Ana. 17.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Olu,chciałam zapytać jaka odległość masz od ogrodzenia do drogi i czym wyłożony jest chodnik i podjazd od miejsca gdzie kończy się kostka Też mam aż 7m od drogi do ogrodzenia i zastanawiam się czy musi być kostka od samej drogi:) oczywiście jak zawsze w grę wchodzą finanse:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 18.03.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dziękuję Pani Olu!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.03.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam, może zacznę od tego że ogród jest cudny. Mam do Państwa pytanie jak założyć taki trawnik ? jak utrzymać go w takiej kondycji? Jaki dać podkład pod nasiona i finalnie jakiego producenta nasiona nabyć? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?1840-Jaka-trawa-w%C4%85tek-zbiorczy-o-gatunkach-odmianach-i-mieszankach-na-trawniki&p=6420743#post6420743 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53908-TRAWNIK-przygotowanie-gleby-zak%C5%82adanie-trawnika-terminy-w%C4%85tek-zbiorczy&highlight=trawnik http://forum.muratordom.pl/showthread.php?86867-TRAWNIK-piel%C4%99gnacja-trawnika-nawo%C5%BCenie-odchwaszczanie-podlewanie-wertykulacja&highlight=trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.03.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam, może zacznę od tego że ogród jest cudny. Mam do Państwa pytanie jak założyć taki trawnik ? jak utrzymać go w takiej kondycji? Jaki dać podkład pod nasiona i finalnie jakiego producenta nasiona nabyć? Witaj!!! Dziękuję za ten"cudny ogród" Opisywać po kolei jak założyć ogród to trochę pisania , proponuję poczytanie artykułu http://www.rp.pl/artykul/488706.html lub http://muratordom.pl/ogrod/pielegnacja-ogrodu/zakladanie-trawnika-krok-po-kroku-poradnik-sianie-trawy,127_10706.html w moim dzienniku ze zdjęć również można podpatrzeć kolejność wykonywanych prac....w komentarzach też pisałam - życzę miłej lektury Co do trawy to ja posiałam WEMBLEY GRAMINEX Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.03.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Elfir Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.03.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) Ana Odległość mamy podobną , kostkę na zewnątrz mam położoną w odległość 1,5m od granicy działki ale to było zapisane w warunkach budowy. Dalej podjazd wysypany piachem połączonym z cementem , mamy zamiar teraz na niego posypać jakieś kamyki. Natomiast do furtki prowadzi ścieżka, którą możesz obejrzeć w moim dzienniku- aktualne zdjęcia ( plastikowe panele wypełnione kamykami) świetnie się spisuje Edytowane 24 Marca 2014 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 25.03.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ana Odległość mamy podobną , kostkę na zewnątrz mam położoną w odległość 1,5m od granicy działki ale to było zapisane w warunkach budowy. Dalej podjazd wysypany piachem połączonym z cementem , mamy zamiar teraz na niego posypać jakieś kamyki. Natomiast do furtki prowadzi ścieżka, którą możesz obejrzeć w moim dzienniku- aktualne zdjęcia ( plastikowe panele wypełnione kamykami) świetnie się spisuje Dziękuję ślicznie ,u Ciebie pięknie jak zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 25.03.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witaj Olu:) z utęsknieniem czekałam na kolejny wpis i zdjęcia w twoim dzienniku. Prześlicznie się domek i twój ogród prezentuje. Widać że już u ciebie wiosna na całego:wiggle: Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.03.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witaj Olu:) z utęsknieniem czekałam na kolejny wpis i zdjęcia w twoim dzienniku. Prześlicznie się domek i twój ogród prezentuje. Widać że już u ciebie wiosna na całego:wiggle: Pozdrawiam:bye: Również pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.04.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 http://www.pwzps.org/images/stories/IKONY_PWZPS/kartka_wielkanoc.jpg ŻYCZY BOGUSIA Z RODZINĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnychobfitości na świątecznym stole,wiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy KrysiaG Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.04.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Olu jak zwykle przepięknie u Was cudny ogród aż nie mogę się napatrzeć na te śliczne roslinki ,które macie u siebie Pozdrowionka zostawiam i nadal będę zaglądac do Ciebie i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.05.2014 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Olu jak zwykle przepięknie u Was cudny ogród aż nie mogę się napatrzeć na te śliczne roslinki ,które macie u siebie Pozdrowionka zostawiam i nadal będę zaglądac do Ciebie i podziwiać Dziękuję , nam również bardzo podoba się nasz ogród - codziennie, niezmiennie zachwyca pozdrawiam jeszcze słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 03.05.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Olu, nie mogę się napatrzeć, przecudownie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.05.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Olu Twoje królestwo naprawdę urzeka ,chciałoby się w nim pobyć:yes:Ale nic nie ma za darmo,włożyliście ogrom pracy,a teraz perfekcyjna pielęgnacja robi swoje:D Po prostu ślicznie:yes: Twoje meble kuchenne są chyba z atlasa.Zapytam ,czy to jest mdf lakierowany i czy jesteś zadowolona,bo opinie są różne:( Pozdrawiam cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.05.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Olu, nie mogę się napatrzeć, przecudownie! Pozdrawiam Jolu, witam w moim ogrodzie:) Powiem Ci po cichu -ja również nie mogę napatrzeć się na te wszystkie cudowne roślinki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.05.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Olu Twoje królestwo naprawdę urzeka ,chciałoby się w nim pobyć:yes:Ale nic nie ma za darmo,włożyliście ogrom pracy,a teraz perfekcyjna pielęgnacja robi swoje:D Po prostu ślicznie:yes: Twoje meble kuchenne są chyba z atlasa.Zapytam ,czy to jest mdf lakierowany i czy jesteś zadowolona,bo opinie są różne:( Pozdrawiam cieplutko:hug: Ana dziękuję za tyle miłych słów Tak meble są z firmy Atlas i są lakierowane, jestem zadowolona zadowolona z firmy i z lakierowanych mebli ( bo nie wiem o co dokładnie pytasz?) ale wszystko jest ok. Również pozdrawiam cieplutko , bo wczoraj i dziś mamy przymrozki przez to mój ogród wygląda jak ..... powyciągałam wszystkie koce, prześcieradła i inne przykrycia żeby ratować roslinki przed mrozem , mam nadzieję , że to ostatni raz. Pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 05.05.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Olu ,przede wszystkim chodzi głównie o firmę atlas:yes:J O utrzymanie w czystości lakierowanych frontów nie pytam,bo wiem jaka będzie odpowiedź Roślinkom na pewno krzywda się nie stanie:no:Pozwolisz,ze będę zaglądać do Ciebie gdy będę mieć gorszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 05.05.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Olu jakie kwiaty będą gościć w tym roku na Twoim tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.05.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Olu ,przede wszystkim chodzi głównie o firmę atlas:yes:J O utrzymanie w czystości lakierowanych frontów nie pytam,bo wiem jaka będzie odpowiedź Roślinkom na pewno krzywda się nie stanie:no:Pozwolisz,ze będę zaglądać do Ciebie gdy będę mieć gorszy dzień Firma była ok, reklamowałam fronty i nie było żadnych opóźnień , ale czasy są, jakie są i wszystko może się zmienić !!! Do ogrodu zapraszam zawsze , bo mój ogród jest zawsze dobry- na pogodę i niepogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts