niktspecjalny 14.06.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 [ serdecznie itd...pamietaj co powiedzialas. Oki doki Jeszcze tylko mnie oświeć czy żelatynę to w proszku czy rozpuszczoną do polewiczki dodać ? oczywiście ,że nie wywar tylko sucha prosto z torebki. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829553 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) skarpety selimma Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) skarpety selimma Tylko czy pożyczy ? Może w lizing puści ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829578 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829582 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć sie az poryczalem ze śmiechu. Gorzej jak wszyscy pomysla ,że ja tylko gotuje w rajstopach pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829589 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć sie az poryczalem ze śmiechu. Gorzej jak wszyscy pomysla ,że ja tylko gotuje w rajstopach pzdr. Napisz że tylko czasami , do niektórych potraw się tak ładnie ubierasz Reszta to proza życia - spodnie i spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829603 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć sie az poryczalem ze śmiechu. Gorzej jak wszyscy pomysla ,że ja tylko gotuje w rajstopach pzdr. Napisz że tylko czasami , do niektórych potraw się tak ładnie ubierasz Reszta to proza życia - spodnie i spodnie idź coś ugotowac bo zapluty mam monitor i nic nie będe mógł pisac. ubawiłaś mnie . pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć sie az poryczalem ze śmiechu. Gorzej jak wszyscy pomysla ,że ja tylko gotuje w rajstopach pzdr. Napisz że tylko czasami , do niektórych potraw się tak ładnie ubierasz Reszta to proza życia - spodnie i spodnie idź coś ugotowac bo zapluty mam monitor i nic nie będe mógł pisac. ubawiłaś mnie . pzdr. Siądź spokojnie , wytrzyj monitor , nie daj się Spadam do pracy Naraziątek Tylko te rajstopki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829641 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 narazicho,narta,narazie,narazisko ale ale naraziątek? do pracy teraz ..w taki upal.. ? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829676 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 wylewny to ja nie budu ale dawno sie tak nieuchachalem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1829684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Obiecuje ,że zaczne robic fotki. Może na obiadek dla teściów faszerada na trzy sposoby? Moi powiedzieli ,że takiej prostej faszerady nie jedli A co z tym zrobimy?Maxtorka!!!Gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1830886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jakoś w ten upał nie chce wam sie pitrasić...ale jakby co to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1830979 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Szkoda poledwiczek. Ponczocha na leb , a poledwica do krojenia. poledwica z prosiaka prosciutto(szynka wloska) 375 ml wytrawnego wina(biale) lyzka stolowa cukru skora z cytryny 2.5cm na 7.5 cm 1 lisc laurowy, oliwka(dziewicz) 375 ml rosolu sol i pieprz http://img148.imageshack.us/img148/9900/22crbj6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1832523 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 poledwiczki przecinamy prawie do konca. http://img175.imageshack.us/img175/1175/23crgt4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1832524 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 nastepnie ciecia w boki http://img389.imageshack.us/img389/4751/24crtc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1832525 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 8 cwiartek gruszki(odmiana bosc), wino, skora cytryny , lisc laurowy, cukier. 20 minut na wolnym ogniu. http://img389.imageshack.us/img389/1157/25crhy6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1832526 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 poledwice pokrywamy prosciutto. http://img175.imageshack.us/img175/6973/26crmx3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1832527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 gruszki odcedzamy. http://img389.imageshack.us/img389/2594/27crkd9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/28/#findComment-1832528 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.