Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

olorobal - miło słyszeć, miło :p

A wam zyczę wytrwałości i RADOŚCI z tego co robicie (nie pozwól aby natłok spraw tą radości Wam odebrał) bo to przeciez o tę RADOŚĆ w tym wszystkim chodzi! Po to to wszystko.

Ja , jak miewam kryzysy ( a miewam-oj, miewam.. :-? ), ide do kina (zmuszam sie nawet), do knajpki albo - na Forum Muratora :D

• 3 weeks później...

Piękne strofy i piękne obrazki - zresztą nie spodziewałam się innych u Ciebie. Cieszę się, że opanowały Cię takie nastroje, bo już się bałam, że to tylko ja... :lol: 8) Takie teraz u nas purpury i żółcie, że oczy bolą... Masz gdzieś winobluszcz? Wygląda teraz baśniowo po prostu... :D

No i proszę wreszcię pokazać tę elewację! :evil:

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
Gagata: poprostu kopara mi opadła. Cuuuudo. Nie mam słów, żeby powiedzieć jaki piękny jest ten Twój domek. Wszystko jest tak jak powinno, wszystko na swoim miejscu. Podziw miesza się z zazdrością. Na pewno będę podkradać róże pomysły przy budowie własnego domu. To teraz jakie plany? Domek dla gości? A kiedy wielkie otwarcie? Pierwsi goście latem??

Hej Biała - jak to miło słyszeć..... :D

szczególnie żem złozona choróbskiem juz tydzień i dziś przywlokłam sie przed komputer, gdzie powaliła mnie ilośc poczty do nadrobienia. Pierwsza mysl (ponoc najmadrzejsza..) - WYKASOWAĆ NIE CZYTAJAC. :-?

Ciszę sie bardzo że sie podoba, zapraszam serdecznie do inspirowania się :D Dom dla gości "się robi" stąd tez brak czau na wpisy, ale materiał sie zbiera i niebawem pokażę jego Historię w Pigułce.

Chcemy ruszyć na wiosnę 2008....... :roll:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Gagatko czy ja dobrze zrozumiałam, że u Ciebie goście będą mieszkać w zupełnie innym miejscu, a nie pod wspólnym dachem z Wami??? Dla gości będzie stodoła, dla Was ów "odpicowany na galanty" (no jak bony dyny, naprawdę mnie zatkało...) dom, czy tak??

Bardzo dobrze zrozumiałaś. :D Jak kupisz te budynki albo jakieś podobne, to my Ci powiemy co zrobić, mówiłam. Ale bez pociągu w moje strony się wtedy nie obejdzie. 8)

No właśnie :D A propos pociągu - Depeesiu czy Ty zlikwidowałaś swoją stronę??? Chciałam jeszcze raz Szanownemu pokazać, bo poprzednim razem tak na szybko tylko obejrzał, a tu ... ni ma :roll: - a jak to się ma a propos pociągu to ja właściwie nie wiem :roll: - bo ja to cciałam powiedzieć, że może w lutym w czasie ferii uda się z córcią do Ciebie podjechać.