editta 18.04.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 też kojarzyłam cię brunetką wydajesz się mieć charakter i tak jakoś a tu proszę piękna blondynka super http://images32.fotosik.pl/210/90ac45f22ff1f3a9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.04.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 o strzeliłam nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 też kojarzyłam cię brunetką wydajesz się mieć charakter i tak jakoś a tu proszę piękna blondynka super http://images32.fotosik.pl/210/90ac45f22ff1f3a9.jpg Dzieki za piekna . Charakter chyba mam, ku zgrozie otoczenia. I musze powiedziec, ze im dalej w remont, tym bardziej pyskata jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ha a ja się przywitam, bo dopiero teraz zobaczyłam, że całkiem niedaleko mieszkasz ... tzn będziesz mieć mieszkanko )) trochę współczuje korków i zakopianki, ale dobrze że blok masz cofnięty trochę i przesłonięty z przodu ) i podglądam a jak Witam! Na szczescie ekrany i blok przed nami tlumia halas. Nie jest tak zle wbrew pozorom. Moze byc gorzej, jak nam Bonarke wybuduja. Za to wszystkie sklepy wnetrzarskie mam obok . Niedlugo najnowsza relacja z obecnego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a... tak wyszło I miny robie takie jak tata to całkiem jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a... tak wyszło I miny robie takie jak tata to całkiem jak ja Ciekawe, z czego to sie bierze? Kurde, jaja mam z tym zalewaniem. Musze sie znowu przejechac do mieszkanka i moze uda mi sie z sasiadem z gory pogadac, ale z tymi zoltymi smugami, ktore juz sa tez trzeba cos zrobic. Nie jestem pewna, czy ubezpieczenie nieruchomosci, ktore place przy kredycie obejmuje zalanie. Czeka mnie pare godzin na mLinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 to niedobrze może nie będzie tak źle?? a co z betonem, wylali już? Jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 to niedobrze może nie będzie tak źle?? a co z betonem, wylali już? Jak wyszło? Czytam warunki ubezpieczenia i zdaje sie, ze je mam od zalania, tylko nie obejmuje ono szkod powstalych w trakcie remontu, wiec musze chyba najpierw skonczyc remont a potem udawac, ze to sie wlasnie stalo . Z betonem czekamy na Pana i Wladce, bo chce, zeby ocenil, czy probka w kiblu ma dobry kolor. Moim zdaniem jest prawie OK, moze troche za zolty. No i kasy by mi braklo Do maja moze zdaze troche zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 No w końcu i ja tu trafiłam No i jestem pod wrażeniem speedu Na pierwszych zdjęciach totalna demolka -a na ostatnich już co nieco się wyłania z chaosu! Naprawdę odlotowe mieszkanie - no i to Kraków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 No w końcu i ja tu trafiłam No i jestem pod wrażeniem speedu Na pierwszych zdjęciach totalna demolka -a na ostatnich już co nieco się wyłania z chaosu! Naprawdę odlotowe mieszkanie - no i to Kraków... Witam! Kochana, speed to wyszedl dlatego, ze remont opisywany byl w retrospektywie. Ja mam wrazenie, ze to trwa juz z 10 lat, a w rzeczywistosci trwa od lutego 2007. Od grudnia rzeczy nabraly przyspieszenia, ale i tak raz na jakis czas robimy przerwy, bo sie nie wyrabiam finansowo, a grzebki ida robic inne roboty (przynajmniej nie maja mi za zle). Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe Boje sie Was rozczarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 No w końcu i ja tu trafiłam No i jestem pod wrażeniem speedu Na pierwszych zdjęciach totalna demolka -a na ostatnich już co nieco się wyłania z chaosu! Naprawdę odlotowe mieszkanie - no i to Kraków... Witam! Kochana, speed to wyszedl dlatego, ze remont opisywany byl w retrospektywie. Ja mam wrazenie, ze to trwa juz z 10 lat, a w rzeczywistosci trwa od lutego 2007. Od grudnia rzeczy nabraly przyspieszenia, ale i tak raz na jakis czas robimy przerwy, bo sie nie wyrabiam finansowo, a grzebki ida robic inne roboty (przynajmniej nie maja mi za zle). Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe Boje sie Was rozczarowac Najważniejsze, żebyś siebie nie rozczarowała - my se damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe Boje sie Was rozczarowac Najważniejsze, żebyś siebie nie rozczarowała - my se damy radę Nie mam zadnej spojnej wizji najwiekszego pomieszczenia - tzw. salonu, ktory ma byc jednoczesnie jadalnia i miejscem do pracy mojego meza. Chcialam, zeby to bylo takie pomieszanie galerii z knajpa, na razie wypatrzylam tylko fotele i szczerze mowiac troche sie boje, jak to wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe Boje sie Was rozczarowac Najważniejsze, żebyś siebie nie rozczarowała - my se damy radę Nie mam zadnej spojnej wizji najwiekszego pomieszczenia - tzw. salonu, ktory ma byc jednoczesnie jadalnia i miejscem do pracy mojego meza. Chcialam, zeby to bylo takie pomieszanie galerii z knajpa, na razie wypatrzylam tylko fotele i szczerze mowiac troche sie boje, jak to wyjdzie... Dobrze wyjdzie, nie martw się na zapas To nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe Boje sie Was rozczarowac Najważniejsze, żebyś siebie nie rozczarowała - my se damy radę Nie mam zadnej spojnej wizji najwiekszego pomieszczenia - tzw. salonu, ktory ma byc jednoczesnie jadalnia i miejscem do pracy mojego meza. Chcialam, zeby to bylo takie pomieszanie galerii z knajpa, na razie wypatrzylam tylko fotele i szczerze mowiac troche sie boje, jak to wyjdzie... Dobrze wyjdzie, nie martw się na zapas To nie ma sensu No doooobra. Pewnie zycie samo przyniesie rozwiazania. Na razie podloga musi sie stac rzeczywistoscia, bo mam juz tego pylu serdecznie dosyc. Potem bierzemy sie za lazienki, ale tam sciany juz bedziemy robic sami, wiec zadnych niespodzianek nie bedzie . Kurde, ile jeszcze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Jeszcze chwilę - trochę musi potrwać, żeby można było lepiej efekty docenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Jeszcze chwilę - trochę musi potrwać, żeby można było lepiej efekty docenić Teraz jest etap wymyslania roznych koniecznie potrzebnych rzeczy przez grzebkow, jak rozetki przy rurach, kontakty, itp. itd., wiec chyba nie jest najgorzej. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia. A z innej beczki - widzialas moze kiedys narozna szafke lazienkowa? Moze byc wiszaca albo stojaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Widziałam, nawet sama się do takiej przymierzałam, wiszącej. Planowałam taką z Ikei, stalową z lustrem, ale chyba dam samo zwykłe lustro, bo miałabym problem z oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Malgos, jesli chcesz taką uniwersalną, albo szklaną to widziałam takie albo w LM, albo w Castoramie.Albo w Praktikerze...Gdzieś napewno, bo sama taką chciałam, ale małż mnie odwiódł od tego planu.Były z nierdzewki i szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Widziałam, nawet sama się do takiej przymierzałam, wiszącej. Planowałam taką z Ikei, stalową z lustrem, ale chyba dam samo zwykłe lustro, bo miałabym problem z oświetleniem Chyba ja wlasnie znalazlam i coraz bardziej sie sklaniam ku ikeowskim rozwiazaniom w lazience, bo jak widze te ceny w MaxFlizie i innych sklepach, to mi sie slabo robi. Chce, zeby te rzeczy pasowaly do siebie, ale nie chce od razu kupowac calych kompletow, bo po prostu nie mialabym ich gdzie zmiescic... Nie mowiac juz o cenach. Tylko z kolei szafki pod umywalke z Ikei wszystkie sa bez blatu, a ja chce umywalke nablatowa, wiec potrzebuje taka z dziura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 To możesz dać jakikolwiek blat, albo zrobić z kg i oblepić płytkami Pełna dowolność Sama bym kupiła łazienkową z Ikei, ale potrzebowałam dość specyficzny kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts