joan 22.10.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 jea -ale dzis może być na smutno - w konspiracji jakoś - w strachu przed kolejnym wyrzuceniem naszych przemyśleń w niebyt - a może w byt tylko archiwalny ...teczkę nam zakładają - a ja tam o zmysłach kobiet i o wodzu pisałam - będzie mi to zapamiętane... nieładnie joan nieładnie... no trudno...toast ..."Ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 O matko, Ewka!!! Gdzieś Ty sponsora na to wszystko znalazła? Czekajcie, to ja lecę po jakieś flaszki jeszcze i szkło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Może być z glizdom na dnie, to na kolacje będzie Te lepszejsze trunki dla Gości trzymajta joan, nie ma jak się dobrze utajnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zaczniemy od piwka http://www.alyssagiftbaskets.com/images/wine/beer.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Pono glizdów na wszystkie brakło. Prosiemy na saluny! Uprasza się nie gasić światła!!! http://www.podroze.pl/obrazki/obrazki_mdom/tokaj_beczki_500.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Czeeeeeść!!!! Ja też chcę, ja też!!!!!! Wystarczy????? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/vc/xd/rsar/NFB8bllc3BB4PdVvQB.jpg A, słuchajcie, ja wczoraj byłam chyba najmniej z całego wesołego towarzystwa "nie tego" i naprawdę nie wiem, dlaczego zabrali ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 braza, pewnie dlatego, że byłaś "nie tego" a "nie tamtego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 braza, pewnie dlatego, że byłaś "nie tego" a "nie tamtego" A którego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 najbardziej mi szkoda elegii bobiczka nie zachowają się dla potomnych Bardzo dzięki kuleczka, bardzo dzięki.....a mogło być tak fajnie obraźliwie nadal, no. Szkoda że poszło na dno szuflady, bo bym chętnie "po ptokach" - jak to mówią - przejrzał jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jea - a co Ty taka porozbierana łazisz, jak tam jest temp odczuwalna -1podobno? Ale nie chodzi o ekshibicjonizm, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 I jeszcze jedno - co do wczoraj. Nareszcie - widzę to - będą wszyscy w końcu zadowoleni jak sie skończy ta kadencja i nikt nie będzie rozczarowany. I o to chodzi, bo do tej pory nie udawało sie nigdy. Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jea - a co Ty taka porozbierana łazisz, jak tam jest temp odczuwalna -1podobno? Ale nie chodzi o ekshibicjonizm, prawda? Ja jestem on, patrz w stopkę Noo, po rajtuzach ciągnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 To tłumaczy. Przestraszyłem sie lekko, sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a ja od jutra przechodze do OPOZYCJI - lubie byc przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 jea - wstawaj kochana... wiedziałam że znowu skończysz horyzontalnie... http://fotki.lol24.pl/dzien-po-imprezie/d108.jpg Zatrzymuje policjant studenta, legitymuje go, otwiera dowód i czyta: - O! Widzę, że nie pracujemy. - Nie pracujemy - potwierdza student. - Opieprzamy się... - mówi dalej policjant. - Ano, opieprzamy się - potwierdza student. - O! Studiujemy... - mówi policjant. - Nie. Tylko ja studiuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 jea - wstawaj kochana... wiedziałam że znowu skończysz horyzontalnie... Pozycja horyzontalna, to moja ulubiona, wszak zmęczony jestem od urodzenia wstawanie jest dla mnie nie lada wysiłkiem wymagającym głębokich przemyśleń i wręcz ekwilibrystycznych umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jea, a co taka leniwa się zrobiłaś? Może byś chociaż tę marchewę obgryzała energiczniej trochę! Chyba, że z beczek już skorzystałaś sporo. Brazunia, fajnie, że przyszedłeś! Jakieś fajne szafy masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jea, jak ja Cię lubię kobitko musimy się umówić na babskie plotki przy kawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jea, a co taka leniwa się zrobiłaś? Może byś chociaż tę marchewę obgryzała energiczniej trochę! Chyba, że z beczek już skorzystałaś sporo. Brazunia, fajnie, że przyszedłeś! Jakieś fajne szafy masz. No baaa!!! Faceta po szafie poznać można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Mhm. I po tym, że nie bije konia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts