olorobal 11.09.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Tak sobie oglądam i jestem zachwycona..... Pięknie tam u was :D:D:D Robią wrażenie takie rustykalne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 olorobal - miło słyszeć, miło A wam zyczę wytrwałości i RADOŚCI z tego co robicie (nie pozwól aby natłok spraw tą radości Wam odebrał) bo to przeciez o tę RADOŚĆ w tym wszystkim chodzi! Po to to wszystko. Ja , jak miewam kryzysy ( a miewam-oj, miewam.. ), ide do kina (zmuszam sie nawet), do knajpki albo - na Forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 12.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 My absolutnie zaczynamy.... Boje sie tych kryzysów. Ale z racji tego, że małe dziecię mamy to jakoś mniej czasu na kryzysy. Po prostu trzeba do przodu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Piękne strofy i piękne obrazki - zresztą nie spodziewałam się innych u Ciebie. Cieszę się, że opanowały Cię takie nastroje, bo już się bałam, że to tylko ja... Takie teraz u nas purpury i żółcie, że oczy bolą... Masz gdzieś winobluszcz? Wygląda teraz baśniowo po prostu... No i proszę wreszcię pokazać tę elewację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.09.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 DPSko - piękny jest las jesienią! A to dopiero początek... A człowiek po prostu jest inny wiosna, jesienią ,.. tak jak jego otoczenie. To zupełnie naturalne. Ale bardziej jest to odczuwalne, widoczne kiedy mieszka się POZA MIASTEM.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A wrzucisz jeszcze jakieś ładne jesienne fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.10.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Na razie mam tyko to, niech się jeszcze podkoloruje przyroda...mój jesion na ten przykład - robi to pięęęeknie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Pięknie, prawda? Jesień jest taka bajeczna. Poproszę o jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 22.10.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Gagato... Jestem pod głębokim wrażeniem.To co budujesz i piszesz pokazuje jak bogatą masz duszę.Jesteś wielkoduchem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.10.2007 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Wiochmen - Twój nick (i avatarek) oznacza że jestesmy również Bratnimi Duszami (Wielkoduszami )! Pozdrawiam gorąco Wiejskim Pozdrowieniem! Wiochmenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 02.12.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Gagata: poprostu kopara mi opadła. Cuuuudo. Nie mam słów, żeby powiedzieć jaki piękny jest ten Twój domek. Wszystko jest tak jak powinno, wszystko na swoim miejscu. Podziw miesza się z zazdrością. Na pewno będę podkradać róże pomysły przy budowie własnego domu. To teraz jakie plany? Domek dla gości? A kiedy wielkie otwarcie? Pierwsi goście latem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.12.2007 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Hej Biała - jak to miło słyszeć..... szczególnie żem złozona choróbskiem juz tydzień i dziś przywlokłam sie przed komputer, gdzie powaliła mnie ilośc poczty do nadrobienia. Pierwsza mysl (ponoc najmadrzejsza..) - WYKASOWAĆ NIE CZYTAJAC. Ciszę sie bardzo że sie podoba, zapraszam serdecznie do inspirowania się Dom dla gości "się robi" stąd tez brak czau na wpisy, ale materiał sie zbiera i niebawem pokażę jego Historię w Pigułce. Chcemy ruszyć na wiosnę 2008....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/kartki/pliki/kartka_39.gif Wszystkiego dobrego, spokoju, ciepła rodzinnego, błogosławieństwa Bożego i spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.12.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dziękuję ślicznie DPSiu i Nawzajem! Najcieplejszych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 No zatkało mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.01.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witaj Brazuniu Noworocznie! Widzisz - u mnie też cos w rodzaju "przerwy technicznej".... Niech no tylko te wszystkie APARTAMENTA gościnne zaczną jakoś wyglądac to coś pokażę (wszystkie etapy - żeb nie było..), na razie nie mam do tego .. zapału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Gagatko czy ja dobrze zrozumiałam, że u Ciebie goście będą mieszkać w zupełnie innym miejscu, a nie pod wspólnym dachem z Wami??? Dla gości będzie stodoła, dla Was ów "odpicowany na galanty" (no jak bony dyny, naprawdę mnie zatkało...) dom, czy tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bardzo dobrze zrozumiałaś. Jak kupisz te budynki albo jakieś podobne, to my Ci powiemy co zrobić, mówiłam. Ale bez pociągu w moje strony się wtedy nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bardzo dobrze zrozumiałaś. Jak kupisz te budynki albo jakieś podobne, to my Ci powiemy co zrobić, mówiłam. Ale bez pociągu w moje strony się wtedy nie obejdzie. No właśnie A propos pociągu - Depeesiu czy Ty zlikwidowałaś swoją stronę??? Chciałam jeszcze raz Szanownemu pokazać, bo poprzednim razem tak na szybko tylko obejrzał, a tu ... ni ma - a jak to się ma a propos pociągu to ja właściwie nie wiem - bo ja to cciałam powiedzieć, że może w lutym w czasie ferii uda się z córcią do Ciebie podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Noooo, ja to bym bardzo się cieszyła! Zaraz Ci na priva puszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts