axd 16.06.2007 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 ukladamy gruszki w srodku poledwiczek. http://img389.imageshack.us/img389/3813/28crnj7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 robimy rolade i zaciskamy sznurkiem do pieczenia plus wykalaczki. http://img148.imageshack.us/img148/4659/29crmt1.jpg polewamy oliwka i dodajemy wywar winny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 patelnia wedruje do piekarnika. http://img468.imageshack.us/img468/6443/21crbv4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 z rosolu robimy sos pieprzowy, pieprz tylko swizo mielony plus sol. http://img148.imageshack.us/img148/3899/30crsq4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 pieczen wyciagamy i odstawiamy na 10 minut. http://img389.imageshack.us/img389/7252/31crqg8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 dzielimy na porcje cieciami ukosnymi. http://img175.imageshack.us/img175/1705/32crfy3.jpg podajemy z saladka(makaron, rodzynki z rumu,papryka z grila, przyprawy,oliwka dziewicza, dziki ryz, orzeszki sosnowe) plus druga z serem mozzarella,oliwka, pomidorami , pietruszka,czerwona cebula,wino,sol i pieprz. Sos polewamy brzegi poledwicy. P.S. ponczoche sciagamy z lepetyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.06.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 A u kogo mozna cos takiego zamowic na wynos do domku? wracac i otwierac knajpke z takim jadlem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 To tylko tak hobbistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.06.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 A mi to na pasje wyglada. Czemu z tego co sie lubi nie zrobic tez interesu a inny tez sie uciesza... Tam u Was to juz w ogole, przeciez tam ludzie tak zadko gotuja w domu, nie? Czuje, ze goscie do Was wala drzwiamy i oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 A mi to na pasje wyglada. Czemu z tego co sie lubi nie zrobic tez interesu a inny tez sie uciesza... Tam u Was to juz w ogole, przeciez tam ludzie tak zadko gotuja w domu, nie? Czuje, ze goscie do Was wala drzwiamy i oknami. jak najbardziej , ale tylko w piciu winek. Taka pasja jest przywara goscinnosci napewno. P.S. wiecej sie wyda jakby sie zarobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 To tylko tak hobbistycznie. Jestem pełna szczerego uznania. Danie pyszne, ale przede wszystkim świetnie pokazany proces jego przygotowania. Naprawdę! Odżałowałam trochę limitu na net i obejrzałam dokładnie wszystko. Nie myślałeś o przygotowaniu jakiejś książeczki kulinarnej w takiej konwencji? Myślę, że mogłaby zrobić furorę. PS. Możemy mieć różnice zdań, ale to nie znaczy, że nie widzę Twoich zalet. Aha - fajny głos masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.06.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 To tylko tak hobbistycznie. Jestem pełna szczerego uznania. Danie pyszne, ale przede wszystkim świetnie pokazany proces jego przygotowania. Naprawdę! Odżałowałam trochę limitu na net i obejrzałam dokładnie wszystko. Nie myślałeś o przygotowaniu jakiejś książeczki kulinarnej w takiej konwencji? Myślę, że mogłaby zrobić furorę. PS. Możemy mieć różnice zdań, ale to nie znaczy, że nie widzę Twoich zalet. Aha - fajny głos masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Krotko i na temat. Nie. Przygotowuje jedzenie tylko dla siebie i moich znajomych. Nawet drinki robie sobie na wakacjach sam, bo ludzie wsadzaja rece gdzie popadnie. Jestem samolubem. http://img378.imageshack.us/img378/8260/p1000801il9.jpg P.S. glos mam jaki mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.06.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 To może się poznacie... v napisał... a tu link... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=102596&start=60 http://img515.imageshack.us/img515/2273/zzzzzzqd2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.06.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Q ale minie zaskoczyłes tym nowym powiedzeniem w nicku.Tylko gdzie brałes w niej udział. I zajechałes mnie tym przepisem.Wymiekne na chwile i pozostawie cie z forumowiczami . Narazienko Q gruszka jest bardzo zle strawiana w połaczeniu z miesem Tymczasidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 To może się poznacie... To chyba nie jest dobry pomysł. Miewamy różne punkty widzenia. A głos...? No cóż, słyszy się to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axd 16.06.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 gruszka jest bardzo zle strawiana w połaczeniu z miesem he, teraz wiem dlaczego mamy taka ciezka kuchnie, moze bardziej kucharzy -ooo. Slyszales o salacie debolistnej? Jak odpiszesz to troche pomysl. Ja skoncze deser w tym czasie. http://img393.imageshack.us/img393/5276/41crpv2.jpg http://img393.imageshack.us/img393/1230/42crdb1.jpg http://img393.imageshack.us/img393/4771/43craa1.jpg Proporcje dobieramy do wielkosci mozgu lub smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.06.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Q[/b] a message from the action] gruszka jest bardzo zle strawiana w połaczeniu z miesem he, teraz wiem dlaczego mamy taka ciezka kuchnie, moze bardziej kucharzy -ooo. Slyszales o salacie debolistnej? Jak odpiszesz to troche pomysl. Ja skoncze deser w tym czasie. Proporcje dobieramy do wielkosci mozgu lub smaku. Q jak na takiego "ciężkiego kucharza to powiem ,że nie wysiliłes się. Q[/b] a message from the action] Slyszales o salacie debolistnej? nawet ją przytocze:Sałata dębolistna (Lactuca sativa var. crispa) - odmiana sałaty siewnej należąca do rodziny astrowatych. Charakterystyka Liście Fioletowo-zielone lub zielone, pofałdowane liście przypominające dębowe. Zastosowanie Warzywo : Liście są pikantne, o lekko orzechowym smaku. Sztuka kulinarna : Dobrze komponuje się z delikatnymi sosami, łagodnymi serami, grzybami oraz z innymi sałatami, na przykład masłową. Jest bardzo nietrwała i trudna w przechowywaniu. Skorzystam w takim razie z pewnego przywileju.....rzuc fotke z potrawą z jej udziałem.Taka nie ciężką Q[/b] a message from the action] Jak odpiszesz to troche pomysl.Jeżeli chodziło ci o gruszki to twierdze ,że w kazdej postaci są cieżkostrawne. A wiesz co to za czynność?jangizować...ona po części tłumaczy to co miałem na mysli tylko z takim dużym mózgiem nie wiem jak to ogarniesz wszak to twoje słowa : Q[/b] a message from the action] Proporcje dobieramy do wielkosci mozgu lub smaku i nietylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 oj, ns w tytule tego watku jest napisane, kulinaria a nie kuchnia dla mających problemy z trawieniem.... mój mąż na przykład zjadł by (chyba) obiad razem z naczyniami i stołem i nie miał by problemów a ja z kolei, rozumiem o czym Ty mówisz, bo czasami to i owo odczuwam, ze niestety zjadłam...., tylko, ze tu kuchnia dla normalnych jest, a wyjątkom niech ślinka leci, a czemu by nie, lepiej strawimy to co nam wolno jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.06.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 oj, ns w tytule tego watku jest napisane, kulinaria a nie kuchnia dla mających problemy z trawieniem.... mój mąż na przykład zjadł by (chyba) obiad razem z naczyniami i stołem i nie miał by problemów a ja z kolei, rozumiem o czym Ty mówisz, bo czasami to i owo odczuwam, ze niestety zjadłam...., tylko, ze tu kuchnia dla normalnych jest, a wyjątkom niech ślinka leci, a czemu by nie, lepiej strawimy to co nam wolno jeść... Szkoda poledwiczek. Ponczocha na leb , a poledwica do krojenia..Żle zrozumiałas moja intencje.Nie mozna bezgranicznie ufac temu co autor pokazuje.Dotyczy to także i mnie.Sprawdzasz na sobie i sie wypowiadasz. A Ty:Zeljko tak jak Q udowadniasz mi ,że nie o to w watku idzie .Może nie zrozumiałem i moja strata. w tytule tego watku jest napisane, kulinaria a nie kuchnia dla mających problemy z trawieniem.... Ciekawe co bys napisała gdyby Cie przeczysciło po tych przepisach też ,że kulinaria itd?Czy po swojemu rozwinełabys temat nie patrząc na jego zapis główny. Oj duszku duszku.Ty jak powiesz to powiesz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.