AKPL 04.11.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 wybieram sie w najblizszych dniach i oczywiscie dam znacw tym cala nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 AKPL a może je pokochasz ? takie milutkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Tygrysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mirek_Lewandowski też http://img132.imageshack.us/img132/5062/kunasop.jpg śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKPL 05.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Tylko ta świadomość, że siedzi toto tuż nade mną oddzielone jedynie płytą gipsową i żre jakiegoś upolowanego szczura albo ptaka. A potem jeszcze nafajda. Chyba się jednak nie zaprzyjaźnimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Trzeba pokochać po chrześcijańsku,nakarmić, dać schronienie, pozwolić się pomnożyć, a potem fiuterko dla lubej jak znalazł. Co tam nafajdane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 ziaba kuny są pod 100 % ochroną AKPL najlepiej jednak pokochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sznikers 10.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Miło to kuna może i wygląda lecz niezbyt miły jest odór towarzyszący miejscom ich przebywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 10.11.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 sznikers a od ludzi to pachnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.11.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Hmmmm... ja na dywan w salonie sie nie załatwiam... A kuna niestety niemiłosiernie paskudzi tam, gdzie gniazduje. Plamy od moczu na gk nieszczególnie sie prezentują i takoż pachną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 10.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Mirek_Lewandowski nie narzekaj, u znajomych tylko podszycie dachu porozdzierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKPL 11.11.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam po przerwie. Udało nam się zdobyć odchody tygrysa. Niestety właściwie nie pomogły. Kuna co prawda wyniosła się ze strychu, ale niedaleko. Tak jak się obawiałem zatrzymała się w wełnie kilka metrów dalej. Nie wiem czy trafiliśmy na jakiegoś mutanta, skoro wiele osób, nie tylko na tym forum, potwierdza że tygrys jednak odstrasza kuny skutecznie i na długo. Z kunami jednak mieszkać nie zamierzam, ale z niektórych wypowiedzi na forum widzę, że jest tu wielu miłośników kun, więc o innych sposobach, do których muszę sięgnąć, pisać tu nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 AKPL ani się waż pozbawiać jej życia, może skontaktujesz się albo z ZOO (skoro tam byłeś) albo z Wydziałem Ochrony Środowiska w Urzędzie Wojewódzkim - u Ciebie pewno inaczej się nazywa ........ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.11.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Tia... zaraz biegiem przylecą łapac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mirek_Lewandowski na pewno nie przylecą osobiście łapać, ale są jakieś metody nie krwawe bo nie zapominaj, że kuny są pod ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Tia.... Na kuny poluje się od pierwszej soboty przed 1 września do końca lutego a w ośrodkach hodowli zwierzyny (bażanta, kuropatwy i zająca) oraz na terenach występowania głuszca i cietrzewia - cały rok. http://www.polowania.zw.pl/data/zwierzyna/kuna_domowa.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.11.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mirek_Lewandowski najprostsze to zabić, prawda ? Nie toleruję ludzi którzy lekko mówią - zabić, to ostateczność jak nie ma wyjścia a zagraża życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inkamalinka 15.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 mam nie zidentyfikowanego sublokatora na strychu. początkowo myślałam że to kuna , właściwie byłam pewna. Aktywna jest tylko w nocy , strasznie hałasuje. przeczytałam w waszych wypowiedziach że kuny zostawiają po sobie dość specyficzny zapach. moja tego nie robi. wieć może to nie kuna ? pozostałością po jej zabawach są tylko pogryzione kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.11.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 melduję się po formacie Inkamalinka może to łasica? jestem mieszczuchem tylko po domku przyjaciół wiem co może grasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombatant 24.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ..... przeczytałam w waszych wypowiedziach że kuny zostawiają po sobie dość specyficzny zapach. moja tego nie robi.... Poczekaj aż przywlecze upolowanego zwierza, którego nie zje. Niesamowity odór rozkładającego się mięsa będziesz miała przez kilka miesięcy...... Pomyślisz wtedy nawet o rozbiórce dachu... A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts