Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łasica, Kuna pomocy.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam po przerwie. Udało nam się zdobyć odchody tygrysa. Niestety właściwie nie pomogły. Kuna co prawda wyniosła się ze strychu, ale niedaleko. Tak jak się obawiałem zatrzymała się w wełnie kilka metrów dalej. Nie wiem czy trafiliśmy na jakiegoś mutanta, skoro wiele osób, nie tylko na tym forum, potwierdza że tygrys jednak odstrasza kuny skutecznie i na długo. Z kunami jednak mieszkać nie zamierzam, ale z niektórych wypowiedzi na forum widzę, że jest tu wielu miłośników kun, więc o innych sposobach, do których muszę sięgnąć, pisać tu nie będę.

Tia....

Na kuny poluje się od pierwszej soboty przed 1 września do końca lutego a w ośrodkach hodowli zwierzyny (bażanta, kuropatwy i zająca) oraz na terenach występowania głuszca i cietrzewia - cały rok.

http://www.polowania.zw.pl/data/zwierzyna/kuna_domowa.htm

mam nie zidentyfikowanego sublokatora na strychu.

początkowo myślałam że to kuna , właściwie byłam pewna. Aktywna jest tylko w nocy , strasznie hałasuje. przeczytałam w waszych wypowiedziach że kuny zostawiają po sobie dość specyficzny zapach. moja tego nie robi. wieć może to nie kuna ? pozostałością po jej zabawach są tylko pogryzione kartony

..... przeczytałam w waszych wypowiedziach że kuny zostawiają po sobie dość specyficzny zapach. moja tego nie robi....

Poczekaj aż przywlecze upolowanego zwierza, którego nie zje. Niesamowity odór rozkładającego się mięsa będziesz miała przez kilka miesięcy......

Pomyślisz wtedy nawet o rozbiórce dachu...

A.