Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GDZIE JEST WĄTEK "DOSTAŁAM..."? CENZURA?! :O

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przez moment nie mogłam się zalogować. Próbne zbanowanie?

To umieściałm przed chwilą w psychologu i zostało to usunięte:

pisałam to przed chwilą...usunięto cały wątek z psychologa.

Dostałam wiadomość od redakcji (w końcu) dot. usunięcia wątku "dostałam...podaję dalej". Poinformowałam redakcję, że pokażę ten post na forum, bo nie dotyczy on tylko mnie, ale również osób, które w tym wątku się wypowiadały- w ten czy inny sposób. Tak też uczyniłam. Chwilę później dostałam pw od redkacji, żebym nie umieszczała tego na forum- bez podania powodu. Napisałam, że juz to zrobiłam. Zagrożono mi usunięciem z forum za złamanie korespondencji prywatnej. Sami usunęli mój post, który umieściłam w wątku "cenzura "dostałam..." Nie odpisuję na moje pw z prośbą o podanie powodu takiego usunięcia, bo w regulaminie tego nie ma.

Nawet redakcja jest "polityczna"...szok.

jakby co...żegnajcie.... :D :wink: :cry:

Szanowna Pani

Prosiła Pani na forum o wyjaśnienie, dlaczego usunęliśmy watek wyborczy. Napisaliśmy do Pani list. Mimo naszej prośby, by tego nie czynić, upubliczniła Pani ten list. Gdybyśmy chcieli, sami powiadomilibyśmy forumowiczów o groźbach donosu w związku z domniemanym łamaniem ciszy wyborczej. Wybory za nami i temat też. Za to łamanie przez Panią zasad prywatnej korespondencji jest o wiele bardziej oburzające niż watek wyborczy całej sprawy.

Literalnie czytajac to co napisała Redakcja - rozumiem, że inne wątki z "dziedziny":

Wybory za nami i temat też.

zostana też usuniete? Czy to znaczy, że nie mozna już dyskutować o wyborach? Ja nie chcę czekać kilku lat, aby pisać na ten temat

po pierwsze Redakcja nie spiesząc się z odpowiedzą nie zauważyła, że post ten został już skopiowany i umieszczony w wątku o cenzurze. Jak na razie czekam na odpowiedź dlaczego miałabym zostać usunięta z forum. W regulaminie nie ma do tego podstaw.

Usuwanie wątków, postów to trochę pachnie zamierzchłymi czasami.

To ja napisze, bo jeszcze zdazylem przeczytac. A ostatni byl retrofood...

Generalnie od soboty byly tam pyskowki i oskarzenia o naruszenie ciszy wyborczej a pozniej to bylo tam chlansko ze szczescia, pare wtretow lewakka/nipiesniwydra/bobiczka. Jeden z nich notorycznie mylil nicka DPS nazywajac ja poddebina itp... za co zostal okrzykniety bobek - skrobek, czy cos w tym stylu.

Jedni pili na zdrowie, inni na smutno.

Mysle, ze redakcja przestraszyla sie tych oskarzen o naruszenie ciszy wyborczej albo pijackich ekscesow dziewczyn :D :roll: Bo kac mija, a forum zostaje...

I podejrzewam, ze za chwile ten wontek tez zniknie... za naruszanie regulaminu forum...

No, może byłem. i się żegnałem, bo jechałem pilnować.

Ale już wróciłem.

To przeze mnie? :cry: :cry: :cry:

Tam był polityczny żart, który autorka wątku (tego usuniętego) dostała SMS-em. Nie pamietam jaki, bo w niedzielę wieczorem trochę... tego... :oops:

wina... :oops:

Fajnie było! :D

Potem jakaś menda przylazła. I donosiciel. I kapuś. :evil:

Tam był polityczny żart, który autorka wątku (tego usuniętego) dostała SMS-em. Nie pamietam jaki, bo w niedzielę wieczorem trochę... tego... :oops:

wina... :oops:

Fajnie było! :D

Potem jakaś menda przylazła. I donosiciel. I kapuś. :evil:

Acha!!! Już pamiętam! :) A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" :oops: :lol: -no i że autorka się cieszy z tego powodu :wink:

Mysle, ze redakcja przestraszyla sie tych oskarzen o naruszenie ciszy wyborczej albo pijackich ekscesow dziewczyn :D :roll: Bo kac mija, a forum zostaje...

Zaraz tam ekscesy. :lol: Popilim troszku i pokrzyczelim sobie. :D

A zabraniajo? :o

A tańce, tańce na stole były? Bo ja uwielbiam tańczyć na stole 8) :wink: Nikt mi nie powiedział, że tu taka impreza była :roll:

Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu

:lol: :lol: :lol: No nie, letko oplułam monitor :lol: :lol: :lol:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...