Majka 22.05.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 [ to nie moje ale w pełni sie identyfikujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja lubię kobiety aktywne, nie tylko zawodowo myślałem- ze Ty mizogin jesteś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 22.05.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 [ale w pełni sie identyfikujesz? To zależy z którym punktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.05.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja lubię kobiety aktywne, nie tylko zawodowo myślałem- ze Ty mizogin jesteś ??? żartowałem ....mientka fajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A wystarczy się zastanowić - co nowego pojawiło się w Waszym łóżku w ciągu ostaniego roku... 2 lat... 5 lat....i w ogóle : "a może nie w łóżku ?" Niestety NIC Żona nie pozwala sprowadzić młodszej "egzemplarzycy" . Mówi coś o rozwodzie i opiece nad dzieckiem, alimentach itd... .. Ach, bo te baby to czasem zero zrozumienia okazują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A wystarczy się zastanowić - co nowego pojawiło się w Waszym łóżku w ciągu ostaniego roku... 2 lat... 5 lat....i w ogóle : "a może nie w łóżku ?" Niestety NIC Żona nie pozwala sprowadzić młodszej "egzemplarzycy" . Mówi coś o rozwodzie i opiece nad dzieckiem, alimentach itd... .. Ach, bo te baby to czasem zero zrozumienia okazują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Powiem tak: NIEKTÓRYM panom to się wydaje, że takie z nich koguty, że ho ho ... i że ich kobiety tylko czekają na te upojne 12,5 (co powiesz o gościu z 1h rozpedu?)minuty .................tymczasem nie ma nic gorszego niż rutyna i monotonia. A wystarczy się zastanowić - co nowego pojawiło się w Waszym łóżku w ciągu ostaniego roku... 2 lat... 5 lat....i w ogóle : "a może nie w łóżku ?" Zapewniam, że panowie, kórzy się nad tym kiedykolwiek zastanowili nie mają takich problemów Podobnie jak panie Pozwole sobie zacytować wlaśnie Nefer,która jasno podkreśla,że coś jej nie pasuje w zbliżeniach damsko-męskich Błąd rozumowania : mnie wszystko pasuje w zbliżeniach damsko - męskich . Mnie coś zdecydowanie nie pasuje w takich "czarno-białych" raportach i analizach jak w cytowanym artykule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Powiem tak: NIEKTÓRYM panom to się wydaje, że takie z nich koguty, że ho ho ... i że ich kobiety tylko czekają na te upojne 12,5 (co powiesz o gościu z 1h rozpedu?)minuty .................tymczasem nie ma nic gorszego niż rutyna i monotonia. A wystarczy się zastanowić - co nowego pojawiło się w Waszym łóżku w ciągu ostaniego roku... 2 lat... 5 lat....i w ogóle : "a może nie w łóżku ?" Zapewniam, że panowie, kórzy się nad tym kiedykolwiek zastanowili nie mają takich problemów Podobnie jak panie Pozwole sobie zacytować wlaśnie Nefer,która jasno podkreśla,że coś jej nie pasuje w zbliżeniach damsko-męskich Błąd rozumowania : mnie wszystko pasuje w zbliżeniach damsko - męskich . Mnie coś zdecydowanie nie pasuje w takich "czarno-białych" raportach i analizach jak w cytowanym artykule... To je omijaj co jest błedem rozumowania? .Przeca czytam ciebie ,że rutyna i monotonia.Skąd mam wiedzieć czy to ci pasi czy nie?Jasno dajesz do zrozumienia ,że to jakiś szablon....dokładajac na koniec zmiany,2,5 itp.... w łóżeczku. Chiba korzystasz z wlasnego doswiadczenia a nie z czarnego-bialego artykułu bo nic w nim nie ma o łóżku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dlaczego kobiety odmawiają seksu swoim mężom? A no jak tylko mezom, to jest jeszcze ratunek dla ludzkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.05.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 mądra z Ciebie kobieta, Zeljka Elus to nie ja, to Zycie. Samo zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To je omijaj co jest błedem rozumowania? .Przeca czytam ciebie ,że rutyna i monotonia.Skąd mam wiedzieć czy to ci pasi czy nie?Jasno dajesz do zrozumienia ,że to jakiś szablon....dokładajac na koniec zmiany,2,5 itp.... w łóżeczku. Chiba korzystasz z wlasnego doswiadczenia a nie z czarnego-bialego artykułu bo nic w nim nie ma o łóżku? Drogi NS , to naprawdę jest proste - niepotrzebnie tak komplikujesz - a dziś jest za gorąco,żebym Ci wytłumaczyła te proste rzeczy Sorry, odpadam. Dodam tylko, że artykuł jest tendencyjny. Równie dobrze można zanalizować fakt, że kobiety, które lubią sex piją Coca-colę a te co nie lubią - wodę mineralną. Stosunki międzyludzkie - jakiekolwiek - nie są taki proste. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.05.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No to mam się wić, czy nie? Bo już się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No to mam się wić, czy nie? Bo już się pogubiłam Nie wij sie, nie wij Każdy ma to na co sobie pozwolił i co zaakceptował :) Nawet milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No to mam się wić, czy nie? Bo już się pogubiłam Nie wij sie, nie wij Każdy ma to na co sobie pozwolił i co zaakceptował :) Nawet milczeniem Jak lubi, to niech się wije może być do mnie...żony nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 może być do mnie...żony nie ma Chcesz powiedziec, ze jak nie ma kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 22.05.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ciekawe spostrzeżenia są w tym artykule ( w zasadzie to nie artykuł tylko skrótowe doniesienie) Ciekawy jest końcowy wniosek : Najnowsze badania potwierdziły też, że dla kobiet bardzo duże znaczenie w relacji z partnerem ma czułość. Aż 90 proc. z nich przywiązywało do niej dużą wagę niezależnie od długości związku. Ale tylko 25 proc. mężczyzn będących z partnerką przez okres 10 lat oczekiwało od niej czułości. No właśnie kobiety oczekują czułości a faceci ??? czego oczekują faceci po 10 latach związku ?? Może warto się nad tym zastanowić i wyciągnąc z tych obserwacji wnioski. Jakie wnioski, ano takie że zarówno kobiety jak i mężczyźni powinni wykonać krok w stronę oczekiwań swych partnerek/partnerów i artykuł nie będzie miał racji bytu. Więc powstają następujące pytania czy faceci wiedzą czego oczekują ich partnerki i czy kobiety wiedzą czego oczekują ich faceci? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.05.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 To je omijaj co jest błedem rozumowania? .Przeca czytam ciebie ,że rutyna i monotonia.Skąd mam wiedzieć czy to ci pasi czy nie?Jasno dajesz do zrozumienia ,że to jakiś szablon....dokładajac na koniec zmiany,2,5 itp.... w łóżeczku. Chiba korzystasz z wlasnego doswiadczenia a nie z czarnego-bialego artykułu bo nic w nim nie ma o łóżku? Drogi NS , to naprawdę jest proste - niepotrzebnie tak komplikujesz - a dziś jest za gorąco,żebym Ci wytłumaczyła te proste rzeczy Sorry, odpadam. Dodam tylko, że artykuł jest tendencyjny. Równie dobrze można zanalizować fakt, że kobiety, które lubią sex piją Coca-colę a te co nie lubią - wodę mineralną. Stosunki międzyludzkie - jakiekolwiek - nie są taki proste. Koniec. Ty chyba tak lubisz.Powiem po twojemu: Droga Nefer ,to naprawdę jest proste i zrozumiałe - niepotrzebnie tak komplikujesz wprowadzając swoją ulubioną "filozofię" - a dziś jest rzeczywiście za gorąca i grzmi ,żebym Ci wytłumaczył te proste zwroty ktorych nie chcesz zrozumieć Sorry, odpadam a nawet wymiekam. Dodam dwa razy tyle co Ty twierdząc, że artykuł jest tendencyjny ale jak ktoś potrafi interpretować tekst,to nawet nietendencyjny. Równie dobrze,tak jak to sugerujesz, można zanalizować fakt, że kobiety i faceci,którzy lubią sex, piją Coca-colę,piwo,kumys a to czego nie lubią to-woda mineralna.Stosunki międzyludzkie(nie te z szefem w pracy),jakiekolwiek by nie były,zawsze bedą nie takie proste i nic nowego nie wniosą. Koniec x2. KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 23.05.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 zazwyczaj przy takich artykułach przypomina mi się stary kawał który należy też poddać analizie Idzie stary i młody byk przez pola, nagle widzą stado krów i młody.... - choć szybko przelecimy parę na to stary...... - nie szybko tylko powoli, nie parę tylko wszystkie i tutaj jest baaaaardzo dużo do przeanalizowania sposobów postępowania przyczyn itd :), a i tak rządzą nami pierwotne instynkty kształtowane przez tysiące, może milony lat życia na ziemi, w końcu kultura ma tylko kilka tysiecy lat , za mało aby je zmienić lub na nowo ukształtować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.05.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 [ale w pełni sie identyfikujesz? To zależy z którym punktem Ba, pewnie z tym: http://www.vul.cz/webcartoon/homo/galerie07/v8.jpg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts