Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Niewielki Pedzelito - dziennik budowy

Recommended Posts

Witaj :)

Chciałam sie przywitać bo na wiosnę planujemy budowę tego samego wariantu...na razie sprawy papierkowe w toku ale mam nadzieję do końca roku wszystko pozałatwiać...liczę na wsparcie ze strony istniejących już Niewielkich :)...obserwuję Twój dziennik i bardzo się przydaje :)...domek cudny jest !!!

Pozdr.

Witam kolejnych Niewielkich!!!

Oczywiście możesz liczyć na moją pomoc! Niewielki to bardzo dobry wybór!

Dziękuję za miłe słowa.

Pozdrawiam,

Pedzelito

• Odpowiedzi 237
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dawno u Ciebie nie byłam a Ty juz tak daleko jesteś :o

Kuchnia gotowa, łazienka też. Nic tylko mieszkać :lol:

Kominek chyba mi się baaardzo podoba :lol:

Cześć wiolasz!!!!

Dzięki za odwiedziny!!!

Jakoś to wszystko idzie i cieszy ale jak doskonale sama wiesz różowo "toto" nie jest. :lol:

Kuchnie fachowcy "robią' chyba już trzeci miesiąc (bo ich nie poganiam), łazienka na dole i wc "gotowe", trzeba pomalować i założyć baterie, umywalki i wszystkie pierdółki więc jeszcze roboty mam trochę.

Kominek... hmmmm, chyba jedna z najsolidniejszych ekip na mojej budowie!!! Termin dali miesięczny ale po miesiącu zadzwonili że będą za dwa dni, przyjechali, przez dwa dni zrobili (jak dla mnie porządnie) kominek, skasowali kasę i pożegnali się. Ehhhhhhhhh, jak to by się chciało aby wszystkie ekipy tak działały... 8)

Pozdrawiam,

Pedzelito

Nie wiem skąd ekipę do kominka miałeś, ale moi to jeszcze lepsi, ktoś im wypadł z kolejki i przyjechali do nas. Jeden dzień i gotowy :lol:

Też sobie chwalę, bo w miarę tanio a nadal zachwycam się ich dziełem :oops: :lol:

Ta kuchnia to BRW? Bo pamietam że projekt taki od nich miałeś?

BRW to był pierwszy plan, zresztą projektant był "po linii" BRW ale ostatecznie zdecydowałem się na kuchnie robioną pod zamówienie w jednym z rzeszowskich zakładów stolarskich. Zresztą z ich roboty jestem bardzo zadowolony. Już niedługo wkleję zdjęcia do dziennika, mam nadzieję że oddadzą to co mi się tak bardzo podoba. :)

cześć Marcin powiedz czy już wybrałeś kolor elewacji . Zdjecie Twojego domu z góry zwaliste .Jak idzie budowa u sąsiada?

Elewacja będzie kremowa, taka blada z brązowymi obwódkami wokół okien. Cokół również ciemnobrązowy.

Z tego co słyszę to sąsiad zadowolony z ekipy, ładnie idzie budowanie. Teraz przygotowują się do robienia dachu.

Pozdrawiam,

Pedzelito

BRW to był pierwszy plan, zresztą projektant był "po linii" BRW ale ostatecznie zdecydowałem się na kuchnie robioną pod zamówienie w jednym z rzeszowskich zakładów stolarskich. Zresztą z ich roboty jestem bardzo zadowolony. Już niedługo wkleję zdjęcia do dziennika, mam nadzieję że oddadzą to co mi się tak bardzo podoba. :)

Hej

to jesteśmy po tych samych wnioskach chyba, bo też mamy kuchnię z lokalnego rynku :lol: Nasza z Nienadówki :lol:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...