tyria 20.03.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam poszukuję firmy / ekipy do wykonania szamba ekologicznego oraz schodów drewnianych i mebli kuchennych w okolicach Rzeszowa, Zgłobienia. Czy możecie mi kogoś polecić? Poszukuję solidnych wykonawców, najlepiej w przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 09.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witajcie szukam ekipy do pomalowania wewnetrznych ścian, najlepiej agregatem metodą natryskową.Kuchnie polecam Komex w Głuchowie k/Łańcuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_lech 09.09.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam, poszukuję ekipy budowlanej do budowy domu z cegły, okolice Łańcuta. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beduin 15.09.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Fundamenty super ekipa P. Staszek Musiałek: 603355180Elewacja zewnętrzna P. Staszek Szuba: 880251760Wszyscy Panowie nie pijący, dokładni, doradzający, posprzątali po sobie. Świetna robota i gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuto 27.10.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam wszystkichOd wiosny jak tylko warunki pozwolą będę starował z budową od zera do planowanego stanu surowego otwartego.Oczywiście będę potrzebował jakiejś sprawdzonej ekipy która gdyby weszła od fundamentów do góry pociągnęła by wszystko sprawnie i szybko - dach może ew. poszukam kogoś "dedykowanego" do tych prac.Może ktoś kogoś polecić w okolicach Sanoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 21.01.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Szukam uczciwego elektryka działającego na terenie Rzeszowa. Czy ktoś dałby namiary na kogoś takiego? Z góry dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 04.07.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Solidnie i czysto płytki P. ZBYSZEK 178551772 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi85 15.08.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam w nIedługim czasie chcę zacząć budowę domu w okolicach Krosna,byłabym wdzięczna gdyby ktoś polecił mi dobrych fachowców od fundamentów do stanu surowego otwartego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resqres 13.01.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Witam, Nie wiem czy ktoś jeszcze zagląda do tego tematu. Jeżeli jednak ktoś zajrzy i ma namiary na sprawdzoną ekipę to szukam wykonawce do postawienia parteru z betonu komórkowego (Solbet lub Ytong) na kleju. Dodatkowo do wykonania strop monolityczny nad parterem. Budowa zlokalizowana jest 10km od Rzeszowa (gm. Tyczyn). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geedymin 03.08.2017 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam wszystkich,podczas całej budowy korzystałem z forum muratora. W związku z tym czuję się zobowiązany, aby polecić białą listę firm do polecenia: 1/ płyta fundamentowa- jednoznacznie polecam firmę Vega System- fachowcy jakich mało na rynku- cenowo konkurencyjni (płyta 150m2)2/ tynki wewnętrzne gipsowe- Pan Ludwik- firma Eko-Tynk Ludwik Barć- jedyny minus to użycie plastikowych starterów przy szpaletach- niestety pękają. Reszta to praktycznie igiełka3/ płytki, łazienki, szpachlowanie, malowanie, panele, balustrady szklane, lustra, inne drobne- Firma Constructor Budownictwo Bober Damian- bardzo dokładny fachowiec, cena adekwatna do jakości4/ wylewki- firma Agart z Wiśniowej- bardzo dobra jakość, dobre ceny, terminowość. Jedyny minus i zgrzyt, jest taki, że wykonawca po zakończonej pracy doliczył sobie dodatkową kwotę cyt. bo brakło materiału. Rzecz jasna, nie byliśmy umówieni na tą dopłatę. Pomijając to polecam jak najbardziej.5/ okna- firma fenster Jasło- dystrybutor firmy Vetrex. Bardzo dobre okna i dobra ekipa.6/ kuchnia, szafki łazienkowe- Usługi Stolarsko Montażowe MTM Tomasz Macieląg- Rzeszów- w skali 1-6- około 5. Dobra jakość za rozsądną cenę. Minusy: brak terminowości-jak wszyscy, niekiedy pośpiech i brak kompleksowej usługi- możliwe, że wykonawca zobaczył, że część rzeczy jestem sobie w stanie sam wykonać i odpuścił temat. Ogólnie bardzo polecam7/ żwiry, piaski, kamyki- bardzo dobre ceny i terminowość firma KRIS z Czudca8/ izolacja tarasu membrana EPDM -32m2- polecam firmę Tambud Mateusz Twardzik z Rzeszowa- membrana wykonana szczelnie i poprawnie- najlepszy fachowiec w Rzeszowie9/ konstrukcja schodów metalowych- zabiegowych, kształtki pod balustradę szklaną- zdecydowanie polecam firmę Pamet- Marcin Szafrański, Czudec10/ skrzynki rozprężne i rozdzielaczowe do rekuperacji- forumowicz Przemek z Mielca. Więcej firm nie polecę, bo mają więcej minusów niż plusów.Jeśli przy którejś pozycji napisałem jakieś minusy, to są rzeczy do poprawienia lub przenegocjowania z wykonawcą. Patrząc ogólnie na całą budowę SZACUN dla Wszystkich moich Wykonawców i UKŁONY DLA POWYŻSZYCH. PS. Dom 260m2, projekt indywidualny, płyta fundamentowa, ściany styropianowe Izodom, dach dwuspadowy wklęsły, instalacja CO podłogówka Rehau, Instalacja CWU Rehau, kotłownia: 2 grzałki elektryczne o łącznej mocy 9KW oraz pompka obiegowa, CWU- bojler elektryczny 140 litrów z mieszalnikiem, rekuperator Onyx Classic 550.Jeśli ktoś potrzebuje do powyższych Wykonawców telefonów, proszę o kontakt na PRIVE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kimoh 31.10.2017 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Witam wszystkich! Poszukuję dobrej firmy, która byłaby w stanie zbudować dom pod klucz w okolicach Rzeszowa. Znajomi polecali firmę Fachman z Mielca albo MCM Budownictwo ze Stobiernej. Czy ktoś korzystał z ich usług i mógłby się wypowiedzieć? Albo może ktoś ma inną firmę do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziek 05.11.2017 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Strasznie tu pusto. Czyżby na podkarpaciu nie było fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kimoh 13.11.2017 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 halo halo, naprawdę nie ma tu nikogo z podkarpacia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resqres 14.11.2017 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Strasznie tu pusto. Czyżby na podkarpaciu nie było fachowców? Takich co można by było z czystym sumieniem polecić jest niewielu. Co do firmy Fachman to słyszałem wiele pozytywów gdy rozglądałem się za ekipą ale sam potrzebowałem jedynie murarzy do ścian konstrukcyjnych i stropu więc wziąłem lokalnych murarzy co stawiali u znajomego (raczej jestem zadowolony). Jakbym miał brać ekipę do postawienia domu pod klucz to skontaktowałbym się z Fachmanem tylko z dużym wyprzedzeniem bo z tego co wiem mają terminy. Jak coś to mam hydraulika do polecenia. Szukam natomiast speca od pomp ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kimoh 16.11.2017 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Z Fachmanem dobrze mi poszło, to może ktoś wypowie się o MCM Budownictwo p. Cisek? Oni budują też gotowe domy i szeregówki na sprzedaż - może ktoś miał z nim i jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 18.08.2018 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 witam, potrzebuje namiary na fachowca ktory zrobi mi przybudowke drewniana z wykonczeniem oraz zmieni pokrycie dachu najlepiej okolice frysztaka ew jaslo krosno strzyzow I jak? Kogo znalazłeś? Witam w nIedługim czasie chcę zacząć budowę domu w okolicach Krosna,byłabym wdzięczna gdyby ktoś polecił mi dobrych fachowców od fundamentów do stanu surowego otwartego. I jakich fachowców Ci polecono? Kogo Ty możesz teraz polecić ze względu na jakość? Ponadto poszukuję wykonawcy więźby i poszycia w Krośnie. Jeśli chodzi o więźbę, to lepiej, żeby to był ktoś kto nie boi się wbijać gwoździ młotkiem (zamiast używać gwoździarki) i wie o tym, że lepsze są gwoździe skrętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abdj 05.02.2019 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Witam.Widze ze temat ucichł. Ale jeśli ktoś jeszcze czyta a ma ekipe w miare godna do polecenie to poprosze o namiar. Chodzi o dom parterowy z solbetu. Fundament, sciany i stropodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DomBudowniczy 19.05.2020 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Witam,Szukam solidnej ekipy na fundamenty w Łańcucie.Będę wdzięczny za każdy namiar.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nayri 22.05.2020 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Witam, Szukam solidnej ekipy na fundamenty w Łańcucie. Będę wdzięczny za każdy namiar. Pozdrawiam U mnie pod Rzeszowem fundamenty robiła firma Dobry Dom Krasne. Warto u nich poprosić o wycenę. Ja polecam Jak nasza współpraca przebiegała można przeczytać w noim dzienniku, bo ostatecznie ten wykonawca robił większość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gnieff 09.03.2021 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Cześć, może ktoś polecić ekipę, która przygotuje wnęki po starych oknach pod ciepły montaż w Krośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts