Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

to może teraz torebki?? ;)

izat

Recommended Posts

Mufka, fajna te torebki, luzackie, już wierzę, że chodzisz w glanach :wink:

Zielonooka te Twoje czerwoności poproszę, jak Ci się znudzą. Ale ta, której nie umiesz wyrzucić, ekhh... mmm... wiesz, no nie wiem jak Ci to powiedzieć... A czy ona kosztowała przynajmniej 300 dolarów? Bo jak nie, to wieeeesz...

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale ta, której nie umiesz wyrzucić, ekhh... mmm... wiesz, no nie wiem jak Ci to powiedzieć... A czy ona kosztowała przynajmniej 300 dolarów? Bo jak nie, to wieeeesz...

nie :wink: , nie pamietam czy kosztowala chociaz 30 dolarow :wink: ale i tak ja kocham i nie umiem jej ciepnac do smieci (oczywiscie nie wychodze z nia na ulice )

czerwone torebki i plecaczki uwiebiam :)

wlasciwie kazda czerwona torba mi sie od razu podoba :wink:

Mufka - bardzo fajne torby i bardzo fajne krzesla :D

Zielona - mam taka sama czerwona :D

tzn bardzo podobna - bo jasne - ze to byly pojedyncze egzemplarze 8)

A ta laciata bardzo sympatyczna - tez bym sie do niej przywiazala :D

oczywiscie :wink: seria limitowana :wink: :D

"krówka" jest za to super (a wlasciwie byla :( ) bo raz pasowala do wielu rzeczy, jest wzglednie nieduza a mase sie miesci , jest "inna", i ma mase kieszonek, zatrzaskow i zakamarkow i to skrzetnie poukrywanych ze nawet nie widac :)

a! i jest z mieciutkiej skorki

nie wywale jej - trudno :) jesc nie wola :)

Wiec mozliwe ze ja zreanimuje :wink:

aha - z "krówki" prosze sie nie smiac bo byla recznie robiona przez takiego pana co szyje torebki - nie byla kupiona ot tak sobie w sklepie i calkiem mozliwe (juz bez smichow chichow :wink: ) ze jest faktycznie jedna jedyna (no a juz napewno uklad łatek ma jedyny na swiecie :wink: :lol: )

Byla "krówka" to teraz "świnka" :lol: - flesz przeklamal kolory. w rzeczywistosci jest bardziej malinowa niz taka rózowa i z zamszu, co nie zmienia faktu ze nie wiem co mi odwalilo bo... nie mam nic różowego w swojej garderobie ani nic co by pasowalo do różowego i generalnie tego koloru bardzo nie lubię!

No ale ok - ona jest malinowa :roll: (za to kompletnie niepraktyczna)

http://images26.fotosik.pl/61/2a198dfaae1131e6.jpg

Tu śjakaś skórzana - która może ze 2 razy uzywałam :) - ale taka troszke etniczna wiec mi sie podoba

http://images23.fotosik.pl/61/7ff86faae3d19b77.jpg

Tu torebka-worek na plaże czy zakupy - na razie na zakupy zapominam ją zabrać a na plaże w tym roku nie jade :wink: :lol:

http://images28.fotosik.pl/61/de91d97e210991a4.jpg

I jakaś ruda :o - kompletnie nie pamietam zebym ja kupowała!!! skad sie ona wziela w mojej szafie??? Zastanawiam sie czy nie jest to po prostu jakas torebka dolaczona do gazety typu "twoj styll" (albo "zycie na goraco" :wink: ) ale obejrzałam i obwachalam dokladnie i ... nawet jest fajna :) - tylko z pzregrodkami kicha :-? a ja lubie duzo!!! duzo!!! :roll: :lol:

http://images24.fotosik.pl/61/327f029bdbcbc64c.jpg

Mufka

w glanach chodzi??????????

ja cię kręcę :)

Mufka,

co te dziewczyny wymyśliły???

No glany to moje buty wielosezonowe :lol: zaczelam chodzic w liceum, a ze ja ogolnie prawie nie zmieniam przyzwyczajen tak mi zostalo... (niedlugo ide do fryzjera chyba zmienie fryzure, nie wiem jak to przezyje, ale potrzeba mi odmiany tak przed trzydziestka :wink: )

Zielona, ta workowata torebka jest fajna hehe chyba mam slabosc do workowatych torebek :o

AA przy okazji, robiac remont w pokoju swojej mlodej wyrzucilam ok 10 torebek, zostalo jej jeszcze z 10 i kilka plecaczkow... No niestety, nie poszla po matce :oops: .

Mufka, znaczy po ojcu ma ten pociag do torebek :D :wink:

Zielona absolutnie nie wyrzucaj laciatej :D

Jest naprawde stylowa i oryginalna.

Sa jeszcze tacy rzemieslnicy ktorzy szyja torebki ? Kusnierz to sie nazywa ?

Ide zrobic przeglad swoich.

Bardzo fajne torby macie kobitki :wink:

Szczególnie spodobały mi się ta czarna i "etniczna" Zielonej

no i czerwony plecaczek

torebki Izat - wszystkie bym chciala mieć 8)

sznurkowa Mufki też jest super

Ja też mam torebki z łatek :D oto dowód

http://images26.fotosik.pl/61/762a50aa3d57a93fm.jpg

w tonacji niebiesko - turkusowej

http://images23.fotosik.pl/61/8412d6cf1859f831m.jpg

bardzo podoba mi się kuleczki - ta w tonacji niebieskiej - pierwsza po lewej stronie (z motywem róż)

wlasnie uswiadomilam sobie ze nie mam absolutnie zadnej torebki w kolorze lub tez z jakims elementem niebieskim :o

u izat - z kolei - bardzo podpasowala mi ta czarno biala (w kropy) i ta czarna z bialymi szwami :)

mufki - pleciona - super :wink: tez taka letnio-wiosenna :)

Mufka, znaczy po ojcu ma ten pociag do torebek :D :wink:

Hyhy musze zaczac dokladna obserwacje meza :lol: :wink:

Tak a'propos - w czym Wasi faceci noszą klucze i dokumenty?

Mój mąż wszystko po kieszeniach, co straszszszsznie mi się nie podoba. Do tego nie używa portfela, tylko wszystko luzem. :evil:

Nijak nie chce nosić tego w teczce.

Izat fajną masz kolekcję :)

Mufka, to Ty dziecko jeszcze...