Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was denerwuje w swoich połówkach?

Mufinek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 236
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość elutek
ja zaś mam fatum trzech -leci trzy razy skonczyły mi sie zwiazki po 3ech latach...:((

w hotelach nie robi się 13 piętra uznawanego za pechowe ,aTy po drugiej rocznicy świętuj od razu czwartą-może fatum odejdzie :D

a ja dodam nieśmiało, że "czwórka" to bardzo szczęśliwa cyfra i następnym razem

na pewno Ci się uda :)

/to mówiłam ja - urodzona 04.04. 8) :wink: /

ja zaś mam fatum trzech -leci trzy razy skonczyły mi sie zwiazki po 3ech latach...:((

Nie wiem, czy to tak źle. Są pewne plusy takiego stanu rzeczy...

Jakie?? ja nie widzę..to jest pewnie dla tych co rzeczywiście nie chcą..ja chyba za bardzo chce i sie staram..rozpieszcze i but pewny..

kobiety lubią twardzieli , ale z drugiej strony ....bardzo miło jest być rozpieszczaną ...chyba największą sztuką jest wypośrodkować ....a jak już sie wypośrodkuje przy 5-tym związku a i tak odejdzie to znaczy, że to zła kobieta była :wink: :lol:

-mój facet to anioł

druga Pani zaś na to

- mój tez nie mężczyzna..

Trzeba byc skurczysynem ..wtedy może wyjdzie tylko ze dziadunio mi wpajał co innego..nie wiem nie potrafie..jasne mam swoje jazdy..ale w zyciu nabity do domu, w zyciu przemoc i w zyciu wulgaryzmy w domu , pełna lodówka..dbam zawsze kolacje na miescie, wycieczki a tu lipa..za 3 lata dwa razy sie zerwałem ze smyczy ale rzecz jasna prosiłem o zgode na kawalerskie i na impreze hubową..

A wracając do tematu co mnie denerwuje a raczej denerwowało .

1..hmm teskt ze tak ma byc, a nie inaczej pytam o argumenty słyszę bo tak!!(chodź to czasem słodkie i wyciska łzy wzruszenia)..

2.ZNP choc rozumiem, współczuję i chadzam na pluszkach to jest dla mnie niezrozumiałe dlaczegoz to w te dni tylko na tymże sie świat kończy???

(nie naleze tez do facetów 37,5stopnia i lekarz choruje jak każdy ale na tym sie swiat nie konczy )

3. Dlaczego szczytem szczescia jest dla kobiety wiązanie ??Wychodź gdzie chcesz rób co chcesz byleby nikomu nie szkodzić ja nawet n temat tegoż forum od swojej poprzedniej słyszałem cierpkie słowa ze marnuje czas a powiniene siedzieć z nia w pokoju(akurat na ogół spała popołudniami i bdb to swietnie robi na cerę )

jeeezzzuuu ... chłopie ... kolacje na mieście :o .... lata temu :wink:

pozozdrościć kobiecie :D

widać albo trafiasz na jakieś dziwne kobiety albo problem tkwi w czymś innym :roll: ... w wyglądzie nie bo jak wiesz ja wiem jak Ty wyglądasz :wink: ...pogubiłam się :lol: ...kurcze , no chciałam rzec że normalny z Ciebie z widoku chopak :D

Nie wiem, czy to tak źle. Są pewne plusy takiego stanu rzeczy...

Jakie?? ja nie widzę..to jest pewnie dla tych co rzeczywiście nie chcą..ja chyba za bardzo chce i sie staram..rozpieszcze i but pewny..

To było w ramach pocieszenia... To jak z tą szklanką do połowy pełną i pustą, często jest więcej niż jeden punkt widzenia.

Zapewniem cię że jest kilku takich, co po 9 latach ze swoją połowką po cichu ci zazdrości...

Tak na poważnie, to sa ludzie co mają wbudowane w siebie źródło swoich problemów.

Na przykład znalem kiedyś pewną dziewczynę, którą strasznie kręcili faceci w typie bandyty. Lekko jej z tym nie było, oj nie.

W takim przypadku można płakać nad swoim losem, można też spróbować dostrzec jasne strony, bo i takie są na pewno.

Skurczybykiem to może nie, ale niezależnym to być trzeba, i mieć coś "swojego" - nie poświęcać sie i nie spalać w stu procentach dla tej drugiej osoby, bo tego nie doceni... Ja byłam w mojego obecnego męża tak zapatrzona właśnie mniej więcej przez trzy lata, i wtedy do mnie dotarło, że im bardziej ulegam i odrzucam siebie dla niego, tym - jakoś dziwnie - mniej jestem szanowana i mniej się ze mną liczy.

Zmieniłam to, nie rewolucyjnie, trochę tylko - żeby poczuł, że nie jest centrum mojego świata - i jest fajnie, naprawdę czuję się bardziej doceniona i szanowana, i że nadal sie o mnie stara...

Może to jakaś rada na przyszłość, nie wiem...

PS. A ZNP to potrafi być coś strasznego - nie wiem, czy mężczyzna, jeśli sam nie przechodził depresji, potrafi to sobie wyobrazić :-( myśli samobójcze, psychoza, ze wszyscy są przeciwko mnie - ale to się daje leczyć...

Gość elutek

PS. A ZNP to potrafi być coś strasznego - nie wiem, czy mężczyzna, jeśli sam nie przechodził depresji, potrafi to sobie wyobrazić :-( myśli samobójcze, psychoza, ze wszyscy są przeciwko mnie - ale to się daje leczyć...

Stokrotka, czy chodzi o Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego?

czy o coś, o czym nie wiem? :oops: bo żeby aż myśli samobójcze... :roll:

Stokrotka, czy chodzi o Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego?

czy o coś, o czym nie wiem? :oops: bo żeby aż myśli samobójcze... :roll:

Nooo, chyba że ewentualnie Związek Nauczycielstwa Polskiego ;-)

Nie chciałabym się zbytnio rozpisywać, bo to raczej dosć prywatna sprawa ;-) ale na ten temat wiem więcej, niz bym chciała...