pedzelito 06.11.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witaj Chciałam sie przywitać bo na wiosnę planujemy budowę tego samego wariantu...na razie sprawy papierkowe w toku ale mam nadzieję do końca roku wszystko pozałatwiać...liczę na wsparcie ze strony istniejących już Niewielkich ...obserwuję Twój dziennik i bardzo się przydaje ...domek cudny jest !!! Pozdr. Witam kolejnych Niewielkich!!! Oczywiście możesz liczyć na moją pomoc! Niewielki to bardzo dobry wybór! Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dawno u Ciebie nie byłam a Ty juz tak daleko jesteś Kuchnia gotowa, łazienka też. Nic tylko mieszkać Kominek chyba mi się baaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.11.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dawno u Ciebie nie byłam a Ty juz tak daleko jesteś Kuchnia gotowa, łazienka też. Nic tylko mieszkać Kominek chyba mi się baaardzo podoba Cześć wiolasz!!!! Dzięki za odwiedziny!!! Jakoś to wszystko idzie i cieszy ale jak doskonale sama wiesz różowo "toto" nie jest. Kuchnie fachowcy "robią' chyba już trzeci miesiąc (bo ich nie poganiam), łazienka na dole i wc "gotowe", trzeba pomalować i założyć baterie, umywalki i wszystkie pierdółki więc jeszcze roboty mam trochę. Kominek... hmmmm, chyba jedna z najsolidniejszych ekip na mojej budowie!!! Termin dali miesięczny ale po miesiącu zadzwonili że będą za dwa dni, przyjechali, przez dwa dni zrobili (jak dla mnie porządnie) kominek, skasowali kasę i pożegnali się. Ehhhhhhhhh, jak to by się chciało aby wszystkie ekipy tak działały... Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nie wiem skąd ekipę do kominka miałeś, ale moi to jeszcze lepsi, ktoś im wypadł z kolejki i przyjechali do nas. Jeden dzień i gotowy Też sobie chwalę, bo w miarę tanio a nadal zachwycam się ich dziełem Ta kuchnia to BRW? Bo pamietam że projekt taki od nich miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 15.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 cześć Marcin powiedz czy już wybrałeś kolor elewacji . Zdjecie Twojego domu z góry zwaliste .Jak idzie budowa u sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 18.11.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ta kuchnia to BRW? Bo pamietam że projekt taki od nich miałeś? BRW to był pierwszy plan, zresztą projektant był "po linii" BRW ale ostatecznie zdecydowałem się na kuchnie robioną pod zamówienie w jednym z rzeszowskich zakładów stolarskich. Zresztą z ich roboty jestem bardzo zadowolony. Już niedługo wkleję zdjęcia do dziennika, mam nadzieję że oddadzą to co mi się tak bardzo podoba. cześć Marcin powiedz czy już wybrałeś kolor elewacji . Zdjecie Twojego domu z góry zwaliste .Jak idzie budowa u sąsiada? Elewacja będzie kremowa, taka blada z brązowymi obwódkami wokół okien. Cokół również ciemnobrązowy. Z tego co słyszę to sąsiad zadowolony z ekipy, ładnie idzie budowanie. Teraz przygotowują się do robienia dachu. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ta kuchnia to BRW? Bo pamietam że projekt taki od nich miałeś? BRW to był pierwszy plan, zresztą projektant był "po linii" BRW ale ostatecznie zdecydowałem się na kuchnie robioną pod zamówienie w jednym z rzeszowskich zakładów stolarskich. Zresztą z ich roboty jestem bardzo zadowolony. Już niedługo wkleję zdjęcia do dziennika, mam nadzieję że oddadzą to co mi się tak bardzo podoba. Hej to jesteśmy po tych samych wnioskach chyba, bo też mamy kuchnię z lokalnego rynku Nasza z Nienadówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 04.12.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 witam kuchnia prześliczna gratuluję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.12.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 witam kuchnia prześliczna gratuluję pozdrawiam Dziękuję, bardzo mi miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No pieknie, pieknie, taka nowoczesna superowa, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 04.12.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Piekny domek. Proszę napisz jaki jest kolor tynku na elewacji i z jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 08.12.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Piekny domek. Proszę napisz jaki jest kolor tynku na elewacji i z jakiej firmy. Kolor elewacji to 1510 z Greinplastu. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 10.12.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ale Ci fajnie. Ładna kuchnia. Mnie do wykończeniówki jeszcze trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 10.12.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem świetnie się prezentuje Twój Niewielki Bardzo mi się podoba!!! Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 10.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 witam,jestem pod ogromnym wrażeniem kuchnii - piękna - nieskromnie powiem nareszcie znalazłem to comi się podoba. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 11.12.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 listek sylwiap-w29 tomasz3211 Dziękuję Wam za miłe słowa. Cieszę się że komuś podoba się mój dom no i że dziennik ogólnie przydaje się inwestorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.12.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Pedzelito bardzo podoba mi się elewacja Twojego domku. Proszę, napisz, co to za tynk ? (producent, kolor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.12.2008 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Pedzelito bardzo podoba mi się elewacja Twojego domku. Proszę, napisz, co to za tynk ? (producent, kolor) Witam i dziękuję, Kolor elewacji to 1510 z Greinplastu. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Niech te święta beda piękne ... życzę odpoczynku w blasku choinki z kawałkiem makowca na talerzu .... filiżanką aromatycznej kawy .... z ogniem w kominku i w..... ciepłych paputkach życzy Martyna http://kartki.onet.pl/_i/d/bombki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://images24.fotosik.pl/307/165e34339ce1b4df.jpg [Grzesiek] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts