frosch 23.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ale z nas dachowce sie porobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja na swoim nawet byłam czyli dachowiec w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Frosia, ale fajna działka! I rzekę macie niedaleko, i nawet jakiś kawalątek zadrzewionego terenu. Gratuluję dobrego wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.08.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Frosia No pieknie ,pieknie. Kulka Jak Ty sie tutaj o tych dachach nawymadrzalas ,ojejej Na powaznie to mam 450 m2 dachu ,dachowka cementowa , dwuspadowe mi sie podobaja , nawet bardzo . Moj jest czterospadowy ,ma dwa ganki zadaszone ,jeden z przodu , drugi z tylu . Dach czerwony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.08.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 depeesia , gdzie ty tam rzeke widzisz? widzialam tam jeden potok za nasza dzialka plynacy , ale okazalo sie, ze to row melioracyjny : a to zadrzewione to Rezerwat Przyrody ponoc jakies unikaty tam rosna (storczyki i paprocie) aaa....przywoluje cie do porzadku !!!nic o dachach nie bylo rrmi witaj w mojej wsi ale sie przechwalasz tym dachem taki duzy? teraz sie nie dziwie dlaczego tak dlugo twoj maz na nim siedzi ale widze i u ciebie dwuspadowy nad gankiem a z tymi gankami to tez juz przesadzilas zeby miec az dwa ? i to zadaszone ? Czerwone jest piekne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 To Ty bedziesz Froszka jak z mchu i paproci teraz Nie ma sie czym chwalic Kochana , dach kosztowal naprawde duzo kasy . Bez sensu w sumie , no ladny jest , widzialas , ale nie wiem czy drugi raz az tak bym sie szarpnela.Za roznice mogalabym sie najesc duzo Aha ,ja wykusze nawet lubie tez Z tym , ze nie mam wlasnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.08.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Frosia ztym kolorem, to różnie bywa, tzn. można wystąpić o odstępstwo dotyczące kolorystyki. Zobacz czy w sąsiedztwie masz inne dachy niż czerwone i na to się powołaj. Kolorystyka wynika przeważnie ze studium i dotyczy Wz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Czerwone jest najpiękniejsze Nie tylko na dachu Mnie sie podobają i dwu- i czterospadowe . Sama mam czterospadowy , ale niezbyt skomplikowany , oprócz wolego oka oczywiście, na którym to rozłozyli się i cieśla i ci co po nim dachówkę układali . Na szczęście dało sie to jakoś naprawić . Twój domek mi sie podobie , nawer bardzo . U nas na osiedlu sa same czterospadowe , kryte dachówką w kolorze czerwonym lub zbliżonym . Ma to jakiś sens , osiedle wygląda spójnie , ale nie monotonnie , bo w sumie każdy dom jest inny . Gdybym budowała w innym miejscu dwuspadowy brałabym pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.08.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 To Ty bedziesz Froszka jak z mchu i paproci teraz Nie ma sie czym chwalic Kochana , dach kosztowal naprawde duzo kasy . Bez sensu w sumie , no ladny jest , widzialas , ale nie wiem czy drugi raz az tak bym sie szarpnela.Za roznice mogalabym sie najesc duzo Aha ,ja wykusze nawet lubie tez Z tym , ze nie mam wlasnego. kochana , tam ponoc w czerwcu cala Polska przyjezdza szukac tego kwiatu , no wiesz paproci wiecie juz wszyscy, gdzie w czerwcu jezdzic bedziecie ? nie przejmuj sie ta kasa , wazne , ze ci sie podoba w razie czego paczke zywnosciowa wam wysle albo zaprosze do wykusza jea , dzieki za dobre rady .... ale nie mow o nich B. dachy sa rozne we wsi , a najmniej.....czerwonych maxi i po co oczy wymyslalas ? chcialas miec okno na swiat ? czy jak ? podobie mi sie twoja karpiowka baaaardzo i koror tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Frosia No pieknie ,pieknie. Kulka Jak Ty sie tutaj o tych dachach nawymadrzalas ,ojejej Powymądrzać się, fajna rzecz Ty lepiej swojego dachu nie żałuj rrmi, bo naprawdę piękny wyszedł A czasem trzeba trochę pooszczędzać, choćby i na jedzeniu To już teraz wiem, czemu do Ciebie Zeljka brytfanny pełne ciast wozi Frosia, no właśnie mnie też wykusze podobają się. Z tym, że nie byłam jeszcze nigdy w domu z wykuszem i nie skonfrontowałam wyobrażenia z rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 [Frosia, no właśnie mnie też wykusze podobają się. Z tym, że nie byłam jeszcze nigdy w domu z wykuszem i nie skonfrontowałam wyobrażenia z rzeczywistością To zapraszam do mnie Wykusz co prawda jeden , ale mam Z widokiem ...na sosenki W wykuszu jadalnia , kuchnia pod ręką , sie można gościć W razie tłoku można biesiadowac na tarasie W razie deszczu też po taras zadaszony . Acha , względem tego szukania to mech i paprocie też są Frosia , z tym okiem to ja się uparłam Zawsze jak rysowałam sobie domki to na dachu wole oko już było , jakby samo sie pojawiało I ja tak to sobie zakodowałam że nijak mi bez tego oka żaden dom nie pasował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 depeesia , gdzie ty tam rzeke widzisz? widzialam tam jeden potok za nasza dzialka plynacy , ale okazalo sie, ze to row melioracyjny : No a to u góry zdjęcia? Takie wijące się? To nie rzeka? a to zadrzewione to Rezerwat Przyrody ponoc jakies unikaty tam rosna (storczyki i paprocie) aaa....przywoluje cie do porzadku !!!nic o dachach nie bylo Jakie dachy? Ale - o so chozi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie wiem depeesia co ci sie tam wije , ale rzeki nie ma chyba oblukam na mapie o dachach prosze tu cala prawde albo i cyganic mozna maxi , wiec to takie wymarzone oko ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Maxti, Ty nie wiesz, w co się pakujesz Bo jak mnie już ktoś zaprosi, to ja na bank skorzystam, a co Frosia, o jakiej się tutaj działce pisze że rzeczka i w ogóle taka piękna.... wklejałaś zdjęcie działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 gdzie strumyk plynie z wolna rozsiewa ziola maj stokrotka rosla polna a nad nia szumial gaj jak depeesia mowi , ze plynie rzeka , to plynie w koncu po Polskiej Krainie , co nie ? dzialka jest z lotu ...satelity ...w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 TO CO TO JEST - TO, CO ZAZNACZYŁAM KRECHĄ? Ja ślepa jestem, ale po mojemu to rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 http://images13.fotosik.pl/48/1f601ec1a6fc83d6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ty Frosia ledwo spod trawy wystajesz , jeszcze kumkac musisz przy tym To pytam jak masz ta rzeke zobaczc , no jak? Wiec jesli starszyzna mowi Ci , ze rzeka jest ,to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 TO CO TO JEST - TO, CO ZAZNACZYŁAM KRECHĄ? Ja ślepa jestem, ale po mojemu to rzeka. no depeesia przecie mowilam , ze plynie to kulka nie wierzyla a dachy widziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Ty Frosia ledwo spod trawy wystajesz , jeszcze kumkac musisz przy tym To pytam jak masz ta rzeke zobaczc , no jak? Wiec jesli starszyzna mowi Ci , ze rzeka jest ,to jest ja tam zawsze depeesi slucham , bo ona madra kobieta jest , choc nie wiem czy taka starszyzna staw to ja widzialam niedaleczko (mozna nawet z buta walic) ludzie sie kapali , plaza nawet byla wiec sie bardzo ucieszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts