Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GDZIE JEST WĄTEK "DOSTAŁAM..."? CENZURA?! :O

DPS

Recommended Posts

jea -ale dzis może być na smutno - w konspiracji jakoś :roll: - w strachu przed kolejnym wyrzuceniem naszych przemyśleń w niebyt - a może w byt tylko archiwalny ...teczkę nam zakładają :o :wink: - a ja tam o zmysłach kobiet i o wodzu pisałam - będzie mi to zapamiętane... :o nieładnie joan nieładnie... :wink:

no trudno...toast 8)

..."Ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek.

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czeeeeeść!!!!

Ja też chcę, ja też!!!!!! Wystarczy?????

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/vc/xd/rsar/NFB8bllc3BB4PdVvQB.jpg

A, słuchajcie, ja wczoraj byłam chyba najmniej z całego wesołego towarzystwa "nie tego" i naprawdę nie wiem, dlaczego zabrali ten wątek :evil:

najbardziej mi szkoda elegii bobiczka :D

nie zachowają się dla potomnych 8)

Bardzo dzięki kuleczka, bardzo dzięki.....a mogło być tak fajnie obraźliwie nadal, no.

Szkoda że poszło na dno szuflady, bo bym chętnie "po ptokach" - jak to mówią - przejrzał jeszcze raz :D

jea - wstawaj kochana... :wink: wiedziałam że znowu skończysz horyzontalnie... :lol:

http://fotki.lol24.pl/dzien-po-imprezie/d108.jpg

Zatrzymuje policjant studenta, legitymuje go, otwiera dowód i czyta:

- O! Widzę, że nie pracujemy.

- Nie pracujemy - potwierdza student.

- Opieprzamy się... - mówi dalej policjant.

- Ano, opieprzamy się - potwierdza student.

- O! Studiujemy... - mówi policjant.

- Nie. Tylko ja studiuję.

:lol: :wink: 8)

jea - wstawaj kochana... :wink: wiedziałam że znowu skończysz horyzontalnie... :lol:

Pozycja horyzontalna, to moja ulubiona, wszak zmęczony jestem od urodzenia 8) wstawanie jest dla mnie nie lada wysiłkiem wymagającym głębokich przemyśleń i wręcz ekwilibrystycznych umiejętności 8) :wink:

Jea, a co taka leniwa się zrobiłaś? :lol: Może byś chociaż tę marchewę obgryzała energiczniej trochę! :D Chyba, że z beczek już skorzystałaś sporo. :lol:

Brazunia, fajnie, że przyszedłeś! :D Jakieś fajne szafy masz. 8)

Jea, a co taka leniwa się zrobiłaś? :lol: Może byś chociaż tę marchewę obgryzała energiczniej trochę! :D Chyba, że z beczek już skorzystałaś sporo. :lol:

Brazunia, fajnie, że przyszedłeś! :D Jakieś fajne szafy masz. 8)

No baaa!!! Faceta po szafie poznać można :D :wink:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...