Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających w 2007 i 2008 :) Szczecin i okolice

Małgolinka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeżeli chodzi o okna to chcemy PCV :)

Jeżeli chodzi o okna robilłam zestawienie tego co na rynku naszym oferują. Brałam pod uwagę Oknoplast, Jezierskieg i M&S (4 oddziały producenta :D ), od każdego braliśmy ofertę i porównywaliśmy nie tylko ceny ale też pomysły na montaż w ścianie trzywarstwowej. No i pod tym kontem wybraliśmy. O efektach montażu poinformować mogę w przyszłym tygodniu.

pozdrawiam

A.

• 4 weeks później...

_______________./\.

____________ __>_<_

_____________Ѽ.\/ Ѽ

___________;->( ɕѼ Ҩ .

___________@.♥ '(█) ♥ *$

________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*

_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)

____________>o*oѼ @.<

_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'

______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)

____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ

__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ

_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*

___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o

__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)

_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@

____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥

___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.

_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)

_____________▓▓▓▓▓___________

__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________

Karpia szalonego

renifera pijanego

Mikołaja bogatego

bałwana śnieżnego

Sylwestra szampańskiego

oraz szczęśliwego wskoku

do NOWEGO 2009 ROKU!

WESOLYCH ŚWIĄT:):):)

• 3 weeks później...
Witam!

Droga Grupo Szczecińska poszukuje namiarów na dobrych wykonawców i firmy do wykończeniowki. Na dzień dzisiejszy najbardziej interesuje mnie stolarka okienna i drzwiowa, instalacje wodno - kanalicazyjne, c.o., kominek plus płaszcz wodny, solary. Dziękuję pozdrawiam

Witam!

zaraz przy drodze przy szeregowcach się budujecie??

Namiarów niestety nie podam... wykończeniówka jeszcze przed nami. Będziemy również szukać.

pozdrawiam

A.

Zdecydowanie polecam hydraulika - p. Józef Bandura, robi z kolegą p. Pawłem kompleksowe instalacje sanitarne - gaz, woda, co, podłogówka, kanaliza, przyłącza. Jak do tej pory to moi najlepsi fachowcy podczas całej budowy.

. Specjalizują się w ogrzewaniu, ale robią wszystko.

Skontaktuj się z p. Damianem z hurtowni Test (obok stoczni remontowej).

Wszelkie prace remontowe, elktryczne, hydrauliczne, przeróbki, zabudowa K/G, sufity, podłogi, to przynajmniej część prac jakie wykonuje Pan Marek Łukomski tel. 0694 414 842.

Tempo Jego pracy potrafi przyprawić o zawrót głowy, do tego prace wykonuje cały czas myśląc, potrafi doradzić przed, a nie jak to często bywa po skończonej inwestycji.

Polecam Pana Łukomskiego z jak najlepszej strony.

Pozdrawiam

Mariusz

W tym tygodniu (tj. 2 tydz. 2009) otrzymałem propozycje cenowe:

Porotherm 25 P+W cena 6,50/szt. i 11,5 P+W cena 5,50 z dowozem HDS do Wołczkowa, ceny brutto.

Pręt fi 16 źebro 1,71 zł/kg, fi 12 źebro 1,72 zł/kg, fi 10 źebro 1,79 zł/kg i fi 6 źebro 2,15 zł/kg, ceny netto.

Czy Drodzy Forumowicze znają jeszcze lepsze oferty cenowe w Sz-nie?!

Będę wdzięczny za podpowiedź, gdzie można znaleźć.

Pzdr.

W tym tygodniu (tj. 2 tydz. 2009) otrzymałem propozycje cenowe:

Porotherm 25 P+W cena 6,50/szt. i 11,5 P+W cena 5,50 z dowozem HDS do Wołczkowa, ceny brutto.

Pręt fi 16 źebro 1,71 zł/kg, fi 12 źebro 1,72 zł/kg, fi 10 źebro 1,79 zł/kg i fi 6 źebro 2,15 zł/kg, ceny netto.

Czy Drodzy Forumowicze znają jeszcze lepsze oferty cenowe w Sz-nie?!

Będę wdzięczny za podpowiedź, gdzie można znaleźć.

Pzdr.

1. Porotherm 25 5,61 brutto/szt.

2. Porotherm 11,5 5,85 brutto/szt.

Firma BIMAR - Dobra

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
witaj. ja kupowalem u KUDRY w MIERZYNIE.Jak nie potrzebujesz faktury to bedzie taniej.jakosc dosc dobra.Ciesle i dekarze nie narzekali.Gdybys potrzebowal dobrych dekarzy to moge polecic bardzo dobrą ekipę.pozdrawiam

Witam,

czy jeżeli ja poproszę o namiar na dekarzy (może być na priv), to mogę liczyć na pomoc?

Jeżeli tak, to bardzo dziękuję.

Pzdr.

• 3 weeks później...
Gdzie kupic membrane Tyveka ??

Pytalem juz w kilku firmach i kazdy mi propnuje tylko Aquateca

Fantom

Ja kupilem na allegro w folnet, cena bezkonkurencyjna szybka dostawa i to darmowa :), w szczecinie dostalem cene netto jak tam zaplacilem brutto, jezeli chcesz tradycyjnie to w Extradachu mieli.

Gdzie kupic membrane Tyveka ??

Pytalem juz w kilku firmach i kazdy mi propnuje tylko Aquateca

Fantom

Ja kupilem na allegro w folnet, cena bezkonkurencyjna szybka dostawa i to darmowa :), w szczecinie dostalem cene netto jak tam zaplacilem brutto, jezeli chcesz tradycyjnie to w Extradachu mieli.

No wlasnei widzialem, ze sprzedaja tam na allegro, ale nei chce mi sie wierzyc, ze nei mozna kupic lokalnie taniej. Moja folia to Tyvek Pro z tasma - cena katalogowa chyba 8,20. Foltek ma po 7,50. No to naprawde nei mozna zejsc juz nizej z cen katalogowych ?

Fantom

Ja tak jak Matam kupiłam folię (Tyvek Pro) na Allegro w Folnet - polecam transakcja błyskawiczna a sama folia wychwalana przez moich górali - mówili, że bardzo mocna, ciężko im było ją przecinać :lol: (widziałam, że na innym wątku pytałeś o folie dlatego dodałam swoją opinię)