tomek1950 26.08.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 "Przepraszam, czy jest suchy chleb dla konia?" ("Wojna domowa" Jarema Stempowski)"Ja jestem kobieta pracująca..." ("Czterdziestolatek" Irena Kwiatkowska) A jeśli chodzi o przysłowie "Kto rano wstaje" to proponuję inne zakończenia:- ... ten leje jak wół do karety- ... ten pachnie ja dziura w moście- ... leje jak kobyłka u płota Kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.08.2003 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Kto rano wstaje:...ten oddaje co boskie - Bogu, a diabłu ogarek......temu wszystkie kozy skaczą......ten wodę nosi, póki mu się ucho nie urwie... I jeszcze wojskowe:Jak sobie pościelesz - to będzie alarm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.09.2003 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Kto rano wstaje, ten leje jak ciele na malowane wrota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 01.09.2003 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Skoro zeszło na przysłowia to:- Nie rób drugiemu między drzwi- Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 "Raz pewien baca z owieczki korzystał,dziwiąc się, że mu ona nie beczy, lecz śwista.Dopiero na kolegium mu wytłumaczono,że wyryćkał świstaka - co jest pod ochroną"[Andrzej Waligórski - Bajeczki] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.09.2003 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Z obserwacji ulicznej i ogladania reklam: -Tato, martwię się o ciebie. Dzisiaj źle wyglądasz... Walnij sobie klina, poczujesz sie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 22.09.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 to ja mam taki z życia, autor - kolega zza biurka, o wyprawie w pełne morze - była taka burza, że aż ryby rzygały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.10.2003 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 To ja też z życia.... moja połowica przytargała od Iksińskiej jakiś referat do korekty, i zwraca się do mnie tymi słowy: "-Mógłbyś z grubsza przelecieć Iksińską..." Chachaliśmy się z pół godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.10.2003 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 09.10.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 To ja też z życia.... moja połowica przytargała od Iksińskiej jakiś referat do korekty, i zwraca się do mnie tymi słowy: "-Mógłbyś z grubsza przelecieć Iksińską..." Chachaliśmy się z pół godziny... Propozycja nie do odrzucenia. Mam tylko jedno pytanie: Co na to Iksińska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.10.2003 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 No coś Ty... nic nie wie.... przypomniała mi się moja ex, która wysłała mnie onegdaj po "dwie paski podpaczek" najlepsze w takich sytuacjach jest te kilkanascie milisekund do załapania niezamierzonego numeru [osoby delikatne przepraszam za dosłowność tych dowcipasów] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela i Bogusław 09.10.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witajcie!Dołączamy do listy autentyczny napis sprzed lat z magazynu przy bocznicy kolejowej w Łańcucie "Kierowco ! Przed cofnięciem do tyłu upewnij się"Pozdrawiamy I B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 10.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 "Kierowco ! Przed cofnięciem do tyłu upewnij się" Autentyczne: Na budynku skupu płodów rolnych: "Rolniku ! Nie mym jaj przed skupem !" Na drzwiach sklepu wiejskiego: "Sklep nieczynny. Sklepowa daje od tyłu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.10.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Epoka późnego Gierka, napis na drzwiach Miejskiego Ośrodka Kultury w Będzinie. Z powodu Dnia Kultury czytelnia i biblioteka nieczynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 10.10.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Witryna zakładu krawieckiego. Usługi damskie, męskie i skóropodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.10.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Czasy studenckie - szalet na dworcu PKP w Żywcu. Pisuardesa sprząta wnętrze szaletu a na drzwiach nagryzmolona kartkaNie lać bo teruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.10.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Z tragicznego wydarzenia jakie miało miejsce przed kilku laty w Katowicach na ul. Bankowej gdzie podczas bandyckich porachunków został śmiertelnie postrzelony przypadkowy, śpieszący sie do domu przechodzień (zgon nastapił o godz. 19.30). Gazeta Wyborcza dodatek katowicki "zrobiła sobie jaja" dając tytuł artykułu "Nie zdążył na Wiadomości" Nie wiem czy ktoś w GW poniósł jakąkolwiek odpowiedzialność za swoje dyskusyjne poczucie humoru. Ale GW przez jakiś czas tłumaczyła się z tego "żartu" na swoich łamach. To tak gwoli prawdy, że autorami idiotycznych tekstów niekoniecznie muszą być sklepowe i babcie klozetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 10.10.2003 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Zgadniecie co to jest podgardle dzieciece? Podpowiem ,ze nie jest to czesc ciala dziecka,tylko informacja na metce/produkt z 83 r-stan wojenny-prywatny wytworca/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.10.2003 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 to oczywiście śliniaczek swoją drogą, to mieli pomysły... wsuwki męskie luzem zwis męski wizytowy a z obecnych - bardzo podoba mi się nazywanie mebli "wypoczynkami" i jeszcze - napis na podomce prod. chińskiej - szraflok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 10.10.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 z epoki podgardla dzieciecego pochodza rowniez CWICZKI DZIECIECE Z OBRZYNKOW, dla niewtajemniczonych - rodzaj tenisowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts