jkosak 22.06.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 urządzenia chyba działająważny jest zmasowany atakjak wyjeżdżam to zostawiam radio na głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkosak 24.06.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Czy może ktoś jeszcze wypróbowal to urządzenie? To chińszczyzna, w tej chwili dostępna powszechnie w necie w Polsce. Ciekawa jestem, czy warto w to zainwestować. DUO-PRO PESTREPELLER kupiłem myślę, że warto poszła sobie Edytowane 26 Czerwca 2010 przez jkosak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnesisko 29.06.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Od kiedy pamiętam moja mama walczyła z kunami. To była walka w wiatrakami. Jednak raz wyczesała porządnie psa i tą sierść w coś chyba zapakowała i na strychu porozwieszała. Pomogło, ale teraz moja mama nie jest pewna czy to akurat czy po prostu kunom sie znudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioło 21.07.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) Też uważam że zmasowany atak na nie coś da .... Zastanawiam się nad tym urządzeniem tylko mi by przydały się 2 a nawet 3 ... Sierść psa ... hmm na moje to nie działa ... Od 2 tyg co noc mają radio włączone i już coraz bliżej domu podchodzą .... (ślady odchodów znów mam na wycieraczkach) Edytowane 21 Lipca 2010 przez bioło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkosak 22.07.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Też uważam że zmasowany atak na nie coś da .... Zastanawiam się nad tym urządzeniem tylko mi by przydały się 2 a nawet 3 ... Sierść psa ... hmm na moje to nie działa ... Od 2 tyg co noc mają radio włączone i już coraz bliżej domu podchodzą .... (ślady odchodów znów mam na wycieraczkach) DUO-PRO PESTREPELLER u mnie skuteczne mialem w zeszlym roku inne 5 sztuk ale teraz dziala po 6 tygodniach nie ma sladu po zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dogor 22.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ja też walczyłem z kunami od przeszło pół roku różnymi sposobami. Po instalacji na strychu urządzenia DUO-PRO PESTREPELLER mam od miesiąca spokój.Kupiłem w sklepie internetowym www_odstraszacze_com za 129 zł i było warto. Polecam ten produkt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioło 22.07.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 a to urządzenie nadaje się na umieszczenie go przed domem czy tylko w pomieszczeniach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 24.07.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Nie kupujcie żadnych odstraszaczy ultradźwiękowych bo to pic na wodę kuny tak nie odstraszycie, gówienka tygrysa tez nie pomagają tak samo nie pomaga sierść od psa. Kuny to mądre i przebiegłe bestie ale maja jedna przypadłość kochają jaja i im się nie oprą. Ja już złapałem kunę z która walczyłem prawie 2 lata i niszczyła mi wełnę. Włączałem radio na noc, stukałem w płyty gipsowe, rozwieszałem siatkę na domu i podłączałem do niej prąd i na kunę to nie działało. Zrobiłem w końcu dużą żywołapkę z płyt meblowych i po miesiącu kuna w końcu dała się złapać. Jajko jednak w żywo-łapce musi być nadtłuczone żeby kuna wyczuwała jego zapach. Raz włożonego jajka nie wymieniamy, nie ruszamy również tej żywo łapki najlepiej umiejscowić ja w takim miejscu w którym wiemy że kuna tamtędy przechodzi. Kiedyś w expresie reporterów był program na temat kun i występował tam człowiek który niby zajmował się odstraszaniem tych zwierząt. Sprzedaje on urządzenia ultradźwiękowe. Ostatnio przypadkiem poznałem pewnych ludzi którzy maja problem z kuna zniszczyła im dach i szukali dekarza, jak im powiedziałem że ja załapałem kunę to mi nie wierzyli chcieli odkupić tą żywo łapkę, mówili że próbowali już wszystkiego i mieli gówna tygrysa z ZOO, dawali sierść psa, a po programie expresu reporterów skontaktowali się z tym człowiekiem który to niby z każdego domu usunie kuny, jak się okazało jest on z Bielska czy okolic Bielska przyszedł do nich zamontował te urządzenie skasował ich coś 200zł, a kunę jak mieli tak maja nadal. Dlatego nie dajcie się oszukać na jakieś hiper odstraszacze nawet od fachowców bo one nic nie dają, albo działają tylko na niektóre kuny. Życzę powodzenia w walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dogor 26.07.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nie kupujcie żadnych odstraszaczy ultradźwiękowych bo to pic na wodę kuny tak nie odstraszycie, gówienka tygrysa tez nie pomagają tak samo nie pomaga sierść od psa. Kuny to mądre i przebiegłe bestie ale maja jedna przypadłość kochają jaja i im się nie oprą. Ja już złapałem kunę z która walczyłem prawie 2 lata i niszczyła mi wełnę. Włączałem radio na noc, stukałem w płyty gipsowe, rozwieszałem siatkę na domu i podłączałem do niej prąd i na kunę to nie działało. Zrobiłem w końcu dużą żywołapkę z płyt meblowych i po miesiącu kuna w końcu dała się złapać. Jajko jednak w żywo-łapce musi być nadtłuczone żeby kuna wyczuwała jego zapach. Raz włożonego jajka nie wymieniamy, nie ruszamy również tej żywo łapki najlepiej umiejscowić ja w takim miejscu w którym wiemy że kuna tamtędy przechodzi. Kiedyś w expresie reporterów był program na temat kun i występował tam człowiek który niby zajmował się odstraszaniem tych zwierząt. Sprzedaje on urządzenia ultradźwiękowe. Ostatnio przypadkiem poznałem pewnych ludzi którzy maja problem z kuna zniszczyła im dach i szukali dekarza, jak im powiedziałem że ja załapałem kunę to mi nie wierzyli chcieli odkupić tą żywo łapkę, mówili że próbowali już wszystkiego i mieli gówna tygrysa z ZOO, dawali sierść psa, a po programie expresu reporterów skontaktowali się z tym człowiekiem który to niby z każdego domu usunie kuny, jak się okazało jest on z Bielska czy okolic Bielska przyszedł do nich zamontował te urządzenie skasował ich coś 200zł, a kunę jak mieli tak maja nadal. Dlatego nie dajcie się oszukać na jakieś hiper odstraszacze nawet od fachowców bo one nic nie dają, albo działają tylko na niektóre kuny. Życzę powodzenia w walce No i w tym momencie kolego Blady bym się z tobą nie zgodził bo nie wiem jakiego odstraszacza używali twoi znajomi ale na pewno jest to tak że sprzęt sprzętowi nie równy, Ja osobiście używałem tego Duo-Pro i u mnie się sprawdził i jestem tego pewien w 100 % bo po zainstalowaniu tego urządzenia możemy w końcu przesypiać noce. I od czasu instalacji tego urządzenia nie słychać w ogóle nic. Nie ukrywam że tez podchodziłem do tego sceptycznie ale spróbowałem i było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 26.07.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Niezła reklama normalnie już prawie dałem się nabrać Aż dziw bierze że kilku nowych użytkowników zarejestrowało się na to forum żeby tylko się podzielić informacjami o tym wyśmienitym odstraszaczu. Szkoda że nie podyskutujecie na inne tematy . Chłopaki nie jesteście pierwsi na tym forum którzy tak próbują reklamować swoje stronki ale na tym forum ludzie nie tacy głupi jak wam się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dogor 18.08.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja nie mam zamiary nikomu robić reklamy, to prawda że jestem nowym użytkownikiem i nie jest to przypadek ze początek moich wpisów był właśnie był w tym temacie. Ale ten temat z kunami mnie gnębił od dłuższego czasu. Ja tylko pisze co się u mnie sprawdziło i nie namawiam nikogo żeby kupił akurat to urządzenie. PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafalM 18.08.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) A było w takim kabarecie, "Patrze a tu kuna zniknęa". .. Niestety miałem ten sam problem kilka lat temu, próbowałem tych odstraszaczy ale coś kiepsko u mnie działały, dopiero jak kupiłem pułakę na kuny - taką żywołapkę dwuwejściową to złapałem dziada. mam za miękkie serce tak więc wywiozłem kilka wsi dalej, pewnie szybko znalzła sobie nowy dom do robienia szkód. Reasumując polecam pułapkę. Nikomu nie zycze posiadania kuny pod dachem a tym bardziej całej kuniej rodzinki. Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez RafalM ortografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajak075 28.08.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam.Na moim strychu zadomowily sie cztery kuny.Sprawe rozwiazalo kilka torebek kulek na mole o zapachu lawendy i kilka zwyklych zapachow lawendowych(w opakowaniu plastikowym).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliana 02.09.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja też miałam kunę na strychu w domku do którego jeżdżę parę razy w roku a w mieszkaniu myszy, które chodziły sobie jak chciały zostawiając wszędzie swoje odchody. Kupiłam na allegro taki elektroniczny odstraszacz kun, myszy , szczurów i go zainstalowałam. Jedno takie urządzenie działa w promieniu ok 50 m. Postawiłam w kuchni i teraz mam spokój. Mam go włączony do prądu (, działa na zasilacz) , więc zużywa nie wiele prądu. Może działać również na baterię. Jak miałam na baterię , to gdy baterie się wyładowały , to gdy przyjechałam i włączyłam go do prądu , to po jakiejś godzinie usłyszałam tylko na strychu szuranie , piski i tupanie i była cisza. Tak więc to naprawde działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliana 02.09.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Na Allegro jest dużo takich odstraszaczy, dlatego trzeba wybrać taki który ma dobra opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Driz1911 19.09.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 bladyy78, mam pytanie..jak zrobiłeś żywołapkę, głównie chodzi mi o mechanizm zapadni by zamkneło kunę w środku? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 19.09.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wzorowałem się na żywo-łapkach dostępnych na allegro, najważniejsze że musi być ona przelotowa tzn zapadki z dwóch stron żeby kuna widziała prześwit wtedy jest bardziej odważna i szybciej będzie można ją złapać ( jeżeli szybkością można nazwać miesięczne oczekiwanie) . Żywo-łapka musi również być duża. Żeby kuna się w niej mogła spokojnie zmieścić. Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale u mnie kuna wpadła po tym jak dzień wcześniej do żywo-łapki wpadł kot. Wiec może warto najpierw do takiej łapki wpuścić kotka na godzinkę wtedy kuna będzie miała mniejsze obawy żeby do niej wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 27.09.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Mam pytanie czy kuna zawsze powraca w to samo miejsce i w jakim okresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkosak 30.09.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 witam duo- pro jednak dzialalepiej niz innea na pewno na komaryprzez cale tato w promieniu 10 metrow zadnego komaraa dzialka nad samym jeziorem dzisiaj zlapalem swoją trzecią kunęw zywołapkęmozna kupić na allegro 50-100 zloczywiscie na jajko wywiozlem na druga strone Olsztyna tak mysle, ze trzeb alapac i wywozic bo chronione ale plaga sie chyba zrobila ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrozek1 12.10.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 marketing szeptany to się nazywa czyli 'szeptanka'. Przyszło do nas kilka lat temu.Ten profesjonalny to czasem nawet działa. W waszym wydaniu - żenada i zdecydowana antyreklama. Tak więc lepiej próbować z kałem tygrysa niż z produktami duo-pro cośtam. Taką mam koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts