cisza1 23.01.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Co uwazacie za najwieksza ludzka slabosc (moze wlasna, moze innych)?Jak myslicie jak mozna z tym walczyc? Moim zdaniem nie ma takiego nalogu ktorego by nie dalo sie zwalczyc... nie ma tez takiej cechy ktorej by nie dalo sie chocby czesciowo 'spasywowac'. Oczywiscie powstaje pytanie czy warto...? ale... abstrachujac od kosztu i skupiajac sie na metodzie... mysle ze waznym problemem jest: proznoscjak z tym skutecznie walczyc... cholera... nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.01.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Moim zdaniem nie ma takiego nalogu ktorego by nie dalo sie zwalczyc... nie ma tez takiej cechy ktorej by nie dalo sie chocby czesciowo 'spasywowac'. Największa ludzka słabość to nieuleczalny optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Największa ludzka słabość to nieuleczalny optymizm Ja bym powiedział, że to zaleta raczej Największa ludzka słabosc to wg. mnie tzw. bezinteresowna zawiść. O wszystko, o cokolwiek. I w dodatku chyba nieuleczalna. sorry byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 23.01.2007 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Największa ludzka słabość to nieuleczalny optymizm widze ze postanowilas przetestowac moja proznosc ale nie dam sie... bede twardy.. to nie optymizm... to determinacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 23.01.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Największa ludzka słabosc to wg. mnie tzw. bezinteresowna zawiść. O wszystko, o cokolwiek. I w dodatku chyba nieuleczalna. o tak... to powazny problem... na moje szczescie mnie to nie dotyczy nawet lubie jak sasiad zmienia samochod na lepszy... moze droge wyremontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 - głupota - zazdrość - nadopiekuńczość - brak inteligencji emocjonalnej ( lub empatii jak kto lubi ) Ja mam taką prywatną metodę pod hasłem : "A niech sobie polata" - daję szansę wykazania się osobnikowi. Jak się przejedzie na własnej głupocie (lub próżności) to nic mu lepiej nie zrobi. Ale stosuję tylko "służbowo". Prywatnie udało mi się nieco wykorzenić lenistwo u dzieci ... ale to temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 fanatyzm wiekszosc powyzszych w/w ( głupota, brak inteligencji emocjonalnej, zazdrosc, próżnosc, egoizm ,przeswiadczenie o wlasnej wyzszosci , ślepa i bezkrytycznej wiara w coś itp.) wydaje mi sie ze mozna chyba podpiac - eskalacja ich prowadzi do fanatyzmu... mam przynajmniej takie wrazenie... o swojej prywatnej najgorszej cesze - nie powiem (zbyt duzy wachlarz i trudny wybór ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Powiem krótko, że nikt się nie dowie... to się tyczy tego,co Nefer wyliczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.01.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 zdolność bezgranicznego pokochania drugiej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Powiem krótko, że nikt się nie dowie... to się tyczy tego,co Nefer wyliczyła... jea .........no co Ty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Powiem krótko, że nikt się nie dowie... to się tyczy tego,co Nefer wyliczyła... jea .........no co Ty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 23.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 pycha, zachłanność na mamonę etc, snobizm, nadwrażliwość na własnym punkcie, poczucie inności odmienności niepowtarzalności własnej osobyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 23.01.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 próźność, zachłanność, brak ochoty na refleksję nad sobą dowalenie słabszemu - ot, tak, dla zabawy, żeby cieszyć się tym, jak się wije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.01.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 O mowo polska! Czy zaiste słabości = wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 O mowo polska! Czy zaiste słabości = wady? no dobra - doigrałaś się : dłubanie w nosie. pierdzenie w wersalkę i pod kołdrą kolekcjonowanie wysuszonych, martwych chomików ... takie słabostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.01.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Przepraszam wszystkich , ale tematem sa "Najtrudniejsze ludzkie slabosci" . Wy zas opisujecie najokropniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Przepraszam wszystkich , ale tematem sa "Najtrudniejsze ludzkie slabosci" . Wy zas opisujecie najokropniejsze . najtrudniejsze do wyrwania z korzeniami Mój znajomy ma taką słabość, że MUSI zajrzeć trzy razy w tygodni do agencji towarzyskiej - żona się już chyba przyzwyczaiła - to jest TRUDNA słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Najtrudniejszą ludzką słabością jest potrzeba seksu praktycznie nie do wytępienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Brawo Nefer , co nie zmiena faktu , ze pisalas nie na temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.01.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 O mowo polska! Czy zaiste słabości = wady? no dobra - doigrałaś się : dłubanie w nosie. pierdzenie w wersalkę i pod kołdrą kolekcjonowanie wysuszonych, martwych chomików ... takie słabostki Chomiki rzuciły mnie na kolana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts