agnieszkakusi 24.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 sSiwy, udało Ci się przeczytać list redakcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.10.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Niestety tak. Niestety, bo sprowokował mnie do tego co napisałem wyżej - a nie czuje sie z tym dobrze. Ale wbrew sobie nie usunę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 mnie przez chwilę zbanowali (chyba, że to usterka techniczna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.10.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Przez moment nie mogłam się zalogować. Próbne zbanowanie? To umieściałm przed chwilą w psychologu i zostało to usunięte: pisałam to przed chwilą...usunięto cały wątek z psychologa. Dostałam wiadomość od redakcji (w końcu) dot. usunięcia wątku "dostałam...podaję dalej". Poinformowałam redakcję, że pokażę ten post na forum, bo nie dotyczy on tylko mnie, ale również osób, które w tym wątku się wypowiadały- w ten czy inny sposób. Tak też uczyniłam. Chwilę później dostałam pw od redkacji, żebym nie umieszczała tego na forum- bez podania powodu. Napisałam, że juz to zrobiłam. Zagrożono mi usunięciem z forum za złamanie korespondencji prywatnej. Sami usunęli mój post, który umieściłam w wątku "cenzura "dostałam..." Nie odpisuję na moje pw z prośbą o podanie powodu takiego usunięcia, bo w regulaminie tego nie ma. Nawet redakcja jest "polityczna"...szok. jakby co...żegnajcie.... Szanowna Pani Prosiła Pani na forum o wyjaśnienie, dlaczego usunęliśmy watek wyborczy. Napisaliśmy do Pani list. Mimo naszej prośby, by tego nie czynić, upubliczniła Pani ten list. Gdybyśmy chcieli, sami powiadomilibyśmy forumowiczów o groźbach donosu w związku z domniemanym łamaniem ciszy wyborczej. Wybory za nami i temat też. Za to łamanie przez Panią zasad prywatnej korespondencji jest o wiele bardziej oburzające niż watek wyborczy całej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Literalnie czytajac to co napisała Redakcja - rozumiem, że inne wątki z "dziedziny":Wybory za nami i temat też. zostana też usuniete? Czy to znaczy, że nie mozna już dyskutować o wyborach? Ja nie chcę czekać kilku lat, aby pisać na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 po pierwsze Redakcja nie spiesząc się z odpowiedzą nie zauważyła, że post ten został już skopiowany i umieszczony w wątku o cenzurze. Jak na razie czekam na odpowiedź dlaczego miałabym zostać usunięta z forum. W regulaminie nie ma do tego podstaw. Usuwanie wątków, postów to trochę pachnie zamierzchłymi czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 nie sSiwy, bo nie są to moje wątki Przykro mi, ale nie jestem osobą, która da sobie grozić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.10.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 zaraz zarazcisza wyborcza obowiązywała od kiedy?od soboty nieprawdaz?watek powstał wcześniej i w necie wszystkie informacje wpisane do 24:00 w piątek mały racje bytucholerka o co wiec chodzi???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A ja głupia tak szanowałam Redakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No SZOK!!! Orwell powstał z grobu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no to rzeczywiście Oszołom nieźle namieszał.... skuteczny jest jak cholera... house mu nawet do ostrogi nie dorastał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Czy naprawdę nie rozumiecie silnej potrzeby donosu, wypływającej z trzewi, ze szczerego serca ja to byłam w przedszkolu taka skarżypyta, więc wiem jak to jest trochę empatii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 24.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ale jaja!!! widzieliście do czego to doszło? sprzątnięcie tej wielkiej ptasiej kupy zajmie mnóstwo czasu.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 To ja napisze, bo jeszcze zdazylem przeczytac. A ostatni byl retrofood... Generalnie od soboty byly tam pyskowki i oskarzenia o naruszenie ciszy wyborczej a pozniej to bylo tam chlansko ze szczescia, pare wtretow lewakka/nipiesniwydra/bobiczka. Jeden z nich notorycznie mylil nicka DPS nazywajac ja poddebina itp... za co zostal okrzykniety bobek - skrobek, czy cos w tym stylu. Jedni pili na zdrowie, inni na smutno. Mysle, ze redakcja przestraszyla sie tych oskarzen o naruszenie ciszy wyborczej albo pijackich ekscesow dziewczyn Bo kac mija, a forum zostaje... I podejrzewam, ze za chwile ten wontek tez zniknie... za naruszanie regulaminu forum... No, może byłem. i się żegnałem, bo jechałem pilnować. Ale już wróciłem. To przeze mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Sorry ,że pytam -ale o co chodziło w tym usuniętym wątku? Co "dostałam...?" Naprawdę zielona jestem w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tam był polityczny żart, który autorka wątku (tego usuniętego) dostała SMS-em. Nie pamietam jaki, bo w niedzielę wieczorem trochę... tego... wina... Fajnie było! Potem jakaś menda przylazła. I donosiciel. I kapuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tam był polityczny żart, który autorka wątku (tego usuniętego) dostała SMS-em. Nie pamietam jaki, bo w niedzielę wieczorem trochę... tego... wina... Fajnie było! Potem jakaś menda przylazła. I donosiciel. I kapuś. Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Mysle, ze redakcja przestraszyla sie tych oskarzen o naruszenie ciszy wyborczej albo pijackich ekscesow dziewczyn Bo kac mija, a forum zostaje... Zaraz tam ekscesy. Popilim troszku i pokrzyczelim sobie. A zabraniajo? A tańce, tańce na stole były? Bo ja uwielbiam tańczyć na stole Nikt mi nie powiedział, że tu taka impreza była Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu No nie, letko oplułam monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu i podaje dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Acha!!! Już pamiętam! A ja głupia myślałam, że było coś w stylu "dostałam -i tu pada nazwa comiesięcznej kobiecej przypadłości" -no i że autorka się cieszy z tego powodu i podaje dalej? tylko tak zeby nic po drodze nie zgubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts