Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powiedzcie coś o sobie

selimm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem strasznie wredna :(

Ale chyba nie tak jak mój kot! :lol:

Gorzej :(:( :roll:

Niemożliwe! Na nim (a właściwie na niej) skala się kończy! :D

Obydwoje macie rację. Po prostu Nefer jest poza skalą ;-) (podejrzewam że skala jest okrągła - tak na marginesie ;-) )

Ta okrągła skala to mi się skojarzyła z opanowywaniem pędzących krów w stadzie ( w Ameryce Południowej). Zagania się przodowniczkę "w kółko" tak, że goni ostatniego marudera ( to z Cejrowskiego "Rio Anakonda") - takie skojarzonko a propos skali i mojego charakterku :):)

Jestem mlodym intelektualista , wychowanym na kinie moralnego niepokoju , filmach Krzysztoffa Zanussiego . Cenie rowniez aktorke Maje Komorowska za jej wieczne role panienki we dworze .

Luc..., sorry, że pytam, ale... Nic Ci się nie po...zajączkowało?

Jak długo trwa młodość skoro na "Zanudzkim"?

Nie mylisz Komorowskiej z Nehrebecką? :D

Skoro Bratki ciagniesz mnie za jezyk , to powiem jeszcze :

Lubie przesiadywac za sklepem . Jest tam taki fajny murek . No i jak tak sobie siedze z "Krolewskim" i jak podchodzi do mnie krolowa angielska , to zawsze , ale to zawsze wstaje na rowne nogi . I nikt nie moze powiedziec , ze nie potrafie sie znalezc w towarzystwie .

Skoro Bratki ciagniesz mnie za jezyk , to powiem jeszcze :

Lubie przesiadywac za sklepem . Jest tam taki fajny murek . No i jak tak sobie siedze z "Krolewskim" i jak podchodzi do mnie krolowa angielska , to zawsze , ale to zawsze wstaje na rowne nogi . I nikt nie moze powiedziec , ze nie potrafie sie znalezc w towarzystwie .

A już myślałam, że wiesz coś o tym jak rozciągnąć młodość... :lol:

Się rozumie.....mersi madam....... :lol: 8)

A Ty Kulista Ofiaro się lepiej nie odzywaj- już Ty wiesz dlaczego - kartony po jajkach malowac olejną - ale JUŻ :)

wytłaczanki schną, chłosta badylami juz się odbyła, to mam trochę wolnego :lol: :lol: :lol:

tak se piszę :roll: 8) :wink:

ŻEBY MNIE TO OSTATNI RAZ było ... nie będe CIę pilnować - ale miało być o innych forumowiczach - i patrz - nikt nie napisał, że masz strasznie kijową chałupę :o :o

której strasznie zazdoroszczę :):):)

Się rozumie.....mersi madam....... :lol: 8)

A Ty Kulista Ofiaro się lepiej nie odzywaj- już Ty wiesz dlaczego - kartony po jajkach malowac olejną - ale JUŻ :)

wytłaczanki schną, chłosta badylami juz się odbyła, to mam trochę wolnego :lol: :lol: :lol:

tak se piszę :roll: 8) :wink:

ŻEBY MNIE TO OSTATNI RAZ było ... nie będe CIę pilnować - ale miało być o innych forumowiczach - i patrz - nikt nie napisał, że masz strasznie kijową chałupę :o :o

której strasznie zazdoroszczę :):):)

a bo u nas wszyscy słodkopierdzą, kadzą, i się miziają tylko nawzajem :roll:

i niech tak zostanie 8)