tomek1950 04.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Lewakk, a może wpadniesz do "komturii" na piwo w ten weekend. Pogadamy w zaprzyjażnionym gronie? Rękoczyny są wykluczone, więc bez obaw. Mam nadzieję, że reszta dyskutantów też przyjmie zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 04.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ktoś może gra w cokolwiek w kurniku? Może tak w kierki? wierzysz w to??? Mamy rekord zdowolenia wśród rodaków, a poczytaj forum, jak by ciągle katastrofy padały na kraj, taki szarańczy, totalitaryzmy, stasi...., oni chyba nie wychodzą z 4 ścian..., ponura nienawiść..., a jak wzrosła przedwyborcza pisanina....(podwyżki były sowite), i tak dzień w dzień...., ,myślisz że oni w kurniku grają??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ktoś może gra w cokolwiek w kurniku? Może tak w kierki? wierzysz w to??? Mamy rekord zdowolenia wśród rodaków, a poczytaj forum, jak by ciągle katastrofy padały na kraj, taki szarańczy, totalitaryzmy, stasi...., oni chyba nie wychodzą z 4 ścian..., ponura nienawiść..., a jak wzrosła przedwyborcza pisanina....(podwyżki były sowite), i tak dzień w dzień...., ,myślisz że oni w kurniku grają??? Moja kuzynka gra. Namiętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 04.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 każdy facet(...) A co to za facet, co nawet prawa jazdy nie ma ?... I konta bankowego, i karty kredytowej i... , kobiety wybaczcie, nie ma kobiety. Czy to jest facet? A jeśli Ty wszystko to masz, to już jesteś facetem???? Co Monika Olejnik mysli o debacie...., wybaczcie, Olejnikowa nie będzie rozprawiała o yntelygentnych tematach elyty (konta, karty, prawa jazdy), więc możecie nie zorzumieć , Olejnikowa ma trochę inne kryteria męskości i zapewne mniej kompleksów, ale skoro dla nowobogackich to są kryteria na bycie "facetem".. Olejnik: Sukces w debacie odniósł Kaczyński http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=209&BackToCategory=2&ShowArticleId=62581 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A jeśli Ty wszystko to masz, to już jesteś facetem???? Prawo jazdy mam od trzydziestu paru lat, kartę kredytową od jakiś dziesięciu, konto bankowe... też ze trzydzieści, a czy jestem facetem? Spytaj komturową Mam troje dzieci i wszystkie do mnie podobne. Jestem niewiele młodszy od Premiera i Prezydenta. Zaledwie o rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Tak sobie czytam i zastanawiam się DLACZEGO normalny ,zwykły obywatel nie ma szans żeby dostać się do rządu????? W Ameryce są dwie partie tylko ludzie się zmieniają. A u nas niestety jest odwrotnie...Ludzie ci sami a partie z nazwy ''nowe''. Może gdyby były nowe twarze ,nowi ludzie to pomysły na ''rządzenie'' byłyby mądrzejsze? A co do sprawy Katynia to skandal. Moja babcia chciała jechać bardzo przezywała ten wyjazd ,my zresztą też i co z tego wyszło? Ech szkoda pisać. Fuj panie K.Tak się nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 04.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A jeśli Ty wszystko to masz, to już jesteś facetem???? Prawo jazdy mam od trzydziestu paru lat, kartę kredytową od jakiś dziesięciu, konto bankowe... też ze trzydzieści, a czy jestem facetem? Spytaj komturową Mam troje dzieci i wszystkie do mnie podobne. Jestem niewiele młodszy od Premiera i Prezydenta. Zaledwie o rok. no i??? A jak ktoś tego nie ma, to nie jest facetem??? Niby ludzie inteligetni, a poczytajcie sami siebie, gadki o kartach kredytowych, kontach, może zaraz piszcie kto więcej zarabia, dodajcie jeszcze pomysł MAtki Kurki na spot o matce Kaczyńskiego, smsowanie z błaganiem o niższą frekwencje z zabieraniem babci dowodów... ???? Tylko bić brawo, pracujecie ciężko by PIS wygrał p.s. Swego czasu, pewien znany koleś, powiedział że własnie kupił wyspe na oceanie i wreszcie czuję się facetem...., ciekawe kryterium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Komturze, jesteś prawdziwym facetem, dżentelmenem w każdym calu czego nie można powiedzieć o panach Kaczyńskich i całowanie w rękę z podciągiem ku górze nic im nie pomoże zresztą każdy wie, że to najzwyklejsza gafa w kontaktach zawodowych W sprawie linka dot. opinii pani Olejnik, to chciałam zauważyć, że tytuł jest przewrotny i słowo sukces ma tu znaczenie wybitnie ironiczne. Miałam zamiar powklejać na dowód co ciekawsze fragmenty, ale mi "kopiuj-wklej" nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Co Monika Olejnik mysli o debacie...., wybaczcie, Olejnikowa nie będzie rozprawiała o yntelygentnych tematach elyty (konta, karty, prawa jazdy), więc możecie nie zorzumieć , Olejnikowa ma trochę inne kryteria męskości i zapewne mniej kompleksów, ale skoro dla nowobogackich to są kryteria na bycie "facetem".. Olejnik: Sukces w debacie odniósł Kaczyński wyglada na to ze przeczytales tylko tytul. lewakk - jak czytam Twoje wypociny to uporczywie powraca do mnie wiersz Andrzeja Waligorskiego pt Uparty (czyt. upierdliwy) Dyzio - ze szczegolnym wskazaniem na jego puente. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jak dla mnie PiS powywlekał wszystkie polskie kompleksy i niedorobienia i stwierdził - taak , teraz z TEGO będziemy dumni. My, "zwykli Polacy" jesteśmy tworem doskonałym i takiemu się mają wszystkie wykształciuchy i biznesmeny kłaniać. Od zwykłego człowieka nie trzeba nic oczekiwać, trzeba mu "dać" i pokazać jak się "onych" czyli sprawców nieszczęść i potknięć wyłapuje. I pokazać sukcesy, żeby poczuł się dobrze. I Zwykłemu jak widać się podoba - w końcu mu nikt nie każe równać w górę, pracować nad sobą, przasne jest piękne a reszta won albo cicho siedzieć Tak to jakoś ostatnio widzę. Tylko Zwykły jak już sie zorientuje, że go głaskacz robi w trąbę, wkurza się niekontrolowanie. Ale to pewnie za kilka lat, jeszcze pare prezentów budżet (czyli my ) udźwignie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie mam wyspy na żadnym oceanie, ani nawe tna morzu, Mam żonę od 1972 roku niezmiennie tę samą, prawo jazdy od 8.12.1974 roku, przejechane w różnych warunkach pogodowych okołoło 1. 500.000 km (lub więcej)Konto w PKO bp od 1988 roku, konto kiedyś zwane " A" w PeKaO SA od 1976 Posłem, ani członkiem rządu nie jestem i nie byłem. Czy to o czymś znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mam takie samo zdanie dot tego artykułu Zosiu (patrz powyżej) czasem warto też zagłębić się w treść, zamiast rzucać puste slogany, wedle tego, jak każą poszczekiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jak dla mnie PiS powywlekał wszystkie polskie kompleksy i niedorobienia i stwierdził - taak , teraz z TEGO będziemy dumni. My, "zwykli Polacy" jesteśmy tworem doskonałym i takiemu się mają wszystkie wykształciuchy i biznesmeny kłaniać. Od zwykłego człowieka nie trzeba nic oczekiwać, trzeba mu "dać" i pokazać jak się "onych" czyli sprawców nieszczęść i potknięć wyłapuje. I pokazać sukcesy, żeby poczuł się dobrze. I Zwykłemu jak widać się podoba - w końcu mu nikt nie każe równać w górę, pracować nad sobą, przasne jest piękne a reszta won albo cicho siedzieć Tak to jakoś ostatnio widzę. Tylko Zwykły jak już sie zorientuje, że go głaskacz robi w trąbę, wkurza się niekontrolowanie. Ale to pewnie za kilka lat, jeszcze pare prezentów budżet (czyli my ) udźwignie... I tym samym droga babo podalas za jednym zamachem, definicje tzw. prawdziwego faceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 baba prawdziwy facet jak w mordę strzelił taki swojski w kalesonach, przed telewizorem i drapiący się po ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dziewczyny, dziękuję za szybką odpowiedź. To nawet szybciej iż ja odpowiedziałem. Może porozmawiamy o tym we ścisłym gronie w komturii w ten weekend? wszystkich, niezależnie od opcji politycznej zapraszam. Uprzedzam tylko, warunki są budowlane, ale miejsce do spania , prysznic z ciepłą wodą jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 04.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie mam wyspy na żadnym oceanie, ani nawe tna morzu, Mam żonę od 1972 roku niezmiennie tę samą, prawo jazdy od 8.12.1974 roku, przejechane w różnych warunkach pogodowych okołoło 1. 500.000 km (lub więcej) Konto w PKO bp od 1988 roku, konto kiedyś zwane " A" w PeKaO SA od 1976 No i co z tego??? A jak ktoś nie ma żony od 1972, prawa jazdy od 1974, konta w PKO BP, to nie jest facetem.... p.s. a jeżeli to już kryteria gentelmenii, to już żałosne..., akurat prawdziwi gentelmeni nie chwalą się kontami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 04.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 taak , teraz z TEGO będziemy dumni. z rządów PO i LID w Wwie, wkrótce identycznie w Polsce Grzegorz Schetyna GS: Może pani szukać jeszcze innych przykładów i żadnego działacza Platformy we władzach spółek komunalnych w Warszawie pani nie znajdzie. Bardzo tego pilnuję. Nasi działacze też będą się domagać, pytać, dlaczego to nie my jesteśmy tymi prezesami, jak oni mogli, czemu my nie? Ale ktoś musi z tym skończyć. Fakty: Po objęciu rządów pani prezydent przystąpiła do porządków w spółkach komunalnych. Z rad nadzorczych zniknęli ludzie z rekomendacji PiS. Ich miejsce zajęli głównie prominentni działacze Platformy. - Za naszych czasów, choć tak powszechnie krytykowanych, zjawisko kolesiostwa nie było aż tak powszechne. Teraz w spółkach miejskich wszystko odbywa się po znajomości. Wracamy do najgorszych praktyk z czasów rządów AWS czy SLD - przekonuje jeden z wpływowych "piskorczyków". Jako przykład podaje posła PO Andrzeja Halickiego, który od niedawna robi za speca od stołecznych basenów. - Kiedy Łukasz Abgarowicz zostawał szefem rady nadzorczej Warszawianki, był przynajmniej radnym Mokotowa. Halicki to kandydat z kosmosu, nawet nie wiadomo, czy potrafi pływać - ironizuje nasz rozmówca. W nowych radach nadzorczych znalazła się większość burmistrzów z PO. Burmistrz Białołęki Robert Radzik wszedł do rady spółki Gminna Gospodarka Komunalna Ochota, burmistrz Bemowa Jarosław Dąbrowski i burmistrz Woli Marek Andruk nadzorują Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji. Burmistrz Ursynowa Tomasz Mencina i wiceburmistrz Woli Urszula Anna Kierzkowska weszli do rady Stołecznego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej. Burmistrz Włochów Ludwik Rakowski zajmuje się problemami Szybkiej Kolei Miejskiej. Wiceburmistrz Woli Marek Lipiński zasilił radę Przedsiębiorstwa Budowlano-Usługowego "Dźwigar". Robert Soszyński, burmistrz Mokotowa i przewodniczący sejmiku Mazowsza, dogląda spraw Pałacu Kultury i Nauki. Niegdyś był wicedyrektorem PKiN, w czasach gdy pałacem rządził zatrzymany pod zarzutem korupcji Paweł Bujalski. Wtajemniczeni twierdzą, że największy wpływ na obsadę rad nadzorczych miało dwoje posłów PO - Joanna Fabisiak i Andrzej Halicki (związany z sekretarzem generalnym partii Grzegorzem Schetyną). http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3985387.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 04.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Miało być bez kolesiostwa. Wyszło zupełnie inaczej. W radach nadzorczych spółek miejskich aż roi się od prominentnych działaczy PO. W czasie kampanii wyborczej Hanna Gronkiewicz-Waltz ostro krytykowała kolesiostwo rządzącego Warszawą PiS. "Politycznych posad nie rozdawałam przez dziewięć lat w NBP i nie będę rozdawała teraz. W ratuszu nie będzie zarządzania politycznego" - zapewniała tuż po wyborze prezydent Warszawy. Nieco wcześniej do woli używała na "synekurantach". Nie tylko tych z obozu przeciwnego, ale także swoich. Bliski współpracownik Pawła Piskorskiego Sławomir Potapowicz uchodził za wzór tego, który łapiąc kolejne posady i posadki, z "polityki zrobił swój sposób na życie". I dorabianie się. "Jak może być skutecznym wiceburmistrzem, kiedy jest partyjnym wiceszefem regionu i powiatu, a do tego radnym sejmiku?" - oburzała się Hanna Gronkiewicz-Waltz. Po objęciu rządów prezydent przystąpiła do porządków w spółkach komunalnych. Z rad nadzorczych zniknęli ludzie z rekomendacji PiS. Ich miejsce zajęli głównie prominentni działacze Platformy.http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3985387.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No coż, nie chwalę się stanem konta, bo nie ma czym. Nigdy sie też nie chwaliłem. A czy jestem facetem to może ocenić moja żona. Mam troje dorosłych dzieci. Wszystkie podobne do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No coż, nie chwalę się stanem konta, bo nie ma czym. Nigdy sie też nie chwaliłem. A czy jestem facetem to może ocenić moja żona. Mam troje dorosłych dzieci. Wszystkie podobne do mnie. Ja też się nie chwalę lewakk górą jesteś i co? Tomek dzieci ma , ja też...a Ty, co masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts