rrmi 22.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dobrze wszedłem w rolę ?? Coz? Daleko Ci do oryginalu, ale jak popracujesz nad tym to moze cos z tego bedzie . Inaczej sie zanudzimy na forum Ciekawe co w Torumiu gadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dobrze wszedłem w rolę ?? Coz? Daleko Ci do oryginalu, ale jak popracujesz nad tym to moze cos z tego bedzie . Inaczej sie zanudzimy na forum ....... Pewnie, ze daleko . Nawet nicka ci się nie chciało zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Nieźle Jabko, ale mniej patosu. Musisz być bardziej przekonujacy. Powoli, i ... szybki zwrot. I staraj się zapomnieć co pisałeś linijkę wyżej. No i musisz pamietać, że ATAK jest najlepszą obroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Koniecznie musisz wstawiać jak najwięcej śmiejacych się emotikonów , które mają maskować nerwowy chichot i rozdygotanie wewnętrzne Jednak nie miej kompleksów jabko, Ty wiesz jak długo trzeba przechodzić pranie mózgu, aby osiągnąć najwyższy stopień uwielbienia dla wodza Ps. bylismy dzisiaj na imieninach u teścia........w toalecie przeżyłam pewną konsternację.......wiecie, gdzie mój teść ma przyklejone zdjęcie wiecie kogo...........na spodniej stronie klapy od sedesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 I pamietaj , ze najbardziej nie lubisz 2112 i Luca, a do mnie piszesz drukowanymi i wygarniasz , ze ja nic nie rozumiem ps.przepraszam jeszcze Dropsiak i mTom Zapominalska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.04.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jabko, i koniecznie zmień nick na taki który nie bedzie się z Twoim kojarzył. Np. Jabłuszko, gruszka, Jabko 1. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 moze ogryzek ? BRAWO PIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Kuleczko, nie mogę, o mało nie posi.... się ze śmiechu. Przy najbliższej okazji pozdrów tescia. Ja tez jestem tesciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Kulka mam nadzieje , ze nie popuscilas z wrazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.04.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 I pamietaj , ze najbardziej nie lubisz 2112 i Luca, a do mnie piszesz drukowanymi i wygarniasz , ze ja nic nie rozumiem ps.przepraszam jeszcze Dropsiak i mTom Zapominalska W zasadzie to nikogo nie lubisz, wszystkich atakujesz, tnąc i manipulując ich postami. No i wmawiasz im to czego nie napisali, przypisując co najgorsze intencje. I jeszcze wklejasz parę razy to samo w kolejnych postach, nie oddzielając cytowanego od własnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 To chyba dla mnie za trudne. Moze jak będe zarzywał coś mocnego przez parę lat to dam radę. Teraz się poddaję i z niecierpliwosciączekam na kolejne wcielenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 A kto Ci mówił, ze to proste bezgranicznie kochac Wodza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Teścia pozdrowię niezwłocznie, tym bardziej, że to naprawdę równy gość Rrmi, nie popuściłam, ale z wrażenia mało brakowało, tym bardziej, że fotka owa jest...........jakby tu powiedzieć........już nieco obchlapana Jabko, nie możesz zawieźć naszych oczekiwań, nawet 2112wojtek coś wyraźnie posmutniał ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Teścia pozdrowię niezwłocznie, tym bardziej, że to naprawdę równy gość [ Nie miałem najmniejszej wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ps. bylismy dzisiaj na imieninach u teścia........w toalecie przeżyłam pewną konsternację.......wiecie, gdzie mój teść ma przyklejone zdjęcie wiecie kogo...........na spodniej stronie klapy od sedesu Lubię Twojego teścia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ... nie popuściłam, ale z wrażenia mało brakowało, tym bardziej, że fotka owa jest...........jakby tu powiedzieć........już nieco obchlapana ... Balcerowicz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.04.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Tak sobie myślę... inni obniżają podatki, a u nas? Słowacki minister finansów Jan Pocziatek zapowiedział w poniedziałek obniżenie w przyszłym roku stawek podatków od osób prywatnych (PIT) i od firm (CIT) o trzy punkty procentowe - z 19 do 16 procent. ... Stawka podatku od wartości dodanej (VAT) pozostanie na niezmienionym poziomie 19 procent. Niższe wpływy do budżetu państwa resort finansów chce zrekompensować zniesieniem ulg. "Planujemy zlikwidować większość z istniejących jeszcze 40 różnego rodzaju ulg podatkowych" - poinformował doradca ministra finansów Richard Sulik. Ulgi podatkowe stracą m.in. parlamentarzyści, sędziowie i prokuratorzy - wyjaśnił. Pewnie podniosą, bo Euro 2012 za pasem i kasa się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 24.04.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a i ulg u nas niewiele. I cos na pocieszenie Dziś na posiedzeniu klubu posłowie PiS zastanowią się, czy pracami bankowej komisji śledczej nadal może kierować Artur Zawisza. Wystąpił on z partii. - Teoretycznie mógłby być przedstawicielem komisji z ramienia PiS, będąc poza nim. Ale to mało prawdopodobne - mówi poseł Andrzej Dera. Jako nowego szefa komisji wymienia się działającego w niej posła Adama Hofmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Czyli jest szansa, że komisja wreszcie zacznie skutecznie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wiecie Tak poważnie to pomyślałem że moze ten gośc naprawdę jest blisko związany z PISem Może to Przemek G. z Włoszczowej. Pojechał na konsultaje i nie ma czasu wejść na forum troszke propagandy posiać. Ciekawe który to z nich. Moze nie czołowy ale jakiś szósty przydupas Jarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts