boguslaw 20.10.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Tomek_J ! Jesteś bardzo, bardzo prymitywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Lewakkowi rzeczywiście puściło . To bla bla - hmmm niepokojące Rzeczywiście - u Kaczyńskiego spodziewałam się raczej kilku zdań na temat konieczności aresztowania góry PO. Tymczasem eksperci poradzili mu, że kolejna agresja będzie przeciwskuteczna i słusznie poradzili. Ale powinni się uprzeć wczesniej , tylko to pewnie grozi utratą istotnej górnej części ciała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 2 lata temu, tak i teraz, najlepszy rząd to PO i PIS, ale bez Tuska i KAczyńskiego...., nie dziwię się że obgryzacie ołówki, nerwy puszczają , życzę udanej pracy podczas ciszy wyborczej.... Zalewski przed chwilą w Panoramie: POPIS!!! Borusewicz: Musi nastąpić pojednanie aha, przed chwilą podano sondaże, PO 47%, PIS 30, ktoś tu bronił sondaży.... Ktokolwiek wygra, PIS czy PO gratuluje. PO i PIS to najlepszy wybór, a dzisiejsze słowa Tuska że nie zlikwiduje i nic nie zmieni w CBA pokazuje jak blisko do siebie... Dziękuję tym którzy chcieli dyskutować. 24.00 Cisza wyborcza, dobranoc widzę tutaj solidne podwaliny pod włazodupstwo kolejnemu wodzu taki to się umie ustawić Raz ordynarny niedźwiedź kucnąwszy na łące W dość niewybredny sposób podtarł się zającem. Zając się potem żonie chwalił po obiedzie: "Wiesz stara, nawiązałem współpracę z niedźwiedziem !" coż za trafna dykteryjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ale wcale mnie nie dziwi że Tomek_J rżnie głupa..., przegiąłeś APELUJĘ!!! nie rób więcej wycieczek po osobistych tragediach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 20.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 20.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=H5is5LTSgEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Po wyborach, szanowna Redakcja skasuje niniejszy wątek lub pojawią sie cytaty, lub zanikną niektóre nicki ...takie miałem widzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Moje widzenia sie sprawdzają, Co najdziwniejsze "wiadoma partia' nie maczała w tym rąk http://forum.wm.pl/viewtopic.php?t=17709 Aktualne do 21.10.2007r godz. 20.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.10.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Tomek_J ! Jesteś bardzo, bardzo prymitywny. Nie, Boguś. Nie jestem. Razem ze swoim bliźniaczym alter ego Lewusiem możecie mnie nazwać chamem, qtasem, kłamcą, żydem, złodziejem, komuchem, gejem, agentem KGB i czym tylko chcesz. Ale nie prymitywem. Jedyne bowiem, co jest w tym wątku prymitywne, to wasza ślepa miłość do Wielkich Małych Wodżów oraz przekonanie, że odmóżdżoną agitką przysporzycie Państwowej Inspekcji Sanitarnej zwolenników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 21.10.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Tomek_J Ponawiam ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Tomek_J Ponawiam ...... Opinie osób klasy "oszołom" mnie nie wzruszają. Więc ponawiaj, mnie to lotto - jak już pisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 21.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 I vice versa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 21.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Stało się. Coś mi strzyknęło wczoraj w krzyżu i prawie nie mogę się ruszać. Ale choćbym miał się czołgać, to lokalu (wyborczego oczywiście) się zawlokę i zagłosuję. Czego i Wam życzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A mi żołądek wysiadł . Ale oczywiście i ja się stawię. Czyżby wiadome Siły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.10.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 to za bluźnierstwa i efekt żarliwych modłów ludzi zgromadzonych w pewnym miejscu w Toruniudobrze Wam takjak widać wiara może gór nie przeniesie, ale krzyże przetrąca i w trzewiach bóle straszliwe wyzwala u niezwolenników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.10.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 to za bluźnierstwa i efekt żarliwych modłów ludzi zgromadzonych w pewnym miejscu w Toruniu dobrze Wam tak jak widać wiara może gór nie przeniesie, ale krzyże przetrąca i w trzewiach bóle straszliwe wyzwala u niezwolenników To przejaw dzikiej satysfakcji, ironia czy stan nawiedzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 na kolana padam, ręce składam do modlitwy i wzrok ku górze kierując proszę aby i Ciebie piekielne boleści dopadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dziękuję łaskawco. Wzajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 moja wrodzona skromność nie pozwala mi przyjąc tak wspaniałych życzeńale modlę się w Waszej intencji, żeby za szybko nie odpuściło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Panie Prezesie melduje wykonanie obywatelskiego zadania, głosowanie zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts