boguslaw 14.11.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 według ciebie sk......, można napisać o kimś że jest pop.....ym ostatnim ch..em i wszystko ok Skarbeńku? "popularnym" ? "hitem"?, pisze się przez samo "h"... Nie wiem. Podpowiedz, proszę. ------------------------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 14.11.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 A może autor wątku o Cimoszce ponownie założy takowy? Sam nie chcę tego czynić, aby nie zostać posądzony o plagiat. Zobaczymy co wówczas wymyśli Redakcja.To taka propozycja pod rozwagę. Tylko czy akurat ten temat jest tak istotny? No nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No i SzRedakcji jeszcze raz dziękuję za ten wirtualny kubek i nalepkę. Ty szczęściarzu, masz wirtualny kubek?! Ja myślałam, że jak obiecali mi przysłać i nie dali nawet obrazka to już pupa... Jak masz, to chociaż fklej, coooooo???? fkleić mogie też tylko wirtualnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 według ciebie sk......, można napisać o kimś że jest pop.....ym ostatnim ch..em i wszystko ok Skarbeńku? "popularnym" ? "hitem"?, pisze się przez samo "h"... Nie wiem. Podpowiedz, proszę. ------------------------------ Jak dziecko, Boguś, jak dziecko... Powiem szczerze, jako o lekarzu, przedsiębiorcy zatrudniającemu setki pracowników, znawcy literatury i łaciny, miałem o Tobie wyższe mniemanie. Miller miał rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 według ciebie sk......, można napisać o kimś że jest pop.....ym ostatnim ch..em i wszystko ok Skarbeńku? "popularnym" ? "hitem"?, pisze się przez samo "h"... Nie wiem. Podpowiedz, proszę. ------------------------------ cóż za pokrętna dedukcja widzisz boguś, nie każdy kiedy pluć mu w twarz, stwierdzi, że deszcz pada weź to pod uwagę, pisząc swe wykropkowane zgadywanki dorośnij waść, wstydu oszczędź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nie karmić trolli!!! bogusław&Co, mTom, Dropsiak tez potraficie popsuc kazdy watek. Nie wiem, czy czesc z Was robi to specjalnie, ale chyba sledzicie nawzajem swoje wypowiedzi i publikujecie tam, gdzie sie pojawi adwersarz. Z tego watku tez juz sobie pojde. kuleczka, retrofood, nie dajcie sie tak prowokowac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 14.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Cieszę się niezmiernie, że dostrzegacie we mnie dziecko... To mi niezmiernie pochlebia. Nie chciałby być, uchowaj Boże, starym zgredem.... Kiedy poznamy się bliżej? Juz nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 14.11.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 mmad. My się tak przekomarzamy radośnie. Ty przewijaj. To jest forum - Psycholog dyżurny - całodobowy Jak dziecko, Boguś, jak dziecko... Powiem szczerze, jako o lekarzu, przedsiębiorcy zatrudniającemu setki pracowników, znawcy literatury i łaciny, miałem o Tobie wyższe mniemanie. Dodaj jeszcze do tego, ze hoduję konie hanowerskie pod kątem ujeżdżenia, bylem wiele lat aktywnym członkiem Klubu Wysokogórskiego i do dzisiaj go wspieram i od 30 lat mam patent sternika jachtowego i jestem czynny w tej materii, zdobyty w czasach, gdy kursa, egzamina i wymagane staże miały należną im rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 14.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dodaj jeszcze do tego, ze hoduję konie hanowerskie pod kątem ujeżdżenia, bylem wiele lat aktywnym członkiem Klubu Wysokogórskiego i do dzisiaj go wspieram i od 30 lat mam patent sternika jachtowego i jestem czynny w tej materii, zdobyty w czasach, gdy kursa, egzamina i wymagane staże miały należną im rangę. Toż to w mordke jeża człowiek renesansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 14.11.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Zapomniałem. Tyle tego sie nazbierało... Jestem instruktorem państwowym jazdy konnej. Jeździlem kiedyś wyczynowo i to podobno nieźle Mam papiery rolnika wykwalifikowanego (zaliczyłem celująco dwuletni kurs w ODR, kiedyś trzeba było mieć taki dyplom by kupić ziemię ) W górach mam 14-to hektarowe gospodarstwo łąkowo- pastwiskowo-leśne, ktore z pasjom najwyższą rozwijam...... Moze coś jeszcze sobie przypomnę? Pamięć już nie ta. Dropsiak dawaj: Sa-mo-chwa-ła w ką-cie sta-ła.... Aha, te konie hanowerskie to kupuję jako półroczne z linii po czempionach, olimpijczykach i innych, dwa lata na padokach, zajeżdżanie a później trening przez zawodowych ujeżdżeniowców. Poziom Grand Prix po czterech latach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.11.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 I jeszcze masz czas udzielać się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.11.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Przepraszam tak abstrachujac od tematu.Czy ktoś z forumowych kolegów i koleżanek jedzie w tym roku na "mikołajki 2007 "do Brodnicy? no teraz - to już chyba nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 cześć Żądełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.11.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Jezusiczku Bogusławie miałeś zieloną legitymację KW. No, no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oto jak pracuje redakcja wszystko zgodnie z regulaminem http://forum.muratordom.pl/,t117117.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oto jak pracuje redakcja wszystko zgodnie z regulaminem http://forum.muratordom.pl/,t117117.htm Agnieszko, czepiasz się. Przeciez to ogloszenie w grupach jest z przed godziny. Chyba nie sądzisz, że moderator ma alarmowy dzwonek przypięty do pasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 nie czepiam się. Moje wątki ginęły w przeciągu 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 nie czepiam się. Moje wątki ginęły w przeciągu 5 minut. widocznie wpadłas w oko redakcji i ma włączone zawiadomienie o każdym Twoim poście. Wiesz jak to jest "miłość nie wybiera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.11.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Aga, przecie ty to już za samą nomenklaturę podpadasz. Jak nie propozycje takie to owakie. A co dopiero za treści wiodące na pokuszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.11.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Swoją drogą to redakcja mogłaby otworzyć czadrum psychiczny, tylko ciekawe jakby się skończył dla niektórych nicków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts