Gość 05.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jeszcze o Joaninie, czyli kto z kim i co ustalił http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4290650.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Po szarych sieciach, pajeczych ukladach teraz szatani i wrogowie Polski w bitwie na spoty ujawniaja, ze na kancelarie prezydencką - Walesa wydawal 22mln.- Kwasniewski 99mln - a Kaczynski.... zaledwie 168mln. Ot,mamy tanie panstwo ale cholernie drogą kancelarie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 na kancelarie prezydencką - Walesa wydawal 22mln.- Kwasniewski 99mln - a Kaczynski.... zaledwie 168mln. Ot,mamy tanie panstwo ale cholernie drogą kancelarie . Dobra kancelaria jest widac jak kobieta. Wymaga drogiej oprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dobra kancelaria jest widac jak kobieta. Wymaga drogiej oprawy Tylko ta dobra oprawa w przypadku kobiety daje jakies efekty , w przypadku kancelarii prezydenta jakos tego nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ależ widać. Szczególnie w Brukseli było widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dzis w Trójce jest koncert Kultu na żywo - jestem w pracy - ale słucham namiętnie - i przypomniały mi się dawne klimaty...stare dobre czasy... "Polska - mieszkam w Polsce- mieszkam tu tu tu.. " Teraz z tego co się dzieje można się przynajmniej pośmiać...na forum romanum...kurcze...jest dobrze...Panowie i Panie... :lol:jest pięknie... "Tak im zalezy być Ty był konsument - nie myślał - działał jak instrument..." "Wolnośc - po co Wam wolność - Macie przeciez telewizję..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ależ widać. Szczególnie w Brukseli było widać. Tos trafil w serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.07.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Teraz z tego co się dzieje można się przynajmniej pośmiać...na forum [...].. I hate to say it, but... Obawiam się, że to kwestia czasu... Takie małe przeoczenie. Po "zadawaniu właściwych pytań" przyjdzie jednak i czas na uczesane myśli i rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Też lubię Kazika.Ostatnio Dwa miliony głosów... śpiewa. Gorzki tekst. Jak większość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No Kazik to śmieje sie z tego co dzieje się tu i teraz... A Kult rozpaczał nad tym co było wówczas... wolę tu i teraz teraz...mimo wszystko - wierzę - naiwnie - że to długo nie potrwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Wiceszef PiS tow. Zalweski po niezgodnej z linia partii wypowiedzi na temat minister Fotygi popadl w znaczną nielaskę, co wodz naczelny skwitowal krotko "znajomosc z panem poslem uwazam za skonczona" Mysle, ze posel Zalewski ma i tak duzo szczescia, kiedys bolszewicy za takie wypowiedzi raczej rozstrzeliwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.07.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ludzie skończmy z tym cyrkiem i do wyborów,bo mnie cholera weźmie. Dziennika już nie oglądam,gazet nie czytam a i tak ta głupota dociera do mnie i zakłóca spokój ducha. Gdybym pił, to bym się upił,bo na trzeźwo tego nie da się zdzierżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ludzie skończmy z tym cyrkiem i do wyborów,bo mnie cholera weźmie. Dziennika już nie oglądam,gazet nie czytam a i tak ta głupota dociera do mnie i zakłóca spokój ducha. Gdybym pił, to bym się upił,bo na trzeźwo tego nie da się zdzierżyć. Tedii, bardzo Cię lubię, mam to samo Może to jakaś zaraza ptasia grypa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 05.07.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dzis w Trójce jest koncert Kultu na żywo - jestem w pracy - ale słucham namiętnie - i przypomniały mi się dawne klimaty...stare dobre czasy... "Polska - mieszkam w Polsce- mieszkam tu tu tu.. " Teraz z tego co się dzieje można się przynajmniej pośmiać...na forum romanum...kurcze...jest dobrze...Panowie i Panie... :lol:jest pięknie... "Tak im zalezy być Ty był konsument - nie myślał - działał jak instrument..." "Wolnośc - po co Wam wolność - Macie przeciez telewizję..." Qrde, upisałem się peanów nt. Kazika i "zezarło" Powtórzę tylko, że najlepsze lata studenckie nieodzownie kojarzą mi się twórczością tego gościa. Co więcej, ciągle mi towarzyszy, a ja coraz bardziej podziwiam jego majstersztyki słowno-muzyczne. Koncert w trójce był śwetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 KiZ, Kazik to miłość mojego życia!!! "Hej czy nie wiecie, nie macie władzy na świecie!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 06.07.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Słuchałem tego wczorajszego wywiadu z wodzem prezydentem i dowiedziałem się, że na szczycie UE został wykiwany z tą Joaniną i dwoma latami. Dokładnie użył tego słowa "wykiwany". A co do Zalewskiego, i znajomości z prezydentem, która tak tragicznie się zakończyła przypominam sobie sprawę Bartoszewskiego: "Nie spotykam się z ludźmi, którzy podpisali pewien list". Egzaltacja tego pana jest zadziwiająca... Ciekawe, facet wylatuje z partii za to, ze chce by opinia publiczna dowiedziała sie, co tak naprawdę wynegocjowano w UE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysq 06.07.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Emerytury: rząd odbiera, co nasze ... Nie będzie emerytury małżeńskiej. Rząd obiecał, ale teraz zmienił zdanie. Nawet mając 1 mln zł na koncie w OFE, nie zabezpieczysz bytu rodziny na emeryturze. Rząd chce, by kapitał po twojej śmierci przepadł. ... Bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja się JUŻ idę upić http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=51560 Piątek, leje, nikt nie zauważy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Z tym piciem to lepiej nie przesadzać- "Bo im tylko, tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić..." bo do wyborów trzeba dotrwać i na trzeźwo dojść do urn - by nie dożyć kolejnego takiego cyrku i nie żyć na ciągłym kacu...moralnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie naprawdę, jak ktoś ich jeszcze raz wybierze albo ogłoszą monarchię, pakuję się i wyjeżdżam. Tu mi dobrze, ale zaczynam miec dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts