mmmad 06.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 KiZ, Kazik to miłość mojego życia!!! "Hej czy nie wiecie, nie macie władzy na świecie!!!" Jestes pewna? Taak? "To rzad oficjalny, system totalitarny!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Emerytury: rząd odbiera, co nasze ... Nie będzie emerytury małżeńskiej. Rząd obiecał, ale teraz zmienił zdanie. Nawet mając 1 mln zł na koncie w OFE, nie zabezpieczysz bytu rodziny na emeryturze. Rząd chce, by kapitał po twojej śmierci przepadł. ... Bez komentarza. No pisałam jakiś czas temu, ze maja zakusy żeby zając OFE. W końcu kasa lezy a politycy na niej łapek nie moga połozyć, to ich raczki swierzbią. Wycofali się , więc teraz majstrują przy tym, żeby zabrać i uniemożliwić dziedziczenie. Ot prawo i szacunek do niego. Na tym akurat stracimy wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysq 06.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Oprócz informacji, że rząd zabierze nam OFE przeczytałem jescze dwie inne bardzo budujące. SOKiści (czyli ochrona koleji PKP) będą mogli podsłuchiwać wszystkich i powstanie policja ekologiczna wyposażona w broń, podsłuchy, środki bezpośredniego przymusu, zdolna kontrolować samochody i gromadzić dane osobowe itp. Przypominam, że podobne policje już istnieją oprócz normalnej policji i municypalnej są jescze skarbowe, celne, drogowe itp Strach się bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ale pewnie lewakowi również sie to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 06.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ale pewnie lewakowi również sie to podoba A' propos .Czyzby herolda zbanowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ale pewnie lewakowi również sie to podoba A' propos .Czyzby herolda zbanowali ? ostatnio podobnego gościa widziałam na forum GL, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Moim zdaniem sie przyczaił i czeka na kolejny sukces by go obwieścić, lub tez szuka pomysłu na nicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.07.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ale pewnie lewakowi również sie to podoba A' propos .Czyzby herolda zbanowali ? ostatnio podobnego gościa widziałam na forum GL, Oni są chyba klonowani , wszędzie stosują już nawet nie tę samą retorykę ale te same zwroty nawet. Wystarczy rzucić okiem na którekolwiek forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 06.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 KiZ, Kazik to miłość mojego życia!!! "Hej czy nie wiecie, nie macie władzy na świecie!!!" Mójn sentyment do niego (jego twórczości) wynika też z tego, że dziwnym trafem wiele jego utworów stawało się idealnym choć niekoniecznie dosłownym tłem do jakichś epizodów w moim życiu. Tata dilera, Arahja, Piosenka młodych wioślarzy, Lewe lewe loff, Do Ani... no i Spalam się też . Ehhh, sporo tego było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 KiZ, Kazik to miłość mojego życia!!! "Hej czy nie wiecie, nie macie władzy na świecie!!!" Mójn sentyment do niego (jego twórczości) wynika też z tego, że dziwnym trafem wiele jego utworów stawało się idealnym choć niekoniecznie dosłownym tłem do jakichś epizodów w moim życiu. Tata dilera, Arahja, Piosenka młodych wioślarzy, Lewe lewe loff, Do Ani... no i Spalam się też . Ehhh, sporo tego było No ładnie ładnie Wszystkie utwory, które wymieniłeś też są bliskie memu sercu....... Tak serio, to jego teksty są nie do przecenienia. Aktualne w każdym czasie i miejscu na ziemi. No ale najbardziej to u nas wiadomo "Polska mieszkam w Polsce, mieszkam tu tu tu tu....." Ta piosenka wzbudza we mnie wiecej uczuć patriotycznych, niż wszystkie roty, hymny narodowe i przemówienia bogaojczyźniane razem wzięte. Tylko on tak potrafi zszargać, unurzać, obnażyć, a jednocześnie między wierszami wyczuwa się, że kocha to miejsce i nie chce żyć nigdzie indziej......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 06.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 No ładnie ładnie Wszystkie utwory, które wymieniłeś też są bliskie memu sercu....... Tak serio, to jego teksty są nie do przecenienia. Aktualne w każdym czasie i miejscu na ziemi. No ale najbardziej to u nas wiadomo "Polska mieszkam w Polsce, mieszkam tu tu tu tu....." Ta piosenka wzbudza we mnie wiecej uczuć patriotycznych, niż wszystkie roty, hymny narodowe i przemówienia bogaojczyźniane razem wzięte. Tylko on tak potrafi zszargać, unurzać, obnażyć, a jednocześnie między wierszami wyczuwa się, że kocha to miejsce i nie chce żyć nigdzie indziej......... On jest niczym niepokorne dziecko kwestionujące autorytet rodzica, jednak na tyle świadome jego roli i wartości, że w głębi duszy stanie za nim murem. Spora część jego twórczości to właśnie taka lekcja trudnej miłości - do ludzi, kraju. Polska, o której wspomniałaś, najbardziej smakowała mi w ...pewnej greckiej tawernie, ale nie wiem czy ta opowieść, ze względu na powagę pewnego polskiego urzędu publicznego, nadaje się do publikacji na forum więc zmilczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jeszcze jedna czarna perłahttp://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4296857.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.07.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A mnie setnie ubawila ostatnia konferencja prasowa magistra Ziobry. Mocno skrytykowal i przestrzegł spoleczenstwo przed manipulacjami oraz tendencyjnoscią reportazu i artykulu przed jego memisja i zanim sie jeszcze ukazal. Jasnowidz, czy tak dlugo oczekiwana przez narod i wreszcie wcielona w zycie inwigilacja srodowisk dziennikarskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czarownica? Oszust? Myślę ,że sobie wybaczą "czarownicę" i "oszusta", tak jak wybaczyli sobie "warcholstwo" i "chamstwo". Czegóż nie robi się dla władzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 To zapewne manipulacja wrażych sił oraz układu . Jawny dowód: Wprost opublikowało teraz a nagranie z kwietnia i nad tym należy się pochylić, bo wiadomo o co tu chodziiło ... ....sama słyszałam złotoustego Orzechowskiego jak wywodził co jest tu na rzeczy. W porównaniu do obrazy torebki pani Joli oraz wątpliwości Zalewskiego, takie teksciki to niewarte wzmianki są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A swoja drogą, to bezdomnego ścigali po całej Polsce za obrazę prezydenta... zobaczymy jak teraz zareagują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.07.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A swoja drogą, to bezdomnego ścigali po całej Polsce za obrazę prezydenta... zobaczymy jak teraz zareagują. Liczysz na analogie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.07.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a w kancelarii jeden wciąga. Całkiem słuszną ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nasz cały sport jest chory. Najpierw Lipiec (gdzie się podział jego obrońca?), teraz ten... Wojtek, liczę prezydent zachowa się jak mężczyzna, któremu obrażają żonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czyż wkoło nie jest wesoło?? Policja poszukuje złodzieja, który ukradł z wrocławskiej siedziby ABW sprzęt komputerowy. Rzecznik tamtejszej ABW Robert Jagiełło zapewnił w rozmowie z PAP, że kradzież nie spowodowała wycieku żadnych tajnych informacji. Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że złodziej dostał się do jednego z budynków ABW prawdopodobnie przez otwarty lufcik. Ukradł twardy dysk komputera, monitor LCD oraz palmtop. Pokój, który został okradziony, był biurem zastępcy naczelnika wydziału zabezpieczeń technicznych we wrocławskiej ABW.... http://wiadomosci.onet.pl/1568608,11,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts