Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A WOKOŁO JEST WESOŁO.........

ESKIMOS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

na kancelarie prezydencką - Walesa wydawal 22mln.- Kwasniewski 99mln - a Kaczynski.... zaledwie 168mln. :D :D

Ot,mamy tanie panstwo ale cholernie drogą kancelarie :D :D .

Dobra kancelaria jest widac jak kobieta.

Wymaga drogiej oprawy :D

dzis w Trójce jest koncert Kultu na żywo - jestem w pracy - ale słucham namiętnie - i przypomniały mi się dawne klimaty...stare dobre czasy...

"Polska - mieszkam w Polsce- mieszkam tu tu tu.. :oops: "

Teraz z tego co się dzieje można się przynajmniej pośmiać...na forum romanum...kurcze...jest dobrze...Panowie i Panie... :lol:jest pięknie...

"Tak im zalezy być Ty był konsument - nie myślał - działał jak instrument..."

"Wolnośc - po co Wam wolność - Macie przeciez telewizję..."

Wiceszef PiS tow. Zalweski po niezgodnej z linia partii wypowiedzi na temat minister Fotygi popadl w znaczną nielaskę, co wodz naczelny skwitowal krotko "znajomosc z panem poslem uwazam za skonczona"

Mysle, ze posel Zalewski ma i tak duzo szczescia, kiedys bolszewicy za takie wypowiedzi raczej rozstrzeliwali.

Ludzie skończmy z tym cyrkiem i do wyborów,bo mnie cholera weźmie.

Dziennika już nie oglądam,gazet nie czytam a i tak ta głupota dociera do mnie i zakłóca spokój ducha.

Gdybym pił, to bym się upił,bo na trzeźwo tego nie da się zdzierżyć. :wink:

Tedii, bardzo Cię lubię, mam to samo :o

Może to jakaś zaraza :o ptasia grypa?

dzis w Trójce jest koncert Kultu na żywo - jestem w pracy - ale słucham namiętnie - i przypomniały mi się dawne klimaty...stare dobre czasy...

"Polska - mieszkam w Polsce- mieszkam tu tu tu.. :oops: "

Teraz z tego co się dzieje można się przynajmniej pośmiać...na forum romanum...kurcze...jest dobrze...Panowie i Panie... :lol:jest pięknie...

"Tak im zalezy być Ty był konsument - nie myślał - działał jak instrument..."

"Wolnośc - po co Wam wolność - Macie przeciez telewizję..."

Qrde, upisałem się peanów nt. Kazika i "zezarło" :evil: Powtórzę tylko, że najlepsze lata studenckie nieodzownie kojarzą mi się twórczością tego gościa. Co więcej, ciągle mi towarzyszy, a ja coraz bardziej podziwiam jego majstersztyki słowno-muzyczne. Koncert w trójce był śwetny 8)

Słuchałem tego wczorajszego wywiadu z wodzem prezydentem i dowiedziałem się, że na szczycie UE został wykiwany z tą Joaniną i dwoma latami. Dokładnie użył tego słowa "wykiwany". :o :-?

A co do Zalewskiego, i znajomości z prezydentem, która tak tragicznie się zakończyła :wink: przypominam sobie sprawę Bartoszewskiego: "Nie spotykam się z ludźmi, którzy podpisali pewien list". Egzaltacja tego pana jest zadziwiająca... 8)

Ciekawe, facet wylatuje z partii za to, ze chce by opinia publiczna dowiedziała sie, co tak naprawdę wynegocjowano w UE.

Emerytury: rząd odbiera, co nasze ...

Nie będzie emerytury małżeńskiej. Rząd obiecał, ale teraz zmienił zdanie. Nawet mając 1 mln zł na koncie w OFE, nie zabezpieczysz bytu rodziny na emeryturze. Rząd chce, by kapitał po twojej śmierci przepadł. ...

Bez komentarza.

Z tym piciem to lepiej nie przesadzać-

"Bo im tylko, tylko o to chodzi

Abyś sam sobie szkodził

Abyś sam nie mógł myśleć

Abyś sam nie mógł chodzić..."

bo do wyborów trzeba dotrwać i na trzeźwo dojść do urn - by nie dożyć kolejnego takiego cyrku i nie żyć na ciągłym kacu...moralnym... :roll: 8)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...