Czernił 13.03.2016 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Zmywarka to jedno z bardziej zbędnych urządzeń jeśli w domu jest mniej osób niż 5. Ogólnie wystarczy dobra organizacja własnej pracy i serio zaoszczędzimy pieniędzy na zakupie tego urządzenia, środkach do niego i nie daj boże awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelix 14.03.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Zmywarka to jedno z bardziej zbędnych urządzeń jeśli w domu jest mniej osób niż 5. Ogólnie wystarczy dobra organizacja własnej pracy i serio zaoszczędzimy pieniędzy na zakupie tego urządzenia, środkach do niego i nie daj boże awarii. Większej herezji nie czytałem. Gdybym mieszkał sam to również bym posiadał zmywarkę 60cm. W rodzinie 5 osobowej zmywarka zwykle pracuje 2 razy dziennie - znam to z autopsji. Szkoda życia i rąk na zmywanie ręczne. W nowo budowanym domu planujemy dwie zmywarki, żeby używać głównie w drugiej taryfie. Zanim rozpakujemy pierwszą zmywarkę na blacie czeka kolekcja kolejnych garów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 14.03.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Czernił a po co mi lepsza organizacja ? oszczędność czasu to główna zaleta zmywarki dla mnie oprócz tych oczywistych, że sama zmywa i jest ekonomiczniejsza niż ręczne mycie myślę, że posiadanie zmywarki można porównać do pytania o posiadanie pralki automatycznej czy ręcznej Frani, wybór jest oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.03.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Większej herezji nie czytałem. Nie, no większe czytałam, ale też jest wypasiona. U nas 2 osoby i "od zawsze" czyli od 16 lat zmywarka i to 60. Nie wyobrażam sobie kuchni bez zmywarki, ani lepszej organizacji zmywania niż robi to ona Zmywarka jest na pierwszym miejscu mojej listy "wynalazków ludzkości" do Nobla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 19.03.2016 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Moim zdaniem przy małej ilości osób posiadanie zmywarki nie jest do końca ekonomiczne. Jeśli ma się wyrobiony nawyk od razu zmywania to tak naprawdę takie urządzenie nie jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.03.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Dla leniwych & wygodnych ideałem są dwie zmywarki. Do jednej pakujesz dzisiejsze brudne a z drugiej wyciągasz wczorajsze umyte w nocy czyli po 22:00, gdy masz prąd tańszy. O ile masz licznik dwutaryfowy ) Oczywiście zmywarki powinny stać między kredensami. Do oponentów: Posiadanie zmywarki jest zawsze opłacalne, tego nie wie tylko ten kto nie spróbował.. PS. Mamy zmywarkę chyba od 17 lat, dla młodych odchodzących na swoje było oczywistością, że taki sprzęt w domu jest niezbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piekarz12 20.03.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 To fascynujące jak takie prozaiczne tematy potrafią luidzi angażować. Dołączam się - jak najbardziej warto mieć zmywarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitkanitka 18.04.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Bosch, a wcześniej mieliśmy simensa, ale szału nie było. Teraz nienarzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts