Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GDZIE JEST WĄTEK "DOSTAŁAM..."? CENZURA?! :O

DPS

Recommended Posts

.A-ha i proszę nie mów nigdy do mnie koleś :evil:

czesc koleś :D

założyłem sie z córcią ,że zaraz z jakiegoś innego foruma jakiś gościu (nieznajomy-cichy wielbiciel) doda kolorów wyrazowi koleś :D :D :D

To bardzo fajne drogi manekinku

inteligencja NieSpecjalnej pomroczności jasnej

ma charakter rozwojowy.....

i jako takiej- trza się uważnie przyglądać

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a na cholerę Wam ta zadyma. Redakcja zalozyła forum i będzie robiła to co chce. I tak malo się miesza w nasze pogaduchy.

Kto się obraża zawsze może założyć swoje forum i próbować ściągnąc tam takich fajnych ludzi jak tutaj spotkaliście.

czyli tak zwany "krzyzyk na drogę" 8)

naprawdę, chcecie dobrowolnie zrezygnować z takich kolesi jakimi są forumowicze? :(

Pozostając w głębokim oczekiwaniu i z ogromną ciekawością śledząc w/w wątek dodam by w/w wypowiedź nie straciła smaczku.......jest dobrze .Górnolotna ocena ale jak trafnie za to zauważona inteligencja niespecjalna jest wyrazem szacunku,którego przecież nam obecnie brakuje ze strony REDAKCJI.

a na cholerę Wam ta zadyma. Redakcja zalozyła forum i będzie robiła to co chce. I tak malo się miesza w nasze pogaduchy.

Kto się obraża zawsze może założyć swoje forum i próbować ściągnąc tam takich fajnych ludzi jak tutaj spotkaliście.

czyli tak zwany "krzyzyk na drogę" 8)

naprawdę, chcecie dobrowolnie zrezygnować z takich kolesi jakimi są forumowicze? :(

a nie mówiłem :lol: :lol: :lol:

Majka, jaka zadyma? :-?

Właśnie dlatego, że nie chcemy tracić fajnych "kolesi" o tym piszemy. Bo wkońcu fajni ludzie przestana tu zaglądać :-?

zadyma? ganiacie po forum i trąbicie o wielkim nieszczęsciu bo Cimoszkę wcięło :lol:

Pora nauczyć się wykorzystywać forum, a nie żeby forum wykorzystywało Was 8)

Mam abwiwalentny stosunek do całej sytuacji.

Z jednej strony zachowanie redakcji jest być może i niesprawiedliwe, ale już dawno wyrosłam z wiary w sprawiedliwość na świecie :D

Z drugiej strony, to najbardziej liberalne forum, ze wszystkich, na których miałam okazję bywać 8)

Naprawdę, to co my tu wypisuemy, to cud jakiś, że usuwane jest tak mało wątków, czy pojedynczych wypowiedzi :lol:

Naprawdę, to co my tu wypisuemy, to cud jakiś, że usuwane jest tak mało wątków, czy pojedyńczych wypowiedzi :lol:

no właśnie chodzi o to, żeby usuwać pojedyńcze wypowiedzi, które są sprzeczne z regulaminem, czy po prostu niekulturalne. A nie od razu usuwać cały wątek.

Właśnie dlatego, że nie chcemy tracić fajnych "kolesi" o tym piszemy. Bo wkońcu fajni ludzie przestana tu zaglądać :-?

zadyma? ganiacie po forum i trąbicie o wielkim nieszczęsciu bo Cimoszkę wcięło :lol:

No własnie, Majeczko (przepraszam za poufałość), ale czuje sie zagubiony, bo nie chce narażać REDAKCJE na stres zwiazany z usuwaniem wpisów, a nie wiem o kim mogę pisać (wypowiadać swoje zdanie), bo jak pojawil sie Cimoszewicz, to go zdjeto, a Tusk i Kaczyński "mają się dobrze".

Chce jasności: Za Cimoszkę np. banan, a za np. 3 kaczki kubek :o

Ot, cała filozofia :oops:

Agnieszko, powinnaś zrozumieć, że forum nie ma zatrudnionego na etacie weba do usuwania wątków. Z doskoku na nie zerkają, gdzieś jest za duża burza, to chlast i juz nie ma. Kiedyś próbowali wycinać po kawałku, moderatorzy przenosili wątki, była nawet piwnica na "zamkniete", ale forum sie tak rozrosło....................

NS

1. wylkorzystuj wiedzę forumowiczów

2. próbuj sam pomóc, jak znasz radę

3. zaprzyjaźnij się z ludźmi i spotykaj się z nimi poza forum

4. baw się i daj się bawić innym :wink:

No własnie, Majeczko (przepraszam za poufałość), ale czuje sie zagubiony, bo nie chce narażać REDAKCJE na stres zwiazany z usuwaniem wpisów, a nie wiem o kim mogę pisać (wypowiadać swoje zdanie), bo jak pojawil sie Cimoszewicz, to go zdjeto, a Tusk i Kaczyński "mają się dobrze".

Chce jasności: Za Cimoszkę np. banan, a za np. 3 kaczki kubek :o

Ot, cała filozofia :oops:

Ja nie redakcja, nawet na spotkania nie jeżdżę :wink:

Więc nie wiem, za co kubek, a za co banan. w nocy śpię, więc również nie wiem, co narozrabialiście :lol:

Wypowiadać się nalezy,a skutek się zobaczy 8)

na pocieszenie kalendarzyk na 2007 rok mogę Ci dać :lol:

Agnieszko, powinnaś zrozumieć, że forum nie ma zatrudnionego na etacie weba do usuwania wątków. Z doskoku na nie zerkają, gdzieś jest za duża burza, to chlast i juz nie ma. Kiedyś próbowali wycinać po kawałku, moderatorzy przenosili wątki, była nawet piwnica na "zamkniete", ale forum sie tak rozrosło....................

NS

1. wylkorzystuj wiedzę forumowiczów

2. próbuj sam pomóc, jak znasz radę

3. zaprzyjaźnij się z ludźmi i spotykaj się z nimi poza forum

4. baw się i daj się bawić innym :wink:

ad1. prawda

ad2. staram się z różnym skutkiem ale staram się

ad3. bardzo chcę tylko nie wiem dla kogo by to spotkanie wyszło lepiej

ad4. o jaką zabawę Ci idzie?

ale mają czas na usuwanie całych wątków po lekturze pojedyńczych postów? :wink:

jak widać - taka ich rola... 8)

zgadzam się.

Dlatego zazwyczaj reakcja następuje, gdy ktoś Redakcji uprzejmie doniesie jednoczesnie sie skarząc.

Bywały już takie sytuacje dotyczace wątków ale i np. zdjęcia zielonej w atavarze. kogoś gorszyło i poszło pod nóż :o :o

tu pewnie było podobnie....

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...