_bogus_ 23.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem strasznie wredna Ale chyba nie tak jak mój kot! Gorzej :( Niemożliwe! Na nim (a właściwie na niej) skala się kończy! Obydwoje macie rację. Po prostu Nefer jest poza skalą (podejrzewam że skala jest okrągła - tak na marginesie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem strasznie wredna Ale chyba nie tak jak mój kot! Gorzej :( Niemożliwe! Na nim (a właściwie na niej) skala się kończy! Obydwoje macie rację. Po prostu Nefer jest poza skalą (podejrzewam że skala jest okrągła - tak na marginesie ) Ta okrągła skala to mi się skojarzyła z opanowywaniem pędzących krów w stadzie ( w Ameryce Południowej). Zagania się przodowniczkę "w kółko" tak, że goni ostatniego marudera ( to z Cejrowskiego "Rio Anakonda") - takie skojarzonko a propos skali i mojego charakterku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 23.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A ja mam na imię Marysia - zatkało no nie Pozdrawiam Przypomniał mi sie film "Poszukiwany, poszukiwana" (Marysiu, czy Marysia wie ile jest cukru w cukrze? ) Ty se kurna jaj nie rób z poważnej kobiety Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.01.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 upodobania -lubie Retro,ale nieprzesadzone marzenia - chciałbym intymnie z Grazynką Torbicką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 marzenia - chciałbym intymnie z Grazynką Torbickącoz , nie wszystkie marzenia sie spelniaja O sobie nie mam nic do powiedzenia , bo co tu gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 upodobania -lubie Retro,ale nieprzesadzone Moj kolega tez lubi starsze od siebie kobiety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 upodobania -lubie Retro,ale nieprzesadzone Moj kolega tez lubi starsze od siebie kobiety . Luc, lepiej szepnij coś o sobie, a nie o upodobaniach kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem mlodym intelektualista , wychowanym na kinie moralnego niepokoju , filmach Krzysztoffa Zanussiego . Cenie rowniez aktorke Maje Komorowska za jej wieczne role panienki we dworze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 23.01.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 My name is Capricorn. People call me Capricorn. Jestem kontrowersyjna i nie mam poczucia humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem mlodym intelektualista , wychowanym na kinie moralnego niepokoju , filmach Krzysztoffa Zanussiego . Cenie rowniez aktorke Maje Komorowska za jej wieczne role panienki we dworze . Luc..., sorry, że pytam, ale... Nic Ci się nie po...zajączkowało? Jak długo trwa młodość skoro na "Zanudzkim"? Nie mylisz Komorowskiej z Nehrebecką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Skoro Bratki ciagniesz mnie za jezyk , to powiem jeszcze : Lubie przesiadywac za sklepem . Jest tam taki fajny murek . No i jak tak sobie siedze z "Krolewskim" i jak podchodzi do mnie krolowa angielska , to zawsze , ale to zawsze wstaje na rowne nogi . I nikt nie moze powiedziec , ze nie potrafie sie znalezc w towarzystwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Się rozumie.....mersi madam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Skoro Bratki ciagniesz mnie za jezyk , to powiem jeszcze : Lubie przesiadywac za sklepem . Jest tam taki fajny murek . No i jak tak sobie siedze z "Krolewskim" i jak podchodzi do mnie krolowa angielska , to zawsze , ale to zawsze wstaje na rowne nogi . I nikt nie moze powiedziec , ze nie potrafie sie znalezc w towarzystwie . A już myślałam, że wiesz coś o tym jak rozciągnąć młodość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Się rozumie.....mersi madam....... A Ty Kulista Ofiaro się lepiej nie odzywaj- już Ty wiesz dlaczego - kartony po jajkach malowac olejną - ale JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Się rozumie.....mersi madam....... A Ty Kulista Ofiaro się lepiej nie odzywaj- już Ty wiesz dlaczego - kartony po jajkach malowac olejną - ale JUŻ wytłaczanki schną, chłosta badylami juz się odbyła, to mam trochę wolnego tak se piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Się rozumie.....mersi madam....... A Ty Kulista Ofiaro się lepiej nie odzywaj- już Ty wiesz dlaczego - kartony po jajkach malowac olejną - ale JUŻ wytłaczanki schną, chłosta badylami juz się odbyła, to mam trochę wolnego tak se piszę ŻEBY MNIE TO OSTATNI RAZ było ... nie będe CIę pilnować - ale miało być o innych forumowiczach - i patrz - nikt nie napisał, że masz strasznie kijową chałupę której strasznie zazdoroszczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 23.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nie Nefer w tym wątku miało być o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nie Nefer w tym wątku miało być o sobie. wiedziałam.........wiedziałam, że coś nie halo. Ale i tak sie NALEŻAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Się rozumie.....mersi madam....... A Ty Kulista Ofiaro się lepiej nie odzywaj- już Ty wiesz dlaczego - kartony po jajkach malowac olejną - ale JUŻ wytłaczanki schną, chłosta badylami juz się odbyła, to mam trochę wolnego tak se piszę ŻEBY MNIE TO OSTATNI RAZ było ... nie będe CIę pilnować - ale miało być o innych forumowiczach - i patrz - nikt nie napisał, że masz strasznie kijową chałupę której strasznie zazdoroszczę :) a bo u nas wszyscy słodkopierdzą, kadzą, i się miziają tylko nawzajem i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 23.01.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to ja też! Mam na imię Dominika (ale kiedyś miałam inaczej ) I lubię ...... całować się lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts