Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

według ciebie sk......, można napisać o kimś że jest pop.....ym ostatnim ch..em i wszystko ok

Skarbeńku? :roll: :oops:

"popularnym" ? :roll: "hitem"?, pisze się przez samo "h"... :roll:

Nie wiem. Podpowiedz, proszę.

------------------------------

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A może autor wątku o Cimoszce ponownie założy takowy? Sam nie chcę tego czynić, aby nie zostać posądzony o plagiat. Zobaczymy co wówczas wymyśli Redakcja.

To taka propozycja pod rozwagę. Tylko czy akurat ten temat jest tak istotny? No nie wiem.

No i SzRedakcji jeszcze raz dziękuję za ten wirtualny kubek i nalepkę. :oops:

Ty szczęściarzu, masz wirtualny kubek?! :o

Ja myślałam, że jak obiecali mi przysłać i nie dali nawet obrazka to już pupa... :roll:

Jak masz, to chociaż fklej, coooooo???? :D

fkleić mogie też tylko wirtualnie...

według ciebie sk......, można napisać o kimś że jest pop.....ym ostatnim ch..em i wszystko ok

Jak dziecko, Boguś, jak dziecko... :-?

Powiem szczerze, jako o lekarzu, przedsiębiorcy zatrudniającemu setki pracowników, znawcy literatury i łaciny, miałem o Tobie wyższe mniemanie.

Miller miał rację... 8)

cóż za pokrętna dedukcja :D

widzisz boguś, nie każdy kiedy pluć mu w twarz, stwierdzi, że deszcz pada

weź to pod uwagę, pisząc swe wykropkowane zgadywanki

dorośnij waść, wstydu oszczędź

Nie karmić trolli!!!

bogusław&Co, mTom, Dropsiak tez

potraficie popsuc kazdy watek.

Nie wiem, czy czesc z Was robi to specjalnie, ale chyba sledzicie nawzajem swoje wypowiedzi i publikujecie tam, gdzie sie pojawi adwersarz.

Z tego watku tez juz sobie pojde.

kuleczka, retrofood, nie dajcie sie tak prowokowac....

Cieszę się niezmiernie, że dostrzegacie we mnie dziecko...

To mi niezmiernie pochlebia. :oops:

Nie chciałby być, uchowaj Boże, starym zgredem....

Kiedy poznamy się bliżej? :p

Juz nie mogę się doczekać. :p

mmad. My się tak przekomarzamy radośnie. Ty przewijaj.

To jest forum - Psycholog dyżurny - całodobowy

Jak dziecko, Boguś, jak dziecko...

Powiem szczerze, jako o lekarzu, przedsiębiorcy zatrudniającemu setki pracowników, znawcy literatury i łaciny, miałem o Tobie wyższe mniemanie.

:oops:

Dodaj jeszcze do tego, ze hoduję konie hanowerskie pod kątem ujeżdżenia,

bylem wiele lat aktywnym członkiem Klubu Wysokogórskiego i do dzisiaj go wspieram i od 30 lat mam patent sternika jachtowego i jestem czynny w tej materii, zdobyty w czasach, gdy kursa, egzamina i wymagane staże miały należną im rangę. :oops:

Dodaj jeszcze do tego, ze hoduję konie hanowerskie pod kątem ujeżdżenia,

bylem wiele lat aktywnym członkiem Klubu Wysokogórskiego i do dzisiaj go wspieram i od 30 lat mam patent sternika jachtowego i jestem czynny w tej materii, zdobyty w czasach, gdy kursa, egzamina i wymagane staże miały należną im rangę. :oops:

Toż to w mordke jeża człowiek renesansu.

Zapomniałem. :roll: Tyle tego sie nazbierało...

Jestem instruktorem państwowym jazdy konnej. Jeździlem kiedyś wyczynowo i to podobno nieźle :roll:

Mam papiery rolnika wykwalifikowanego (zaliczyłem celująco dwuletni kurs w ODR, kiedyś trzeba było mieć taki dyplom by kupić ziemię :o )

W górach mam 14-to hektarowe gospodarstwo łąkowo- pastwiskowo-leśne, ktore z pasjom najwyższą rozwijam......

Moze coś jeszcze sobie przypomnę? :roll: Pamięć już nie ta.

Dropsiak dawaj: Sa-mo-chwa-ła w ką-cie sta-ła.... :p

Aha, te konie hanowerskie to kupuję jako półroczne z linii po czempionach, olimpijczykach i innych, dwa lata na padokach, zajeżdżanie a później trening przez zawodowych ujeżdżeniowców. :roll:

Poziom Grand Prix po czterech latach.....

Przepraszam tak abstrachujac od tematu.Czy ktoś z forumowych kolegów i koleżanek jedzie w tym roku na "mikołajki 2007 "do Brodnicy? :lol: :lol: :wink:

no teraz - to już chyba nikt

Oto jak pracuje redakcja :D

wszystko zgodnie z regulaminem :wink:

http://forum.muratordom.pl/,t117117.htm

Agnieszko, czepiasz się. Przeciez to ogloszenie w grupach jest z przed godziny. Chyba nie sądzisz, że moderator ma alarmowy dzwonek przypięty do pasa.

nie czepiam się. Moje wątki ginęły w przeciągu 5 minut.

widocznie wpadłas w oko redakcji i ma włączone zawiadomienie o każdym Twoim poście. Wiesz jak to jest "miłość nie wybiera" 8) :lol:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...