Kwiatki2 17.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 projekt tuluza V, garaż oczywiście do zewnątrz, przy czym kotłownia też by zyskała co się b przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 19.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Moim skromnym zdaniem nie powinno być problemu.Na etapie adaptacji z architektem wszystko dogadasz, trzeba dołożyć trochę fundamentu, ścian i przeprojektować trochę dach tzn wydłyżyć go trochę, zmieni się też chyba kąt jego nachylenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly1234 12.01.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Temat juz stary ale pewnie wiele osób tutaj zagląda. Dodam od siebie, ze argumenty typu ze problem z bieganiem z zakupami albo w deszczu do i z samochodu uważam za śmieszne. Moze jeszcze winda piwnica.-pierwsze pietro bo nie trzeba po schodach biegac.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.01.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 a mycie naczyń w zmywarce też uważasz za śmieszne? W końcu od wieków ludzie myli w bieżacej wodzie. Pewne rzeczy sa wygodą. Kwestia tylko na jaką wygodę nas stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi121 23.09.2015 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witam, mam pytanie do wszystkich forumowiczów odnośnie projektu domu, zdecydowałam się na projekt gotowy, ale zastanawia mnie jeszcze jedno. Projekt z garażem w bryle czy osobno? Wpadły mi w oko dwa projekty:http://www.domyigaraze.pl/p41,projekt-domu-parterowego-z-poddaszem-uzytkowym-w23-m10.html - bez garażuhttp://www.domyigaraze.pl/p44,projekt-domu-parterowego-z-poddaszem-uzytkowym-w23-m11.html - z garażem Co o nich sądzicie? Czekam na odpowiedzi i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 23.09.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Doprecyzowując, to nie wybrałeś projektu z garażem w bryle, tylko dobudowanym. Moim zdaniem to lepsza, a na pewno tańsza wersja, możesz też realizować dwu-etapowo (najpierw dom, potem garaż). Projekt fajny, podobny do mojego Z-95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 23.09.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 A to już zależy od wielkości działki i od lokalizacji oddzielnego garażu. Bo jeżeli miałby być w głębi działki, to należy zwrócić uwagę na to, ile metrów będziesz miał do odśnieżania wjazdu zimą. A uwierz mi, że teraz to może masz i zapał, i energię do wszystkiego, bo stawiasz nowy dom, ale po jakimś czasie będziesz przeklinał to "białe gówno", które spadło nocą i będziesz musiał wstać godzinę wcześniej do pracy, żeby odśnieżyć wyjazd z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MeArek 23.09.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ja napiszę tylko z doświadczenia, że garaż 3,5 metra szerokości to kicha. Chyba że masz małe (wąskie) autko. Garaż nie ogrzewany to porażka ze względu na wilgoć a ciężko zrobić ogrzewanie jak będzie oddalony od domu.Odśnieżanie nie jest argumentem moim zdaniem. Zamiast odśnieżać (a musiałbym jeszcze 200m drogi gruntowej) autko 4X4 i wiata jak u mnie. Lub ogrzewany garaż min 4 m szeroki żeby drzwi można z 2 stron otworzyć. Teraz mam garaż 3,5 m ale parkuję pod wiatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 ogrzewane garażu najlepiej rozwiązać robiąc wyrzutnię rekuperacji do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 26.09.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Kwestia gustu.Moim zdaniem garaz w bryle domu wyglada szkaradnie - garaz ma byc duzy z dala od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 27.09.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Wygląda, że znowu jakaś "ukryta reklama" zarówno itex94 jak i megi 121 linkują w swoich pierwszych postach do tego samego projektu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 28.09.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 I ja tak uważam, strona na której są cztery projekty na krzyż nagle taką popularnością się cieszy.Pytanie więc raczej brzmi, czy takie linki wstawione na tym forum wpływają na indeksowanie się tamtej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts