askala 22.07.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 to dobry wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja też jestem zainteresowana.Jaka fuga będzie dobra do ogrzewania podłogowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.07.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Po ostatnim rozpoznaniu dowiedziałem się, że każda fuga elastyczna nadaje się do podłogówki. Ponoć większość fug taka właśnie jest a Ultracolor PLus jest elastyczna na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 09.06.2022 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Podczepię się pod temat, bo jestem na etapie zakupu i pewnie wybiorę Mapei Ultracolor Plus. Czy ktoś może przedstawić opinię odnośnie nanoszenia i użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 09.06.2022 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Wcześniej miałem właśnie Mapei. Nic się nie działo. Teraz kupiliśmy Trochę Atlas, trochę Mapei. Osobiście nie zanotowałem żadnej różnicy w sposobie nakładania lub deklaracjach użytkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts