Q 18.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 o cos Ty. Ja gotuje , a nie doluje. Bedzie sos grzybowy i dziki ryz mieszany z bialym 50/50.Salata z sosem z zapiekanej papryki. W miedzyczasie zanim dojedziemy do konca, mozna zjesc pierwszego na tradycyjnej bulce wloskiej, oczywiscie przekrojonej na macie do bulek i nozem Henckel. http://imgplace.com/directory/dir1509/1176928635_2629.jpg Ciagle zachowujemy sterylnosc jak widac. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wracamy do maty warzywnej i katany. http://imgplace.com/directory/dir1509/1176928636_9263.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jestem na etapie dzikiego ryzu i ciaglym gotowaniu sosu. Tak wiec w miedzyczasie cos na zeba trzeba zapodac, czyli dobrze przyprawionej naturalnej zubrowiny(okolo 250g miesa). http://imgplace.com/directory/dir1509/1176929264_2340.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 uuuuuuuuuumm, co za zapach uuuuuuum i smak ummmmmmmm, lyk zimnego piwa i dalej gotujemy. http://imgplace.com/directory/dir1510/1176929799_8208.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736809 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dziekuje. Nastepne beda z domieszka zagotowanych i bardzo drobno posiekanych borowikow. Takie male nawiazanie do skladnikow sosu, ktorym obficie polewamy ryz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Mamy gotowy ryz. Nastepnym krokiem jest przygotowanie papryki jako skladnika sosu do salaty i przypalenie jej na patelni. http://imgplace.com/directory/dir1511/1176930990_8412.jpg http://imgplace.com/directory/dir1511/1176930991_4709.jpg Ten nozyk zawsze uzytkuje do takich ciec, oczywiscie slynny Global. Mata do warzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Przypalona papryka i pieczony czosnek jako glowne skladniki sosu do salaty. http://imgplace.com/directory/dir1512/1176932522_4258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Sos do salaty. http://imgplace.com/directory/dir1513/1176933096_9731.jpg oliwka, ocet balsamiczny, papryka, czosnek , pieprz, miod,przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736914 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 http://imgplace.com/directory/dir1513/1176933708_9373.jpg Biegne po wino. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736931 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Biegnij .... już myślałam, że o najważniejszym zapomniałeś .... ja bym chyba wolala to danie bez tego sosu .... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736933 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Mozna i bez, ale dzieciak z sosem albo wcale. Natomiast apeluje o regularne ostrzenie nozy przed uzyciem, jest to glowna zasada obowiazujaca w kuchni .... http://imgplace.com/directory/dir1513/1176934918_1487.jpg .....na dzisiaj to koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736961 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 laserowe też proponujesz ostrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1736970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zeljka, tak długo pieczesz tą polędwicę?? nie jest sucha i twarda?? Nie jest, chyba ten ocet balsamiczny o to zadbal. No i ja ja nie pieke, tylko caly czas pod przykryciem trzymam i polewam od czasu do czasu tym sosem. Moze tez dlatego, nie wiem... Co prawda mieso jest raczej miekkie i kruche niz soczyste. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1737109 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Biegnij .... już myślałam, że o najważniejszym zapomniałeś .... ja bym chyba wolala to danie bez tego sosu .... a ja lubie sos grzybowy mniam jak chce aby byl ciemny to robie bez cytrynki jak chce jasny to na poczatku duszenia skraplam cytryna Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1737128 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dab 19.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Sorki ze moze i nie w ostatnim temacie ale moze ktos wie i pomoze...Jak zrobic w zwyklej domowej zamrazalce kostki lodu - ale calkowicie przezroczyste? (takie jakie podaja np. w McDonaldzie?) Probowalem wielu porad i lipa..zawsze sa zmatowiale HELP pozdr dab Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1738710 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dab,a próbowałeś z przegotowanej wody te kostki zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1738825 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dab 19.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dab, a próbowałeś z przegotowanej wody te kostki zrobić?? próbowałem i lipa... dalej z bąbelkami powietrza. Jakieś inne rady? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1738923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dab, a próbowałeś z przegotowanej wody te kostki zrobić?? próbowałem i lipa... dalej z bąbelkami powietrza. Jakieś inne rady? ale mineralną?? chyba chodzi raczej o szybkie zamrażanie w b wysokiej temperaturze od razu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1738989 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Moze oni w cieplym azocie mroza, w zamrazalce zrob sobie kolorowe z dodatkiem soku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/26/#findComment-1739080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.