ivettt 26.10.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 A może by tak fronty akrylowe....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noka2 15.01.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Witam Czy może ktoś z forumowiczów mógłby mi podać namiary na fabrykę dobrych i srprawdzonych frontów lakierowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urbis 15.01.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Polecam fronty FRONTPOL nie jeden raz zamawiałem u nich i zawsze wszystko było Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastiano 23.01.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witaj katel2 Mam pytanie o wymiary Twojej kuchni oraz o wysokość okna, bo sytuacja w mojej przyszłej kuchni będzie podobna. Muszę tylko skrócić trochę okno, bo jest za nisko i nie zmieści się blat pod nim, a podnieść się całego nie da, bo sufit jest trochę za nisko. Zastanawiam się czy będzie estetycznie wyglądać, jak zmniejszę wysokość okna... P.s funkcjonalna i estetyczna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 07.02.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witaj Bastiano! Dopiero dziś zobaczyłam Twój wpis, teraz częściej jestem na forum ogrodniczym:) - jak coś to dawaj znać na priv. Wymiary kuchni: ściana z okapem 2,40m; z oknem 3,66m; z zabudową 3,03m; blat na wysokości 90 cm (jak dla mnie tak jest wygodniej niż standardowe 86, mam 165cm wzrostu). My podnieśliśmy okno do góry i też się martwiłam że będzie widać że wyżej niż 2 pozostałe - ale to nie rzuca się w oczy - dwa pozostałe są na innych ścianach oczywiście. Będzie dobrze jak zmniejszycie okno, tylko zwróćcie uwagę jak od zewnątrz to wygląda, czy obok nie macie drugiego okna bo gdyby było i było niżej to dziwnie by to wyglądało. My podnieśliśmy to w kuchni i w wiatrołapie żeby było ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 22.03.2017 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 a ma ktoś fronty magura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiani 04.06.2018 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Ja mam fronty os i jestem bardzo zadowolona. Edytowane 4 Czerwca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzeszczot_33 16.08.2018 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Czy ma ktoś w głębokiej szufladzie sztucce? U nas niestety są tylko głębokie szuflady a szkoda tracić przestrzeni...Czy ktoś ma ciekawe wkłady na sztucce czy inne rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinz2 21.12.2018 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 (edytowane) a ja polecam kupić tutaj robili mi na zamówienie Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Tomaszs131 Link reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek331 13.05.2019 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 W Swarzędziu mają bardzo dobre meble, do wyboru do koloru. Bardzo duży wybór, ponadto meble są bardzo dobrze wykonane, stabilne i mają szansę przetrwać nawet kilkanaście lat, o ile się będzie dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngreen 19.07.2019 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 (edytowane) Najlepiej porównac sobie ceny jakie mają poszczególne studia mebli, nie kierujcie się jednak jedynie ceną ale jakością wykonanych mebli. Polecam zwrócic uwagę na fronty kuchenne, z jakich firm zamawiają na rodzaj zastosowanych zawiasów jak równiez na to czy kuchnia będzie dla nas wygodna, kuchni nie kupuje się na krótko,nie będziemy jej przez jakiś czas wymieniali poza tym jest to jedno z najczęściej wykorzystywanych pomieszczeń w domu, tak wieć dobrze aby była wygodna oraz funkcjonalna. Proponuję tutaj jeszcze sprawdzić: Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlgaOlga 08.08.2019 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Co sądzicie o akcesoriach GTV? Warto się na nie skusić, czy jednak lepiej zainwestować w blumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.08.2019 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 to jest ten sam poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzanna123 26.09.2019 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 (edytowane) Podepnę się pod pytanie, bo obecnie jestem na etapie urządzania kuchni w mieszkaniu i szukam producenta, który wykona dla mnie meble kuchenne, najlepiej z okolic Czechowic. Myślałam o - może ktoś z Was u nich zamawiał? Jak z realizacją? Edytowane 26 Września 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 26.09.2019 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 GTV to klasa niżej niż BLUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vincent009 21.07.2021 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Ja jestem zachwycony płytami MPB. Jakiś czas temu wymieniłem wszystkie fronty właśnie na takie wykonane z tej płyty. Wyglądają świetnie (wybrałem czarny kolor) i są mega solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto125 19.08.2021 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Kuchnia otwarta na salon, w kształcie U, mam problem ze ścianą gdzie będzie słupek z piekarnikiem i lodówka double door. Czy taki układ ma sens, czy pomyśleć o czymś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2021 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 może piekarnik przy narozniku (będzie można szybko odłożyć gorącą blachę na blat), potem słupek i na końcu lodówka? Wówczas nie masz lodówki przy gorącym piekarniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto125 19.08.2021 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) może piekarnik przy narozniku (będzie można szybko odłożyć gorącą blachę na blat), potem słupek i na końcu lodówka? Wówczas nie masz lodówki przy gorącym piekarniku. Mam w aktualnym mieszkaniu piekarnik obok lodówki i nie sądzę, żeby w jakikolwiek sposób to przeszkadzało, ścianka lodówki nawet się mocno nie nagrzewa, a piekarnik jest używany bardzo rzadko + te w zabudowie ciepłe powietrze wywalają do przodu. A po prawej stronie nie za bardzo mi pasuje, bo nie ma tam ściany Ale zamiana słupków miejscami to bardzo dobra rada! Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez barto125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonito 30.09.2021 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Cześć, jestem na ostatniej prostej przy projektowaniu kuchni. Jako fronty wybraliśmy akryl szary mat marki REHAU (faktycznie się nie palcują). Czy są warte swojej ceny względem polskich marek jak np AquaAkryl lub Acrylux.Różnica w cenie plyty to około 400 do 870zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts