p

http://img205.imageshack.us/img205/2449/8012009015we3.jpg

Kotek to taki wlasnie usmiechniety jest zawsze :D

http://img60.imageshack.us/img60/5342/8012009005rj0.jpg

Obwachiwanie poranne za domem .

Pablis to sie dzisiaj w nocy zerwal z wielkim szczekaniem , Mlody az wyjrzal przez okno .Oazalo sie , ze 2 dziki sa u nas podworku :o

http://img60.imageshack.us/img60/7007/8012009011bz4.jpg

Kotek -Gotek :D

http://img60.imageshack.us/img60/8058/8012009017bp3.jpg

Kiedy ja jem sniadanie to oni tak leza kolo mnie .Chyba ,ze dziaduja to maja nosy kolo mojego jedzenia :D

Maluszku

Tobie tez najlepszego oczywiscie.

Jak bylismy u Ciebie z chlopcami to maly Gotek byl jeszcze grzeczny w sumie .

Teraz to ma dopiero powera :D

A to jak ma powera to powinniśmy się spotkać, żeby sobie z Norką pobiegał :D Misiek to raczej kroku mu nie dotrzyma.

Faktycznie to piersze zdjęcie cudeńko :D

W szyjki proszę chłopaczków wycałować :D

Maluszku

Ucaluje , ucaluje . Wybierzemy sie do Ciebie , ale mysle , ze teraz Twoja kolej . Wpadaj z przychowkiem , ja wciaz mysle o ty jai to Misiek jest moj ukochany :p

Kasia

No duzy Kocio , duzy , a jak wczoraj wieczorem odsniezalismy to skacze za lopata od sniegu jak calkie dorosly .Tak sie wyszaleli wczoraj wieczorem , ze szok .Cieplej bylo . Nawet bez kurtek byli .A ja to zziajana wrocilam do domu :D

Dzisiaj tez bylismy dluzej , bo na sloncu na plusie , ale prawde mowiac stali pod drzwiami i jeczeli , zeby isc , nawet kawy nie dopilam :D

http://img60.imageshack.us/img60/1382/8012009004lc3.jpg

rrmisia - jak przyjadę to wycałuję Pablisia w tę szyjkę :D Zwłaszcza, że tak ją dla mnie wystawia :D

Ty poważnie myślisz, żebym do Ciebie przyjechała z tym moim zwierzyńcem?

Tak mysle , ze dla Ciebie wystawia :D

No pewnie , ze mozesz z nimi , na spacerek pojdziemy porzadny :D

Kasia

:lol: :D

Jeszcze popatrze co napstrykalam :wink:

rrmisia - jak przyjadę to wycałuję Pablisia w tę szyjkę :D Zwłaszcza, że tak ją dla mnie wystawia :D

Ty poważnie myślisz, żebym do Ciebie przyjechała z tym moim zwierzyńcem?

Tak mysle , ze dla Ciebie wystawia :D

No pewnie , ze mozesz z nimi , na spacerek pojdziemy porzadny :D

To powiedz kiedy a się pojawimy :D

A co do spaceru to albo tylko taki krótki albo dłuższy z wieloma postojami - Miśka nogi długich spacerów nie wytrzymują :cry:

A fotki chłopaków są zawsze mile widziane :D

Rrmi ,rozgryzłaś mnie te od AMFI to mi spać nie dają, nie da się ukryć, już się na spacer prawie z takim wybieram :lol: O 7 walnęłam Kotek, ale szybko poprawiłam, ale niestety się wydało, szybka jesteś jak błyskawica :lol: . Kotek boski jest taki słodziaczek, ale jaki byczy już.

Zeljko gratuluję kotka, już Twój będzie. Koty nie rysują szyb, a nawet jak tak się stanie, to jak Twój Stary odkryje, że tego ten kotek tego dokonał? Nie ma szans na to :lol: . W razie czego powiesz, że to wróbel albo ktoś inny, mało takich co szyby drapią. Przyzwyczaisz się do tego kotka zobaczysz, jak raz nie przyjdzie to będziesz szukać jak swojego.

Nie gadajcie o fryzjerze, ja to nie lubię tam chodzić, nuda zawsze i takie durne rozmowy tam są. Siedzą baby i przeżywają czy ładnie, czy nie za krótka itp, mnie to jednak nie kręci, zawsze mam piękną fryzurę i śliczny kolor to tego nie rozeznaję :lol:

Maluszku , podrap Miśka ode mnie bardzo serdecznie.

Maluszku

Kiedy chcesz to wpadaj .Ognisko rozpalimy .Misa mozna bedzie w domu zostawic , bo na przystanki teraz za zimno , ale to ze Starym posiedza wedwoch , bo Mlodego pewnie nie bedzie .

Domyslam sie ,ze weekend wolisz .Jesli w sobote to po poludniu , bo rano bede w Wawie , moge zadzwonic jak bede wyjezdzla , a jak Niedziela to kiedy chcesz . :D

Mokka

A co to jakis kurde w koncu wstyd , ze Gotek jest Kotkiem :lol: ?

Nie ma sprawy , ja nie wyjezdzam nigdzie z domu , wiec w kazdy weekend jestem :D

Jak co to dzwon do mnie , ale daj jeszcze raz swoj tel ,bo posialam , wpisze sobie w koncu :oops:

Mokka

Nikt Ci w ta cudowna fryzure nie uwierzy , moze pokazesz :D