Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GDZIE JEST WĄTEK "DOSTAŁAM..."? CENZURA?! :O

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Brazunia, to chyba w piwniczce u mnie też moglibyście na dłużej... zagościć... :roll: Ew-ka takiego fajnego żarcia naniosła... 8)

Piwniczka ... miodzio pomysł!!!! Czy musze zrobić coś, żeby mnie tam za karę zamknęli? A żarcie już się kończy, niestety :-?

A kuku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

:o :o :o

tez zauważylam rano ,że wontek sie ulotnił wraz z IV RP 8)

A ja zem myslol ze POpaprancy to wykrztaucone i i yntelygentne bestyje, no coz nobody's perfect :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czyrzbyś sugerował rzem nie wykrzałcona ? :wink:

wewontek -był ale sie zmył :lol: korzenie tego powiedzenia szukaj na forum :D chyba dłużej tu przebywam to i więcej pamiętam :lol: z natury pamiętliwa jezdem :wink:

wysłałam do redakcji post o tej treści

"Witam!

Jako osoba, która założyła wątek "dostałam...podaję dalej" chciałabym się dowiedzieć jakie są powody jego usunięcia? Przypominam, że żyjemy w WOLNYM kraju i każdy ma prawo do wypowiedzi tego, co myśli.

Agnieszkakusi"

Zaczynają mnie wku...jak nie o kuchniach rust, to teraz ten wątek. O co tu chodzi?

a może ktoś z Was mi napisze, co wczoraj było w tym wątku pisane po godzinie 14? Do tej godziny byłam na forum i nie zauważyłam, żeby było tam coś, co trzeba by usunąć. Było wiele wątków z trollem, obrażaniem się wzajemny i NIKT z redakcji na to nie reagował. A teraz co?!?!?!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...