amonite 12.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam i zapraszam do ... komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.07.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 amonite Gratuluję założenia dziennika, kolejna dzielna kobietka na forum Ja z pewnościa będę często tu zaglądać, czytać i komentować Powodzenia w realizacji marzeń. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.07.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dzieki, April 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 A ten kawałek działki to wygląda jak obraz :) Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.07.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Bardzo dziękuję Fotek troche jeszcze bedzie, tylko musze je powstawiac do albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 14.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Moje ulubione wiejskie klimaty, już mi się podoba!!! Pozdrawiam a z tą "małą działką", to nie przesadzaj, nasza ma nieco ponad 6 arów i już się martwię kto to "ogarnie" ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.07.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 No może ta moja działka nie jest taka malutka, ale w częsci zagospodarowana, sporo jest na niej posadzonych krzewów, drzewek, jest nawet zaczątek wiejskiego ogródka (to znaczy - jeszcze sie nie moge zdecydować, czy to ma być wiejski ogródek czy coś bardziej w typie przyklasztornego ogródka ziołowego - regularne rabatki lub kwatery kwiatowo - ziołowe); ogród to moja pasja... Dziękuję za wpisy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gienio i Dorotka 15.07.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Chciałbym się zapytać z jakiej pracowni architektonicznej pochodzi wasz domek przypadł nam do gustu na razie mieszkamy w bloku ale mamy nadzieję że się to szybko zmieni ...bo mamy działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.07.2007 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Projekt pochodzi z pracowni Dom - Projekt z Myślenic (http://www.dom-projekt.pl), pozdrawiam i życzę powodzenia - jeśli macie działkę, to teraz już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 16.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Twój domek i jego klimat jest żywcem wyjęty z moich marzeń.Może jak doczekam emerytury to gdzieś sie w takim zaszyję?Powodzenia w budowie.Bedę kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 16.07.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 amonite: Śliczny ten Twój domek będzie. Działka jak na obrazku, ładnie zagospodarowana, wiejska, ale nie zapuszczona. Bardzo mi się podoba. Na pewno zbudujesz wspaniały dom, czekam na dalsze relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ha, ha, ha, czemu ja nie jestem zdziwiona, że jest tutaj Biała... Swój swego zawsze znajdzie. Ale ogród masz Amonite przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 16.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Tak się zgadałyśmy o kaflowych piecach, to już wiedziałam, że klimaty te same Masz rację domku, swój swego znajdzie. Piękna ta działka i ogród, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Widać, że ktoś ma pasję. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Sielsko i anielsko...i ten ogród, zapowiada sie jak w książce "Tajemniczy ogród". Czekam na dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Sielsko i anielsko...i ten ogród, zapowiada sie jak w książce "Tajemniczy ogród". to samo pomyślalam Zyczę wytwałości i jak najszybszego zamieszkania w nowym uroczym domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 17.07.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zyczę wytwałości i jak najszybszego zamieszkania w nowym uroczym domku Pozdrawiam O niczym innym nie marze tak bardzo, jak o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 17.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 amonite, piekny ogrod! Domek rowniez ooo pardon, bedzie sliczny, kiedy juz spelnisz swoje marzenie... zielone drzwi wychodzace na piekny ogrod? Rustykalne wnetrze? Hmmm... toz to sa moje klimaty!! O malym domku i rustykalnym wnetrzu moge sobie pomarzyc! Obecnie mieszkam w duzym i mam juz serdecznie dosc jak i "eleganckiego" wystroju; przed laty bylam zafascynowana lecz szybko mi przeszlo... zawsze byla "ciagatka" za prostota i rystykalnym stylem. Od jakiegos czasu "kolekcjonuje" drobiazgi i przesylam w paczkach do PL , a co... bedzie jak znalazl kiedy nadejdzie ku temu czas. Jak na razie, bede zagladac do Ciebie i czerpac pomysly, pozwolisz? Zycze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.07.2007 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Bardzo mi będzie milo, jesli będziesz do mnie zagladac, FairyDream... Pomysły sa - ze tak powiem - do ogolnego wykorzystania Na zdjecia z budowy trzeba będzie jeszcze poczekac - oby nie za długo Ciesze sie, ze jest tyle osob o upodobaniach podobnych do moich - jakos nabiera sie wiecej odwagi do realizowania tych pomysłów A co do tych "drobiazgow", ktore kolekcjonujesz, to wiesz... mnie jakos tez ostatnio ciagle pchaja sie w rece jakies rzeczy znakomicie pasujace do przyszlego domku, a tu trzeba myslec o takich prozaicznych rzeczach jak cement i pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 19.07.2007 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 U Ciebie amonite sa jakies widoki, u mnie natomiast , sa plany i wielkie checi, ale droga do zrealizowania jeszcze daleka. Pocieszam sie tym, ze juz za dwa miesiace bede wiedziec, czy moj plan urzeczywistnie, czy tez odloze na jakis czas. Poki co bede nadal poszukiwac drobiazgow do ... malego domku z czerwonym dachem. Maz smieje sie i mowi - " jak tak dalej bede szalec, to zamiast domku bede musiala otworzyc sklep"- baaardzo zabawne! Mysle, iz bylby nawet extra pomysl. Mozesz zdradzic /?/ coz takiego kupilas...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts