niktspecjalny 22.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 W realu to nie jestem szczególnie pedantyczna. Gorzej jeśli chodzi o mój komputer. Ikonki na pulpicie muszę mieć zawsze w idealnym porządku. Pogrupowane tematycznie. W grupach poukładane, tak, żeby sąsiadowały ze sobą te, które odpowiadają programom najczęściej używanym razem. Nie znoszę, kiedy menu "start" w windowsach jest szersze niż jedna szpalta. Jak jest szersze, to tworzę katalogi i grupuje pozycję menu. Czuję lekki niepokój, ponieważ udostępniłam mój komputer w laboratorium studentowi. Choć wiem, ze to nieprawda. Mam wrażenie, że on ciągle coś tam instaluje i że z tego powodu system się rozjeżdża i zamula. Ja korzystam z tego komputera najwyżej raz na tydzień i ilekroć siadam przed nim mam ochotę zainstalować system od początku, żeby był świeży, czysty i dynamiczny. To wszystko nie przeszkadza mi w tym, żeby na biurku wokół komputera mieć niewysłowiony wręcz bałagan. zawsze możesz przecież skorzystać z Acronis True Image.Ja mam stara wersje ale jarą 9.0.2323 w nawiazani do twojego kompa powiem ,że w krew wkazła zabawa z obrazem dysku.Robie ja bez pytania oczywiście jak widze winde z burakami(taką niestabilną i mułowatą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.01.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 tak sobie czytam i czytam i nic w tym guscie u siebie nie znajduje. Widocznie zbyt leniwa jestem na taka powtarzalnosc poczynan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 22.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mufka, na serio, na serio A to co innego, ja np zawsze po skorzystaniu z wc spuszczam wode, zupelnie odruchowo i za kazdym razem Ja też, ale uważałam, że to normalne... - nie wypiję kawy ze szklanki, ani z takiego kubka z duralexu przezroczystego, już chyba prędzej z plastikowego... I w ogóle kawa musi być w małym i wrząca. Najwyżej za chwilę zrobię drugą. Za to moja mama tylko ze szklanki, tylko z przezroczystej i szklanka nie ma prawa mieć uszka, bo wtedy nie jest szklanka tylko kubikiem, a kawa w kubku ma inny smak. Joshi jestes niesamowita zycze wiecej poczucia humoru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 22.01.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 są słowa których nie lubię, nie napisze jakie bo mam gęsią skórkę jak muszę ich użyć , ale nie jestem sama mój kolega nie lubi słowa spierzchnięte o, też mam takie słowa, a własciwie słowotwory lokalne chyba bardziej bździągwa - ktoś, kto marudzi ponadprzeciętnie drzaźnić - używane zamiast drażnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesje 22.01.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 zielonooka, super wątek - ja mmsy jem tylko brązowe, resztę zjada mój mąż bo wydają mi się .. takie radioaktywne - delicje też jem w określonej kolejności: obgryzam wokół galaretki, zlizuję czekoladę, potem zjadam biszkopt i na końcu galaretkę - jak byłam mała to nie mogłam usnąć dopóki nie usłyszałam jak mój tata co wieczór sprawdza czy drzwi są zamknięte - teraz jak odwiedzam rodziców też wcześniej nie zasnę... - często budzę w nocy mojego męża bo wydaje mi się , że ktoś kradnie mi "moje ukochane książeczki" (jak mówi mój mąż ) z naszych regałów. Biedak wstaje i obchodzi nasze włości w poszukiwaniu złoczyńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Źle jecie te delicje! Ja najpierw zlizuję czekoladę z galaretki, potem wyciągam (językiem) galaretkę. Powstaje wtedy kólko w środku - czyli głowa kosmonauty. Teraz tylko dorabiam mu ramiona, czyli odgryzam kawałek z jednej strony głowy (tylko musi być równo z brzegiem kółka, bo inaczej kosmonauta jes niedorobiony ) Teraz można go zjeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 acha ....a miśkom ( żelkom ) zawsze ugryzam najpierw głowę ...zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 acha ...i nienawidzę jak ktoś siedzi za mną np w kinie czy kościele .....nie umiem sie skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 acha ...i nie cierpię ,nienawidze wprost jak ktoś czyta pierwszy moja gazetę mam nieodparte wrażenie ,że coś mi z niej ubędzie ....ale nie wiem jeszcze co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 22.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 acha ....a miśkom ( żelkom ) zawsze ugryzam najpierw głowę ...zawsze To oczywiste, nie chcesz zeby sie meczyly, szybka bezbolesna smierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 acha ....a miśkom ( żelkom ) zawsze ugryzam najpierw głowę ...zawsze ty tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 acha ....a miśkom ( żelkom ) zawsze ugryzam najpierw głowę ...zawsze ty tez ? i czasem robię to ukradkiem ,coby nikt ne widział i nie nazwał mnie MORDERCĄ MIŚKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 acha ....a miśkom ( żelkom ) zawsze ugryzam najpierw głowę ...zawsze To oczywiste, nie chcesz zeby sie meczyly, szybka bezbolesna smierc zawsze męczą mnie potem koszmary nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 acha ....a miśkom ( żelkom ) zawsze ugryzam najpierw głowę ...zawsze ty tez ? i czasem robię to ukradkiem ,coby nikt ne widział i nie nazwał mnie MORDERCĄ MIŚKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 właśnie mnie się przypomniało: mój kuzyn słodzi herbatę 5 (słownie:pięcioma ) łyżeczkami cukru, ale...nie miesza Pytałam go kiedyś dlaczego tak robi. Nie potrafił odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a teraz moje dziwactwa zawsze jak minie dzien to nagminnie wydzieram kartki z kalendarza i obdzieram program telewizyjny nie moge byc w dzien bez zegarka bo nie uda mi sie dzien nie zasne jak nie wypije kawy zbozowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 22.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 właśnie mnie się przypomniało: mój kuzyn słodzi herbatę 5 (słownie:pięcioma ) łyżeczkami cukru, ale...nie miesza Pytałam go kiedyś dlaczego tak robi. Nie potrafił odpowiedzieć A mój szwagier słodzi herbatę czy kawę w ten sposób : dotąd sypie cukier, aż płyn podnosi się do prawie końca szklanki ale żeby jeszcze dało się pomieszać. Czasami są to 2 łyżeczki cukru, czasami 5 . Nieważne ile - ale do końca szklanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 moje dziwactwa to:-manie mycia rak, srednio co 15 minut. nawet gdy jestem z rodzina na zakupach w markecie to srednio 3 razy ich zostawiam i gnam do lazienki umyc rece, w pracy przerywam pisanie i ide specjalnie umyc rece, w domu wstaje od kompa i ide je umyc. manie mycia rak mam od dziecka i zawsze wszystkich draznilam czestotliwoscia tej czynnosci.-nie zasne jesli mam zamkniete drzwi od sypialni, syn jesli zamknie swoje to gdy zasnie to musze wstac i jemu drzwi tez otwieram-nie przeczytam gazety jesli ktos juz ja czytal wczesniej-w pracy zawsze musze miec pod reka pomadke ochronna, a w domu wszedzie musz miec wazeline, potrafie przebudzic sie w nocy aby nasmarowac usta wazelina-nie moge miec nawet szklanki w zlewie wieczorem, a gdy juz leze w lozku i slysze, ze ktos z domownikow cos wstawia do zlewu to musze wstac i pozmywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 22.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Taaak ja na ten przykład jak czarny kot przebiegnie mi droge to nie ruszam się aż do czasu gdy nie przejdzie parzysta liczba zakonnic. Wiecie parzysta liczba odwołuje czarnego kota a nieparzysta wzmacnia jego działanie. Jak np. jem żelki to muszę zaczynać od najjasniejszych kolorów bo inaczej są gorzkie. Ze spaniem mam całkiem przegwizdane bo jak łózko nie stoi na linii Pn-Pd to choćbym i tydzień nie spał to nie zasnę. Podobnie z drzwiami od komórki z narzędziami jak są zbyt mało uchylone albo nie zamkniete na kłódke to nie moge zasnąć. Z kolei jak antena na dachu sie przekreci np. od wiatru o co najmniej 16 stopni od kier. Pn-W to spię jak zabity. Delicje zjadam tylko te z białą czekoladą i glaretka wiśniową w innym przypadku dostaję mdłości. Podobnie jest z ptasim mleczkiem napierw środek a potem czekoladę odwrotnie jest zbyt mdłe. Jak np. ide do kogoś w odwiedziny i wypada nieparzysta liczba schodów to musze się cofnąć i od połowy wchodzić jeszcze raz bo inaczej gorzała mi nie idzie. Jak wychodzę z domu to musze zamknać zamki na nieparzystą liczbę obrotów w przeciwnym wypadku murowane że alarm sie fałszywie pobudzi. Jak na ten przykład nastawiam temperature w domu na nieparzysta liczbe stopni np. 21 lub 23 to woda zaczyna schodzić z instalacji, nie ma siły muszę przestawiac na 22 lub 24 stopnie. To tylko wierzchołek góry lodowej Acha byłbym zapomniał jak nie jezdzę w trasach autem turkusowym (metalic) tylko np. bordo albo srebrny to strasznie oblepia mi sie szyba komarami i innymi owadami i do tego łapię gumę z tyłu z prawej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Taaak ja na ten przykład jak czarny kot przebiegnie mi droge to nie ruszam się aż do czasu gdy nie przejdzie parzysta liczba zakonnic. Wiecie parzysta liczba odwołuje czarnego kota a nieparzysta wzmacnia jego działanie. Jak np. jem żelki to muszę zaczynać od najjasniejszych kolorów bo inaczej są gorzkie. Ze spaniem mam całkiem przegwizdane bo jak łózko nie stoi na linii Pn-Pd to choćbym i tydzień nie spał to nie zasnę. Podobnie z drzwiami od komórki z narzędziami jak są zbyt mało uchylone albo nie zamkniete na kłódke to nie moge zasnąć. Z kolei jak antena na dachu sie przekreci np. od wiatru o co najmniej 16 stopni od kier. Pn-W to spię jak zabity. Delicje zjadam tylko te z białą czekoladą i glaretka wiśniową w innym przypadku dostaję mdłości. Podobnie jest z ptasim mleczkiem napierw środek a potem czekoladę odwrotnie jest zbyt mdłe. Jak np. ide do kogoś w odwiedziny i wypada nieparzysta liczba schodów to musze się cofnąć i od połowy wchodzić jeszcze raz bo inaczej gorzała mi nie idzie. Jak wychodzę z domu to musze zamknać zamki na nieparzystą liczbę obrotów w przeciwnym wypadku murowane że alarm sie fałszywie pobudzi. Jak na ten przykład nastawiam temperature w domu na nieparzysta liczbe stopni np. 21 lub 23 to woda zaczyna schodzić z instalacji, nie ma siły muszę przestawiac na 22 lub 24 stopnie. To tylko wierzchołek góry lodowej Acha byłbym zapomniał jak nie jezdzę w trasach autem turkusowym (metalic) tylko np. bordo albo srebrny to strasznie oblepia mi sie szyba komarami i innymi owadami i do tego łapię gumę z tyłu z prawej. Pozdrawiam Najpierw cie pozdrowie i słowo :cie :napisze z małej bo robie tak jak ktoś mnie denerwuje..Przepraszam za śmiałośc ale do końca nie zrozumiałes tematu.I najgorsze jest to ,że zapomniałeś o bereciku. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts