Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gdzie ta wichura??

dusia2006

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Grodzisk Maz

godz 23 - troszke powialo ponad srednia

godz 24 - zelzalo i wialo normalnie

godz 1-2 - tyle tego wiatru co kot naplakal

ale miedzy 3 a 4 tak powialo, ze hej. Dach wytrzymal (mimo ze sam robilem :) ) ale zakoczenie rury spalinowej - bylo i czort wie gdzie jest - tylko uslyszalem jak "cus" sie turla po dachu - teraz wiem czym bylo to "cus"

Kumpel z Radomia dzwonil - ma przechalpane - oka nie zmrozyl, gdyz tak okolo 1 daszek mu lekko unioslo i postawilo z powrotem - cala dach do zwalenia i ponownego zrobienia.

wichura była i to jaka, ale zaczęlam sie zastanawiac nad taka oto sprawą: mam działke, połozona blisko lasu, ale w granicy działki rosna stare dęby...mniam mniam...widok piękny :D Zawsze sie zachwycam tymi pieknymi drzewami do dzisiaj...bo nagle, przez ta wichure, zaczełam sie zastanawiać,czy silne wiatry nie moga wyrwać takich drzew,połamac konary itp ..i bedzie stał moj wymarzony domek a tu bach drzewo mi sie na dom zawali...

i sie przerazilam,ze mam działke połozona moze w ładnym otoczeniu ale niebezpiecznym.

martwic sie czy nie?

Na południu od 22 do jakiejś 1 to norrrmalnie się huragan rozpętał....z błyskawicami, deszczem.....sąsiedzi z bloku naprzeciwko co se nie powymieniali okien to normalnie stali przy balkonowym i trzymali :o coby nie wypadło chyba :roll: . Ja cała w strachu....bo cholera wie czy te nasze dziesięciopiętrowe komunistyczne zabytki wytrzymają taka wichurę :lol: ....no , jednym słowem nocka nieprzespana.