dusia2006 18.01.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 informuje że poza ciepłym deszczem i temp +7 żadnej wichury, chyba się nie doczekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.01.2007 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Grodzisk Maz godz 23 - troszke powialo ponad sredniagodz 24 - zelzalo i wialo normalnie godz 1-2 - tyle tego wiatru co kot naplakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 19.01.2007 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 6 - dalej nic, no, może letko, ale wysooooko na niebie chmury pędzą jak samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 19.01.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 telewizja kłamie! To pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 19.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 U nas telewizja prawdę mówiła... Wiało w nocy jak diabli, teraz trochę mniej. Tak koło północy to myślałam, że mi psa z obroży wywieje... Jadę na budowę sprawdzić, czy mi dach nie odleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Pozrywane dachy,Srasznie silny wiatr,nie moge wyjechać z garażu. Zaczeło sie o godz 23 burza z piorunami i bardzo silnym wiatrem.To koszmar i trwa nadal.Poszedłem odprowadzic syna do szkoły.Ale szkoła jest zamknieta bo ci co ja otwieraja nie dojechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Wieje, piździ i nie wiem jak jeszcze opisać. Całą noc hulało i nadal hula wiatr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asyenna 19.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 W Lubuskim wiało strasznie. Pozrywało jakieś główne linie energetyczne bo od 1:00 do około 5:00 w całym moim miasteczku zapadła ciemność. Momentami zastanwiałam się czy mi dach na bloku nie odleci. Straszna pogoda. Jeśli was to ominęło to się naprawdę cieszcie. Żadna przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik100 19.01.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja się przez to wiatrzysko nie wyspałem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Prąd w nocy nie miałem, więźba skrzypiała tak że myślałem żę dach za chwilę poleci w siną dal ale wytrzymał No i ja też się nie wyspałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 19.01.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 23 Stycznia 2015 przez isztar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Grodzisk Maz godz 23 - troszke powialo ponad srednia godz 24 - zelzalo i wialo normalnie godz 1-2 - tyle tego wiatru co kot naplakal ale miedzy 3 a 4 tak powialo, ze hej. Dach wytrzymal (mimo ze sam robilem ) ale zakoczenie rury spalinowej - bylo i czort wie gdzie jest - tylko uslyszalem jak "cus" sie turla po dachu - teraz wiem czym bylo to "cus" Kumpel z Radomia dzwonil - ma przechalpane - oka nie zmrozyl, gdyz tak okolo 1 daszek mu lekko unioslo i postawilo z powrotem - cala dach do zwalenia i ponownego zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Wyrwało nam kawałek płotu Sąsiadom zerwało praktycznie całą dachówkę bitumiczną. Nie wspomnę o poprzewracanych blaszakach, porwanych foliach wokoło. Szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 19.01.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 wichura była i to jaka, ale zaczęlam sie zastanawiac nad taka oto sprawą: mam działke, połozona blisko lasu, ale w granicy działki rosna stare dęby...mniam mniam...widok piękny Zawsze sie zachwycam tymi pieknymi drzewami do dzisiaj...bo nagle, przez ta wichure, zaczełam sie zastanawiać,czy silne wiatry nie moga wyrwać takich drzew,połamac konary itp ..i bedzie stał moj wymarzony domek a tu bach drzewo mi sie na dom zawali... i sie przerazilam,ze mam działke połozona moze w ładnym otoczeniu ale niebezpiecznym. martwic sie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.01.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Woiskę obok budują osiedle bliźniaków...i dzisija rano w obrębie kilometra zbierali po polach baloty ze styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 wiało jak nie powiem co, głowa mnie boli nie wyspałam się cała noc, mój dom przeszedł chrzest bjowy tymbardziej, ze mam niedokończony taras! ale całe szczęscie nic nie było - nad wrockiem podobno przeszła trąba powietrzna - tak słyszałam w tv3...nie wiem czy to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Na południu od 22 do jakiejś 1 to norrrmalnie się huragan rozpętał....z błyskawicami, deszczem.....sąsiedzi z bloku naprzeciwko co se nie powymieniali okien to normalnie stali przy balkonowym i trzymali coby nie wypadło chyba . Ja cała w strachu....bo cholera wie czy te nasze dziesięciopiętrowe komunistyczne zabytki wytrzymają taka wichurę ....no , jednym słowem nocka nieprzespana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ok. 1 nad ranem wiało, lało .... później była chwila ciszy , a teraz dalej wieje, ale już nie pada Strat nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 19.01.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Wiało jak diabli. Tak gdzieś do 1 w nocy, potem tylko lało. Zasnęłam dzięki mp3 bo walenie wichru w okna, grzmoty i odgłosy ulewy wywoływały u mnie reakcje silnie nerwowe . Teraz spoko, sasiadowi tylko zniszczyło /na strzępy/ folię w przydomowej szklarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 19.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A u mnie tym razem na 8 pietrze nie bylo tak zle Chwilami okna swistaly i jeczaly ale ta porzednia wichura byla znacznie bardziej odczuwalna. Takze dzis w nocy bloku pilnowac nie musialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts