rrmi 22.08.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Frosia a gdzie Ty planujesz na tym ganku fotel bujany postawic? I stolik na napoje? To jak jest projekt to i budowa ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Frosia a gdzie Ty planujesz na tym ganku fotel bujany postawic? I stolik na napoje? To jak jest projekt to i budowa ruszy no chyba nie myslisz , ze bede sie bujac na oczach calej wsi zaraz pokaze wiecej prosze o cierpiliwosc p.s. szybka jestes rrmi szybsza niz moj skaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Frosia, a jadalnia w wykuszu zajefajna! Uwielbiam wykusze, ale do mojego country nijak nie pasują! Przyjadę na obiad w tym wykuszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Przyjadę na obiad w tym wykuszu! Mysle , ze wybierzemy sie wieksza grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 hehe trzymam was za slowo dziewczyny mozecie przyjechac nawet na obiad w plenerze bo do wykusza to jeszcze daleka droga ja lubie wykusze a Froschowi podobal sie balkon coby dom byl mniej stodolowaty , wiec wykombinowalam takie cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 NOOOOOO w końcu!!!!!!!!!!!!!!! Brawo W ogóle to chciałam powiedzieć, ze nasze domy są bardzo podobne i że sa bardzo ładne ofkors Dobra, jeszcze tylko napisz jaka powierzchnia i kiedy na parapetówę mam przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Hej Frosiu ładny ten Twój domek będzie Sie mi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 kasia cos kolo stowy na dole i tyle samo na gorze na parapety za dlugoby czekac przyjedz lepiej na sianokosy braza sie bardzo ciesze , ze podobie ci sie ta chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 po starej znajomości ja tak bez kapci !!!! od razu do Twojego dziennika poprawie się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.08.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 I ja zajrzałam Czemu dopiero teraz, nie mam pojęcia W każdym razie doczytałam, ze bedzie wykusz To tak jak u mnie Nie widziałam niestety zdjęć (nie otwieraja mi się tutaj, ale zobaczę je na innym kompie ) więc nie powiem nic o domku Pewnie jest ładny... trzymam kciuki i życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Przyjadę na obiad w tym wykuszu! Mysle , ze wybierzemy sie wieksza grupa Ja mam zamiar na kawe wpadać...tak po drodze będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ave po starej znajomosci mozesz i bez zapowiedzenia wpadac (klucz bedzie pod wycieraczka ) mayland domek zwyczajny , ale nasz wymarzony wiec dla nas niezwykly jea tylko na kawe ? mysle , ze frosch poczestuje cie czyms innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Przyjadę na obiad w tym wykuszu! Mysle , ze wybierzemy sie wieksza grupa Ja mam zamiar na kawe wpadać...tak po drodze będę miał Ja myślę króliczku, że do mnie to Ty też masz pod rodze Froszka, powierzchnia domku podobna do mojej, fajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 kasiunia , ty nie sprowadzaj jea na zla droge , dobrze ? w dzienniku napisalam ci dokladnie co i jak z tymi wymiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 kasiunia , ty nie sprowadzaj jea na zla droge , dobrze ? w dzienniku napisalam ci dokladnie co i jak z tymi wymiarami jaaaaaa??? na złą drogę????????? to jakaś pomyłka ja anioł jestem nie kobieta wymiary widziałam, stąd mówię, że powierzchnia podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No to i ja przyjszłam do Ciebie I wpisuję się tu w komentarzach, a nie jak niektórzy w dziennku - paskudy phi...... Frosiu, domek jest zgrabny i taki w sam raz ale ja bardzo proszę, o fotki działki będą???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 kuleczka mialam zdjecia dzialki , ale walnalela mi plyta na starym kompie i wszystko poszlo w sina dal w przyszlym tygodniu planujemy odwiedzic dzialke , wiec popstrykam co nieco ale znalazlam cos w necie zaraz wkleje Domek mial byc malutki , taki dla dwojga starszych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Froschka....ja dopiero teraz zauważyłam, że ty se dziennik załozyłas kobito ...i chwała Ci za to, bo to pamiątka dla potomnych i dla siebie oczywiście też . Dom super....ładny, zgrabny , prosty i do tego tańszy niż cudo z dachem 55-spadowym . Więc, kochana życzę wytrwałości w pisaniu....w budowaniu oczywiście też . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 dzieki za odwiedziny daga , wpadaj czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No to będę czekać na te zdjęcia staruszko Daggulka, w sprawie tych dachów to mam parę przemyśleń Niedawno wróciłam z Hollandii i jestem zachwycona tamtejszą architekturą, prostotą w każdym calu. Domki tam mają dachy jak najmniej skomplikowane, wykończone są skromnie, naturalnie (piaskowiec, cegła). Osiedla, wioski, wszystko do siebie pasuje, tam chyba największy za przeproszeniem chłopek roztropek trzyma się stylu i nie wyskoczy z jakimś niepasującym do okolicy gargamelem. Dlaczego u nas nie może być chociaż podobnie Dlaczego mludzie budują dach właśnie "55-spadowy" a potem straszy to przez lata czarną papą, bo nie starczyło na pokrycie, nie wspominając o zapuszczonym ogrodzie z braku kasy oczywiście. Czy nie można zamiast 55 spadowej willi zbudować mniejszy, prosty domek, wówczas i na pokrycie i na ogród by starczyło............. sorki Frosia, za zaśmiecanie Twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts