niktspecjalny 14.06.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 [ serdecznie itd...pamietaj co powiedzialas. Oki doki Jeszcze tylko mnie oświeć czy żelatynę to w proszku czy rozpuszczoną do polewiczki dodać ? oczywiście ,że nie wywar tylko sucha prosto z torebki. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) skarpety selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) skarpety selimma Tylko czy pożyczy ? Może w lizing puści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć sie az poryczalem ze śmiechu. Gorzej jak wszyscy pomysla ,że ja tylko gotuje w rajstopach pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć sie az poryczalem ze śmiechu. Gorzej jak wszyscy pomysla ,że ja tylko gotuje w rajstopach pzdr. Napisz że tylko czasami , do niektórych potraw się tak ładnie ubierasz Reszta to proza życia - spodnie i spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć sie az poryczalem ze śmiechu. Gorzej jak wszyscy pomysla ,że ja tylko gotuje w rajstopach pzdr. Napisz że tylko czasami , do niektórych potraw się tak ładnie ubierasz Reszta to proza życia - spodnie i spodnie idź coś ugotowac bo zapluty mam monitor i nic nie będe mógł pisac. ubawiłaś mnie . pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki Postaram się w łikend spróbować ( tylko te rajstopki , które wybrac ? ) Toc i tak je bedziesz gotowac razem z serem. Kupiłem sobie i mam jedne do kulinarnych "zapedow" pzdr. Wiśta wio , łatwo powiedzieć Kobieta zmienną jest i jak ja z tego miliona przeróżnych wzorów i kolorów wybiorę ? No przecież pierwszymi lepszymi mogę smakowitośc zepsuć sie az poryczalem ze śmiechu. Gorzej jak wszyscy pomysla ,że ja tylko gotuje w rajstopach pzdr. Napisz że tylko czasami , do niektórych potraw się tak ładnie ubierasz Reszta to proza życia - spodnie i spodnie idź coś ugotowac bo zapluty mam monitor i nic nie będe mógł pisac. ubawiłaś mnie . pzdr. Siądź spokojnie , wytrzyj monitor , nie daj się Spadam do pracy Naraziątek Tylko te rajstopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 narazicho,narta,narazie,narazisko ale ale naraziątek? do pracy teraz ..w taki upal.. ? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 wylewny to ja nie budu ale dawno sie tak nieuchachalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Obiecuje ,że zaczne robic fotki. Może na obiadek dla teściów faszerada na trzy sposoby? Moi powiedzieli ,że takiej prostej faszerady nie jedli A co z tym zrobimy?Maxtorka!!!Gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jakoś w ten upał nie chce wam sie pitrasić...ale jakby co to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Szkoda poledwiczek. Ponczocha na leb , a poledwica do krojenia. poledwica z prosiaka prosciutto(szynka wloska) 375 ml wytrawnego wina(biale) lyzka stolowa cukru skora z cytryny 2.5cm na 7.5 cm 1 lisc laurowy, oliwka(dziewicz) 375 ml rosolu sol i pieprz http://img148.imageshack.us/img148/9900/22crbj6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 poledwiczki przecinamy prawie do konca. http://img175.imageshack.us/img175/1175/23crgt4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 nastepnie ciecia w boki http://img389.imageshack.us/img389/4751/24crtc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 8 cwiartek gruszki(odmiana bosc), wino, skora cytryny , lisc laurowy, cukier. 20 minut na wolnym ogniu. http://img389.imageshack.us/img389/1157/25crhy6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 poledwice pokrywamy prosciutto. http://img175.imageshack.us/img175/6973/26crmx3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 gruszki odcedzamy. http://img389.imageshack.us/img389/2594/27crkd9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts