boguslaw 13.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 O, wszyscy są! A to ciekawe... Co złego w sk...ubańcu. ZACYTUJ! Spytaj koleżko Bralczyka co to: "ohydny bluzg i inwektywa" -na czym, zdaniem językoznawców, polega takie określenie, -co to są "wulgaryzmy" i jakie słowa do nich należą, -co to jest "rynsztokowy język"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nie lubię wypominać, ale skoro masz tak krótką pamięć. Wiesz mTom! (...) Lecz mimo to powiem ci, że jesteś wyjątkowy sk........ Wysłany: Wto, 10 Październik 2006 11:56 Bogusław, bądźże facetem i bierz odpowiedzialność za własne słowa, a nie wykręcaj się teraz skubańcem. Zastanawiam sie dlaczego wtedy wykropkowałeś skubańca. Czy to jakieś zakazane słowo... było? Teraz już nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 13.11.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Przeszło rok temu. jak ten czas leci... Wiedzialem, ze się domyślisz. Jesteś przeciez taki bystry. Jak woda w ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 13.11.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czyżby Dropsiak i Ty to ta sama osoba? Prawicie tymi samymi słowami.. Potrzebujesz suflera? Potrzebujesz adwokata? To się nazywa małpowanie? czy jakoś tak.. Ciekawe czy Cimoszewicz ma szanse wygrać wybory prezydenckie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.11.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Boguś, idzie mi tylko o to, że zanim zaczniesz pouczać innych, zastanów się czy sam jesteś czysty jak łza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.11.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 .... Wiedzialem, ze się domyślisz. Jesteś przeciez taki bystry. Jak woda w ........ Takich zwrotów do drugiej osoby to ja chyba ostatnio używałam, przedszkolakiem będąc ps. Jak widać co do meritum /odpowiedzialność za słowa/ miałam rację. Oczywista oczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.11.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No to jestem "lepszy". Ja się przegadywałem, tak jak Pan Doktor, jeszcze we wczesnej podstawówce. Ale wyrosłem z tego... Oczywiście zaraz się dowiemy, że nasz lekarz nie miał na myśli wody w klozecie, a w alpejskim potoku górskim, tak jak poprzednio nazwał mnie pieszczotliwie i dowcipnie... skubańcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 "Psycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobęO ludziach. Zwyciężasz, masz kłopoty - napisz, ktoś ci pomoże (dla wszystkich!)..."To ze strony głównej. Wg mnie jeśli ktoś chce to niech pisze o polityce, to są żywe dyskusje żywych ludzi. To jest nasza codzienność. po to jest psycholog, aby w nim dyskutować nie na budowlane tematy.Tak jak sSiwy i wielu innych lubię tu przebywać, poznałam super ludzi, ale ograniczenie mozliwości dyskutowania i wyboru tematu do dyskusji to trochę przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.11.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Uściślijmy: nazwał forumowicza niezłym sk.... i jednoczesnie domaga się od Redakcji konsekwentnego egzekwowania regulaminu w zakresie cyt. Jakoś ohydne bluzgi i inwektywy i rynsztokowy język prezentowany przez co poniektórych "dyskutantów", Szanownej Redakcji nic a nic nie przeszkadzają. Jak ktoś kogoś kopie, opluwa i poniża publicznie, wielu, w tym Redakcja, milczy..... .. w sumie byłoby ok.Jego racja. Gdyby i on wziął za swe słowa odpowiedzialność. A jak widać powyżej... Skończyłabym juz ten watek. Wszystko zostało powiedziane. pozdrawiam wszystkich cieplutko bo u mnie zima szaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 14.11.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Za dziecięce skojarzenia Dropsiaka w żadnej mierze nie odpowiadam. Każdy dokłada sobie w wykropkowane miejsce takie słowo, jakie wynika z jego osobistych, indywidualnych potrzeb i jego osobistych doświadczeń. Pozostawiając czasem wykropkowane miejsca na to właśnie liczę, pozostawiając zróżnicowanemu czytelnikowi pełną swobodę dopowiedzenia reszty. Gdy chcę, by wypowiadane treści nie były dowolnie wypełniane, piszę wówczas zdania pełne i krótkie. Ot i wszystko. Jeśli Redakcja zaprasza do siebie na określonych zasadach powinna się ich przede wszystkim literalnie trzymać. Goście są różni, jednak gospodarz zawsze winien trzymać fason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.11.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Boguś, żal to czytać, jak się wijesz. Chyba lepiej skończyć ten temat...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 bogusław, co za dziecinada i zachowanie niegodne faceta podziwiam zapał z jakim próbujesz wmówić wszystkim, że białe jest czarne żenującym jest to czytać, naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 14.11.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ale jest fajnie Ale cóż, tylko prawdziwy facet bierze odpowiedzialność za swoje postępowanie bądźże facetem i bierz odpowiedzialność za własne słowa, co za dziecinada i zachowanie niegodne faceta No proszę A może to jednak jedna i ta sama osoba? Tylko się trochę jąka. Jeśli Redakcja zaprasza do siebie na określonych zasadach powinna się ich przede wszystkim literalnie trzymać. Goście są różni, jednak gospodarz zawsze winien trzymać fason. Ciekawe czy Cimoszewicz ma szanse wygrać wybory prezydenckie? Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Boguś, a może wszyscy mają jednakowy odbiór Twojej zacnej osoby? Nie brnij... bo za chwilę dowiemy się, że pół forum to jedna osoba siedząca tu służbowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Bogdan, jeśli trzy osoby mówą ci, że jesteś pijany to idź spac i nie piernicz o literalności cwaniaczku według ciebie sk......, można napisać o kimś że jest pop.....ym ostatnim ch..em i wszystko ok dziecinada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.11.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Kurde, aż sie dziwię, że udało mi się w tej samej minucie wysłać dwa posty. Jako mTom i jako Kuleczka. Tylko gdzieś mi się login Dropsiaka zapodział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 widzisz mTom, sam nie czujesz jak rymujesz jestem Twoim alterego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witajcie! wróciłem i co widzę? Kłócicie się ze sobą a szanowna redakcja zaciera ręce, ze udało się Was znów podzielić. A przecież chodzi tu tylko o to, że wybiórczo traktuje się tematy o takim samym wydźwięku. A nie o Wasze kłótnie. Szanownej Redakcji muszę powiedzieć, że ze smutkiem obserwuję równię pochyłą po której toczy się jedno z branżowych forów, w którym administrator zaczął się zbytnio szarogęsić. I w naród poszła fama - więc naród sobie to forum odpuścił. Ja też. Czasem tam wpradzie zaglądam, ale coraz rzadziej bo nie ma po co. Tak, że se uważajcie. Konkurencja nie śpi. No i SzRedakcji jeszcze raz dziękuję za ten wirtualny kubek i nalepkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 14.11.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Huc mi ta huc. To nie arena, gdzie nec Hercules contra plures..... Ale jednak fajnie tu czasem dla relaksu zajrzeć... Poczytać czyjeś myśli uczesane. Redakcja skarciła forum i pokazala, ze Cimoszko jest nie po linii. Wszyscy natychmiast nabrali wodę w usta. Cimoszko jakby kitę odwalił. Nie ma jak cenzura i znacznie skuteczniejsza, zaszczepiona za komuny, autocenzura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No i SzRedakcji jeszcze raz dziękuję za ten wirtualny kubek i nalepkę. Ty szczęściarzu, masz wirtualny kubek?! Ja myślałam, że jak obiecali mi przysłać i nie dali nawet obrazka to już pupa... Jak masz, to chociaż fklej, coooooo???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts