2112wojtek 23.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 >Z przyjemnoscia też przejde na Twoja orientacje, zeby wspolnie poswintuszyć jak pedal z pedalem.< No,no,zadziwiasz mnie swoja otwartoscia! Czy ta przyjemnosc to chec dac sie wydmuchac przez jakiegos zboczenca,aby nikt w zjednoczonej Europie nie zarzucil ci,ze nie jestes postepowy tylko:"prostak i tchorz"? W przeciwienstwie do twojej otwartosci , moja otwartosc dotyczy rowniez uzywanego nicka, ktorego nie zmieniam do wyglaszania kolejnej opini. Masz wyrazne klopoty ze zrozumieniem mojego tekstu, napisanego w zupelnie innym kontekscie niz to probujesz przedstawic. To jest glupawa manipulacja,bo dopasowujesz sobie moja wypowiedz, tak jak ci pasuje, do swojej chorej ideologii. Robisz to wyjatkowo prymitywnie,tradycyjnie pod przykrywką infantylnego sarkazmu. Zebys mi nie zarzucal, ze moja wypowiedz dotyczy jedynie ciebie ,to odpowiem ci na postawione pytanie i mam nadzieje , ze zrozumiesz. Postaram sie mowic prostym i zrozumialym dla ciebie jezykiem. Nie twoj interes co ja robie ze soba i przez kogo, jak to elokwentnie sie wyrazasz, "dam sie wydmuchac". Tylko ordynarny prostak i wyjatkowy prymityw moze tak powiedziec komus kogo nie zna. Tylko oszolom i bigot uwielbia wtracac sie w cudze zycie i cudze preferencje. Mnie zupelnie nie interesuje i ja sie ciebie nie pytam o to jak sie zabawiasz z psami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 2112wojtek pasjami czytuję Twoje riposty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Też lubię te jakże trafne riposty. Tak sie zastanawiam o czym może świadczyć tak częsta zmiana nicka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.02.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 wcale nie dziwi mnie że w poprawnej politycznie europie słowa "mama" czy stwierdzenie Kaczyńskiego budziły aż taka agresję, no może dojdziemy do czasów "seksmisji" i wyjdzie że Kaczyńskiego słusznie skrytykowano i dawno zapomni się znaczenia słowa "mama"..... Nie dziwi nie że taki wątek musi być skierowany w polityczną jatkę, w stylu jak zwykle wszystkiemu winny Kaczyński, po prostu obecnie obowiązującym językiem kochanym przez tłumy to język Wojtka, Wałęsy, Niesiołowskiego... to oczywiście komplement dla Wojtka, jegoi styl, słownoctwo, wyrazy budzą mó zachwyt i nie dziwię się że tak na forum ma poklask.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Lewakk w swoich uprzejmościach posuwasz sie niemal do granic impertynencji i tradycyjnie do nadinterpretacji cudzych slow. Jestem daleki od retoryki Walesy a jeszcze dalszy od jego pogladow. Nie po drodze mi tez z Niesiolowskim, bo ani pogladami , ani sposobem argumentacji sie nie zgadzamy. Nie skomentowalem rowniez wypowiedzi Kaczynskiego.Co ma do moich stwierdzen poprawnosc polityczna nie wiem ? Uzylem nawet okreslenia dosyc pogardliwego dla homoseksualistow czego nie raczyles nawet zauważyć Skad ci sie to wzieło ?Chyba jak zwykle z tego samego Cos probujesz powiedziec, niestety twoim argumentom znow nie potrafie dać się zauroczyc. Mowisz o politycznej jatce? To nie jest żadna polityczna jatka, to jedynie roznica pogladow o charakterze obyczajowym, etycznym , ktore wlasnie ty,podobnie jak Kaczynscy, sprowadzasz do ideologii, polityki i bezkompromisowej walki. Symptomatyczne dla tej grupy ludzi. To , ze ktos nie zgadza sie z Kaczynskim w jego pogladach jest tradycyjnie bolesne dla jego apologetow, ktorzy nie tolerują innego zdania jak tylko zdanie swojego wodza. Ba! Wiecej powiem. Ci ludzie z gory zakladaja, ze jak ktos ma inne poglady to nie tylko jest odmiencem, ale jest wrogiem. Jest wrogiem kraju,narodu i Boga, jest komuchem, wyzyskiwaczem i potencjalnym aferzystą a juz na pewno jest czlowiekiem amoralnym . Tylko ktos kto mysli jak wodz jest osoba godna zaufania, jest dobry i mądry.Nie koniecznie inteligentny - ale dobry. Niezrecznie ukrywane fobie,apodyktycznosc i niedostatki obycia, kłótliwosc, brak samokrytyki i pokory a przede wszytkim chroniczny niedobór tolerancji i kompleksy, powoduja, ze Kaczynskiego wielu ludzi odbiera niestety nie tak jak bys tego chcial. Wybacz ale czlowiek samodzielnie myslacy,pozbawiony irracjonalnych lęków,ceniacy sobie indywidualizm nie zgodza sie na takie jednostronne (zazwyczaj czarne) widzenie swiata. Sposob rzadzenia i relacje z narodem uprawiane przez Kaczynskich to metody charakterystyczne dla sekty a nie rzadzacej sredniej wielkosci krajem, partii politycznej. To sa metody jakimi posluguje sie despotyczny guru i satrapa a nie mądry i szanowany ogolnie przywodca narodu. Trudno zgodzic sie z jezykiem nienawisci, ksenofobii i pogardy dla innosci nie tracac dla siebie, chocby resztek, szacunku. Nie mow tez bzdur o moich pogladach w kontekscie cyt. "obowiazujacego jezyka kochanego przez tlum" Tlum to bezmyslna tluszcza a to bardziej pasuje do slownictwa z zakresu technik manipulowania ludem przez PiS a nie ich niepokornych adwersarzy. Na komplementach twoich tez mi wyjątkowo nie zalezy - poziom prozności mam dosyć niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Coś na wesoło w tym temacie: tekst Andrzeja Waligórskiego Prekursor Czasza niebios jasna i czysta, Świerszcze grają w lnie i peluszce, Rolnik-homoseksualista Przysiadł sobie na chwilę przy dróżce. To on pierwszy się zdecydował, Przedtem tego nie było na wiosce... Ech, dziedzina trudna i nowa, Ech, niełatwo wprowadzać postęp... Nie wydzierży, kto mdły i słaby, Nie wprowadzi tutaj Europy, Gdy w dodatku ciągnie go do baby, A powinno go ciągnąć na chłopy! Zniechęcony jest i rozbity - Ot, jak wczoraj mrugnął na Michałka, To Michałek, cholerny prymityw, Mu odmrugnął i w krzyk: - Jest gorzałka? Gdy zaś Wojtka pogładził w przelocie, W oczy mu przy tym patrząc łagodnie, Wojtek zaraz na niego: - Ty młocie, Ręce sobie wycieraj w spodnie! Z Jaśkiem także nie wyszła rozmowa - Przez godzinę gadał do miernoty, Że tendencja ogólnoświatowa, A ten naraz: - Ty, pożycz sto złotych! Henio, bydlę płochliwe i durne, Usłyszawszy o tych nowych stylach Jęknął: - Nigdy! Jaż od tego umrę! I do lasu dał natychmiast dyla... ...wiejski dzionek zakwitał szeroko, Rolnik w sobie żal i gorycz zdusił, Splunął, mruknął: - Kit wam wszystkim w oko! Po czym z ulgą pobiegł. Do Magdusi. Lepsze jest śpiewane przez Olka Grotowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.02.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wojtek Ty to skądś przepisujesz???:) Czy tylko uważasz ze dużo pisac to mądrze pisać?? Wybacz ale ta pisanina jest identyczna jak gadanina Niesiołowskiego i powtarzanie w koło jak to PIS to "straszni ludzie" i powtarzasz to jak mantra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 23.02.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Nie przypominam sobie żadnej władzy w Polsce, która byłaby akceptowana. Media "jadą" po każdym. Po każdym - jak po burej s...e. Powiem szczerze, że są weekand-y kiedy czuję się zmęczony TVN 24. Mam ambiwalentny stosunek do braci Kaczyńskich. Podoba mi się, że rozwalają "ubecję", starają się ścigać złodziei, dekomunizują i rozwalają układy i korporacje. Robią to metodami w miarę szybkimi i przez to skutecznymi. Nie podoba mi się, że nie zajmują się reformami gospodarczymi i są mocno prospołeczni czyli min za moje podatki dalej utrzymują postsocjalistyczne przedsiębiorstwa jak ZUS, PKO BP, TpSA, Służba Zdrowia itp.. 2112 wojtek pisze, że BRACIA są tacy czy śmacy - zgadzam się mnie to też nie podoba się. Ale jaką tak na prawdę mamy ALTERNATYWE bo Tusk z Rokitą też mnie zniechęcili swoją postawą. Ciągle powtarzają jak jakąś MANTRE - Kaczyńscy to, Kaczyńscy tamto i za chwilę Polska się zawali. Ile tego wszystkiego można słuchać - pół roku, rok. Głosowałem na PO Kaczyńscy jacy są tacy są ale na razie nie kradną - nie ma afer finansowych. A to już jest w.g mnie SUKCES dla tego kraju. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.02.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wojtek Ty to skądś przepisujesz???:) Czy tylko uważasz ze dużo pisac to mądrze pisać?? Wybacz ale ta pisanina jest identyczna jak gadanina Niesiołowskiego i powtarzanie w koło jak to PIS to "straszni ludzie" i powtarzasz to jak mantra... lewakk bardzo mnie wzruszyles. Ile ty sie musiales nacierpiec czlowieku, zeby to napisac. Jakze strasznie musialo bolec to twoje cale czlowieczenstwo, ze o jestestwie nie wspomne. Przykro mi. Twojej pisaniny do niczyjej gadaniny, mimo szczerych checi nie moge porownac, no moze do belkotu Gosiewskiego - Nie dosyc , ze malo to zupelnie bez sensu, nie na temat i bez tresci. Owszem czasem skopiujesz cudzy artykul z netu, ale prosze nie komentuj tego dalej swoimi slowami. To niebezpieczne, mozesz sobie krzywde zrobic, cos ci peknie, po co ci to ? Poczytaj swoje mantry chlopie, to jest dopiero karuzela. Podejrzewam tez, ze masz jakies komplesky na moim punkcie, tak bardzo przejales sie moja osobą , ze zapomniales z wrazenia o czym rozmawialismy. Tradycyjnie rowniez odbierasz ochote, zeby z toba dalej gadac,bo po dwoch wymianach zdan zaczynasz od nowa te samą wyuczona melodyjke.W ogole nie rozwija sie dyskusja z toba, krazy wokol jednego - znowu w Ameryce Murzynów biją. Te same metody,taka sama proba odwracania uwagi od tematu, te same zarzuty. Nudny jestes marny, forumowy kaznodziejo i klakierze w jednym, tej jedynej w kraju zbieraniny z patentem na prawde i sprawiedliwosc albo jaką inna lige rodzinną . Jestes straszny ludż jak piszesz - masz racje. Straszny nudziarz , ktory jak dziad z demencją starczą powtarza w kolko czynnosci jakie musi wykonac, zeby podlubac sobie w nosie. A do tego jestes klamca lewakk,bo ja sie na temat PiS wypowiedzialem tu tylko raz i jedynie w kontekscie twoich heroicznych, obronnych parad bramkarskich .Znowu uogolniasz i demonizujesz. Jak na zadeklarowanego katolika to jestes zwyczajny obludnik a to grzech smiertelny. PS na to , ze duzo pisze i ze Niesiolowski nie gniewam sie na ciebie. Nie lubie typa , ale przyznac trzeba , ze inteligentny gosc jest w przeciwienstwie... PS II Charlie glupia sprawa ale ja nie glosowalem na PO , SLD, koalicyjke ani na zadna z partii , ktora... jego jest pozdrw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolator 24.02.2007 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 2112wojtek: >Mnie zupelnie nie interesuje i ja sie ciebie nie pytam o to jak sie zabawiasz z psami.< No,no, Tolerasto!Chyba zapomniales,ze w czasach "nieustajacego postepu" zabawianie sie z psami nie jest rzecza hanbiaca,nie wiem wiec skad ta zawoalowana przygana.To nobilituje!Wszak pies to dzisiaj istota rozumna w przeciwienstwie do niektorych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolator 24.02.2007 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 2112wojtek: >Sposob rzadzenia i relacje z narodem uprawiane przez Kaczynskich to metody charakterystyczne dla sekty a nie rzadzacej sredniej wielkosci krajem, partii politycznej. To sa metody jakimi posluguje sie despotyczny guru i satrapa a nie mądry i szanowany ogolnie przywodca narodu.< Najbardziej rozsmiesza mnie falszywa troska ludzi pokroju wojtka o kraj i narod,ktory w rekach tego "przywodcy sekty i satrapy" znajduje sie nagle w "niebezpieczenstwie".Smieszne a zarazem zalosne.Gdybym byl zlodziejem to tez zapewne zyczylbym sobie upadku policji i prokuratury,dla dobra swojego i kumpli z otoczenia.Typowe rozumowanie szemranych " kombatantow antykaczyzmu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolator 24.02.2007 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 2112wojtek: >Jestes straszny ludż jak piszesz - masz racje. Straszny nudziarz , ktory jak dziad z demencją starczą powtarza w kolko czynnosci jakie musi wykonac, zeby podlubac sobie w nosie.< Ha,ha chyba masz niemale doswiadczenie w tym dlubaniu.Czyzby ta cala Twoja "ynteligencja" ograniczala sie do "dlubaniu w nosie" i rozgladaniu sie na boki,czy nikt nie widzi. I jeszcze jedno:porownanie kogos do dziada z demencja starcza nie przynosi ci chluby.Wydaje sie tobie wojtusiu,ze nigdy nie bedziesz mial piecdziesiatki,co?Szybciej to przyjdzie niz ci sie wydaje i jeszcze nie bedziesz mial ochoty klasc sie do trumny,zapewniam cie.A w dodatku zle bedziesz znosil belkot takich jak ty teraz,ktorym sie cos wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 "Pisiory w akcji II" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 24.02.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 po primo kolator to nie ja Wojtek ale czy Ty w ogóle czytasz co piszesz??? Czy to z jakiegoś tajnego blogu Niesiołowskiego??? Zawsze z taką łątwością oceniasz innych, wyrokujesz kto kłamcą??? Tak łątwo Ci sądzić, świetny z Ciebie gość, jesteś kochany na forum za ten styl, język... BRAWO Póki co żyjemy w normalnym kraju, w mediach dowolo można atakowac rząd, Prezydenta dowolnie nazwać, mamy wolne media, gospodarka kwitnie, złotów mocna (ale to oczywiście zasługa nie PIS a na pewno poprzedniego rządu SLD), inwestycyjny boom mamy bo zagranica widzi stabilne rządy, owszem wiele można Kaczyńskiemu zarzucić: wzrost, uroda żony, że złamał ręke i trzeba podgrzać chodniki ( bo kwas ani złotówki w remonty pałącu nie wydał) i itd.... owszem rząd mógłby być lepszy, owszem zapisano wreszcie podatki 18 i 32%, podniesiono progi czego nie robiono od lat, ale jest jeszcze wiele zaniechań w finasach, gospodarce, ale ufam Zycie że to poprowadzi....., rząd trzeba krytykować!!! Wczoraj czytałem Nelly Rokite i wyjęła mi z ust, jedyny dobry rząd to PO i PIS i jest nadzieja w następnych wyborach, ale rok temu nie mogło do niego dojść bo Tusio i jego otoczenie się nie zgodziło..., a dlaczego bo przeżyli psychoze po przegraniu pewnie wygranych wyborów, bo Tusio sprowadził PO do partii wodzowskiej, otoczył się przydupasami w stylu Schetyny a zmarginelizował albo pozbył się Rokity, Płażyńskiego, Zyty, Olechowskiego i itd.... i tak Cię Wojtek nie przekonam, pisz pisz jak najwięcej, zyskasz kolejnych fanów za następne "kłamca", "demencja", chyba nikt tak jak Ty nie potrafi sądzić innych na forum, chyba czas by tacy jak Ty doszli do władzy w tym kraju... p.s. MAły jak Pisiory w akcji to jak nazwiesz pisaninę Wojtka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 24.02.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Nie zgadzam się na takie rozwiązanie w Polsce - obraża mnie jako OJCA Też się nie zgadzam !!! No bo jak to będzie brzmiało : " Rodzic A Rydzyk" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.02.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Lewak ,napisz tak dla odmiany co Ci sie nie-podoba w parti PIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 24.02.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Największy zawód to brak koalicji PO i PIS, ale po tym co przeczytałem u Nelly Rokity, to trudno mieć pretensje... Przede wszystkim fatalna polityka rodzinna, pisałem juz w innym wątku, to co jest to za mało. Trudno np zrozumieć głosowanie PISu przeciwko PO w sprawie 2 becikowego!!Wreszcie wprowadzono podatek 18 i 32% ale dlaczego tyle to trwało??Podwyższono progi podatkowe i kwotę wolną od podatku, dlaczego tak mało, przecież nie waloryzowano tego od wielu wielu rządów....Nie poszerzono dostępu do zawodów prawniczych.Ostatnio piano z zachwytu jak to jesteśmy w czołowce państw wprowadzających dyrektywy unijne, świetnie, ale przy niektórych dyrektywach nie stać nas na ich już stosowanie, powinno się zachować dłuższe okresy dostosowania!!Brak oczekiwanej kompletnej reformy finansów, ale tu bym się przy Zycie nie martwił.Żenujące podwyżki dla nauczycieli.... i tak bym pisał i pisał o wadach.... ale przeczytaj powyżej Charliego, głosującego na PO, ten rząd wreszcie coś robi.... co się działo w PZPN, podobało Ci się to Selimm, bo ja znam jednego toma obrońcę Listka.... Poczytaj Wojtka, słusznie Charlie napisała, to jest jak mantra i on to powtarza słowo w słowo w kolejnym wątku, trudno nie uwierzyć że tego skądś nie przepisuje, PIS jest be, Kaczyńscy są be... wciąż o tym wzroście, o urodzie prezydentowej, a w wątku o wyborach przeczytałem że największą winą PIS-u że kilka miesięcy temu jakiś nikou nieznany wiceminister niepojechał do KRLD i będzie wojna nuklearna przez PIS...albo innego mądrego że afery w III RP to mit, a Stokłosa, NFOZ, NFI to baśnie i legendy... poczytaj powyżej Wojtka, świetny uwieolbiany na forum język, który szybko przysparza fanów i przyjaciół, jakjże łatwo mu sądzić, używać słów kłaca, wróg, on wie lepiej, skoro on już osądził to zgroza gdy tacy jak on zaczną rządzić, bo nareszccie teraz można dowolnie krytykować kaczki i jest wolność słowa.... a jeszcze kilka lat temu wszystkie media miały zakaz pokazania pijanego Kwasa na grobach..... gdyby nie BBC do dziś byśmy nie wiedzieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Eee, tam Nikt rozsądny nie traktuje poważnie tego co spłodzą urzędnicy. Spróbuj przestrzegać literalnie naszego prawa, a nie daj Bóg instrukcji ministerialnych . Nie da się, gwarantuję. U nich partner zamiast mamy, u nas smok zamiast ewolucji i agenci zamiast reformy finansów... Każdy ma takich kretynów jakich wpuści na stołki rządowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.02.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 2112wojtek: >Jestes straszny ludż jak piszesz - masz racje. Straszny nudziarz , ktory jak dziad z demencją starczą powtarza w kolko czynnosci jakie musi wykonac, zeby podlubac sobie w nosie.< Ha,ha chyba masz niemale doswiadczenie w tym dlubaniu.Czyzby ta cala Twoja "ynteligencja" ograniczala sie do "dlubaniu w nosie" i rozgladaniu sie na boki,czy nikt nie widzi. I jeszcze jedno:porownanie kogos do dziada z demencja starcza nie przynosi ci chluby. Wydaje sie tobie wojtusiu,ze nigdy nie bedziesz mial piecdziesiatki,co? Szybciej to przyjdzie niz ci sie wydaje i jeszcze nie bedziesz mial ochoty klasc sie do trumny,zapewniam cie. A w dodatku zle bedziesz znosil belkot takich jak ty teraz,ktorym sie cos wydaje. To starsznie glupie i nietrafione cos napisal. Jestem juz po piecdziesiatce leszczu Mozesz sobie podlubac w nosie, ja zeby to zrobic w przeciwienstwie do ciebie nadal do tego nie potrzebuje instrukcji, ty niestety widac musisz Pozdrawiam obywateli z PiSu zainteresowanych moja osoba. Lewakk uwielbiam cie czytac , draznisz moja proznosc do nieprzyzwoitosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolator 24.02.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 >Pozdrawiam obywateli z PiSu zainteresowanych moja osoba.< To jakies paranoidalne rojenia.Synu,zeby byc kims zainteresowanym,to ten ktos musi byc czyms wiecej niz meduza.Ty takim nie jestes,zadnej dystynkcji w rozumowaniu,opanowales pare pojec i je powtarzasz jak cep.Ty jestes zalosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts