Q 18.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 o cos Ty. Ja gotuje , a nie doluje. Bedzie sos grzybowy i dziki ryz mieszany z bialym 50/50.Salata z sosem z zapiekanej papryki. W miedzyczasie zanim dojedziemy do konca, mozna zjesc pierwszego na tradycyjnej bulce wloskiej, oczywiscie przekrojonej na macie do bulek i nozem Henckel. http://imgplace.com/directory/dir1509/1176928635_2629.jpg Ciagle zachowujemy sterylnosc jak widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wracamy do maty warzywnej i katany. http://imgplace.com/directory/dir1509/1176928636_9263.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jestem na etapie dzikiego ryzu i ciaglym gotowaniu sosu. Tak wiec w miedzyczasie cos na zeba trzeba zapodac, czyli dobrze przyprawionej naturalnej zubrowiny(okolo 250g miesa). http://imgplace.com/directory/dir1509/1176929264_2340.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 uuuuuuuuuumm, co za zapach uuuuuuum i smak ummmmmmmm, lyk zimnego piwa i dalej gotujemy. http://imgplace.com/directory/dir1510/1176929799_8208.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dziekuje. Nastepne beda z domieszka zagotowanych i bardzo drobno posiekanych borowikow. Takie male nawiazanie do skladnikow sosu, ktorym obficie polewamy ryz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Mamy gotowy ryz. Nastepnym krokiem jest przygotowanie papryki jako skladnika sosu do salaty i przypalenie jej na patelni. http://imgplace.com/directory/dir1511/1176930990_8412.jpg http://imgplace.com/directory/dir1511/1176930991_4709.jpg Ten nozyk zawsze uzytkuje do takich ciec, oczywiscie slynny Global. Mata do warzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Przypalona papryka i pieczony czosnek jako glowne skladniki sosu do salaty. http://imgplace.com/directory/dir1512/1176932522_4258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Sos do salaty. http://imgplace.com/directory/dir1513/1176933096_9731.jpg oliwka, ocet balsamiczny, papryka, czosnek , pieprz, miod,przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 http://imgplace.com/directory/dir1513/1176933708_9373.jpg Biegne po wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Biegnij .... już myślałam, że o najważniejszym zapomniałeś .... ja bym chyba wolala to danie bez tego sosu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Mozna i bez, ale dzieciak z sosem albo wcale. Natomiast apeluje o regularne ostrzenie nozy przed uzyciem, jest to glowna zasada obowiazujaca w kuchni .... http://imgplace.com/directory/dir1513/1176934918_1487.jpg .....na dzisiaj to koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 laserowe też proponujesz ostrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zeljka, tak długo pieczesz tą polędwicę?? nie jest sucha i twarda?? Nie jest, chyba ten ocet balsamiczny o to zadbal. No i ja ja nie pieke, tylko caly czas pod przykryciem trzymam i polewam od czasu do czasu tym sosem. Moze tez dlatego, nie wiem... Co prawda mieso jest raczej miekkie i kruche niz soczyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Biegnij .... już myślałam, że o najważniejszym zapomniałeś .... ja bym chyba wolala to danie bez tego sosu .... a ja lubie sos grzybowy mniam jak chce aby byl ciemny to robie bez cytrynki jak chce jasny to na poczatku duszenia skraplam cytryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dab 19.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Sorki ze moze i nie w ostatnim temacie ale moze ktos wie i pomoze...Jak zrobic w zwyklej domowej zamrazalce kostki lodu - ale calkowicie przezroczyste? (takie jakie podaja np. w McDonaldzie?) Probowalem wielu porad i lipa..zawsze sa zmatowiale HELP pozdr dab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dab,a próbowałeś z przegotowanej wody te kostki zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dab 19.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dab, a próbowałeś z przegotowanej wody te kostki zrobić?? próbowałem i lipa... dalej z bąbelkami powietrza. Jakieś inne rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dab, a próbowałeś z przegotowanej wody te kostki zrobić?? próbowałem i lipa... dalej z bąbelkami powietrza. Jakieś inne rady? ale mineralną?? chyba chodzi raczej o szybkie zamrażanie w b wysokiej temperaturze od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Moze oni w cieplym azocie mroza, w zamrazalce zrob sobie kolorowe z dodatkiem soku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.