Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też kojarzyłam cię brunetką :D wydajesz się mieć charakter 8) i tak jakoś :) a tu proszę piękna blondynka :wink:

super

http://images32.fotosik.pl/210/90ac45f22ff1f3a9.jpg

Dzieki za piekna :oops: :oops: :oops: . Charakter chyba mam, ku zgrozie otoczenia. I musze powiedziec, ze im dalej w remont, tym bardziej pyskata jestem. :roll:

ha a ja się przywitam, bo dopiero teraz zobaczyłam, że całkiem niedaleko mieszkasz ... tzn będziesz mieć mieszkanko :)))

trochę współczuje korków i zakopianki,

ale dobrze że blok masz cofnięty trochę i przesłonięty z przodu :))

i podglądam a jak :)

Witam! Na szczescie ekrany i blok przed nami tlumia halas. Nie jest tak zle wbrew pozorom. Moze byc gorzej, jak nam Bonarke wybuduja. Za to wszystkie sklepy wnetrzarskie mam obok :D . Niedlugo najnowsza relacja z obecnego stanu.

a...

tak wyszło :lol: :lol:

I miny robie takie jak tata :roll:

to całkiem jak ja :lol: :lol: :lol:

Ciekawe, z czego to sie bierze? :roll:

Kurde, jaja mam z tym zalewaniem. Musze sie znowu przejechac do mieszkanka i moze uda mi sie z sasiadem z gory pogadac, ale z tymi zoltymi smugami, ktore juz sa tez trzeba cos zrobic. Nie jestem pewna, czy ubezpieczenie nieruchomosci, ktore place przy kredycie obejmuje zalanie. Czeka mnie pare godzin na mLinii...

to niedobrze :-?

może nie będzie tak źle??

a co z betonem, wylali już?

Jak wyszło?

Czytam warunki ubezpieczenia i zdaje sie, ze je mam od zalania, tylko nie obejmuje ono szkod powstalych w trakcie remontu, wiec musze chyba najpierw skonczyc remont a potem udawac, ze to sie wlasnie stalo :roll: .

Z betonem czekamy na Pana i Wladce, bo chce, zeby ocenil, czy probka w kiblu ma dobry kolor. Moim zdaniem jest prawie OK, moze troche za zolty. No i kasy by mi braklo :( Do maja moze zdaze troche zarobic :wink:

No w końcu i ja tu trafiłam :) No i jestem pod wrażeniem speedu :D Na pierwszych zdjęciach totalna demolka -a na ostatnich już co nieco się wyłania z chaosu! Naprawdę odlotowe mieszkanie - no i to Kraków...

Witam! Kochana, speed to wyszedl dlatego, ze remont opisywany byl w retrospektywie. :lol: Ja mam wrazenie, ze to trwa juz z 10 lat, a w rzeczywistosci trwa od lutego 2007. Od grudnia rzeczy nabraly przyspieszenia, ale i tak raz na jakis czas robimy przerwy, bo sie nie wyrabiam finansowo, a grzebki ida robic inne roboty (przynajmniej nie maja mi za zle). Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe :roll: Boje sie Was rozczarowac :-?

No w końcu i ja tu trafiłam :) No i jestem pod wrażeniem speedu :D Na pierwszych zdjęciach totalna demolka -a na ostatnich już co nieco się wyłania z chaosu! Naprawdę odlotowe mieszkanie - no i to Kraków...

Witam! Kochana, speed to wyszedl dlatego, ze remont opisywany byl w retrospektywie. :lol: Ja mam wrazenie, ze to trwa juz z 10 lat, a w rzeczywistosci trwa od lutego 2007. Od grudnia rzeczy nabraly przyspieszenia, ale i tak raz na jakis czas robimy przerwy, bo sie nie wyrabiam finansowo, a grzebki ida robic inne roboty (przynajmniej nie maja mi za zle). Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe :roll: Boje sie Was rozczarowac :-?

Najważniejsze, żebyś siebie nie rozczarowała - my se damy radę :wink:

Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe :roll: Boje sie Was rozczarowac :-?

Nie mam zadnej spojnej wizji najwiekszego pomieszczenia - tzw. salonu, ktory ma byc jednoczesnie jadalnia i miejscem do pracy mojego meza. Chcialam, zeby to bylo takie pomieszanie galerii z knajpa, na razie wypatrzylam tylko fotele i szczerze mowiac troche sie boje, jak to wyjdzie...

Mam nadzieje, ze rzeczywiscie mieszkanie beda odlotowe :roll: Boje sie Was rozczarowac :-?

Nie mam zadnej spojnej wizji najwiekszego pomieszczenia - tzw. salonu, ktory ma byc jednoczesnie jadalnia i miejscem do pracy mojego meza. Chcialam, zeby to bylo takie pomieszanie galerii z knajpa, na razie wypatrzylam tylko fotele i szczerze mowiac troche sie boje, jak to wyjdzie...

Dobrze wyjdzie, nie martw się na zapas :lol: To nie ma sensu :roll:

Dobrze wyjdzie, nie martw się na zapas :lol: To nie ma sensu :roll:

No doooobra. Pewnie zycie samo przyniesie rozwiazania. Na razie podloga musi sie stac rzeczywistoscia, bo mam juz tego pylu serdecznie dosyc. Potem bierzemy sie za lazienki, ale tam sciany juz bedziemy robic sami, wiec zadnych niespodzianek nie bedzie :wink: . Kurde, ile jeszcze???? :-?

Jeszcze chwilę - trochę musi potrwać, żeby można było lepiej efekty docenić :wink:

Teraz jest etap wymyslania roznych koniecznie potrzebnych rzeczy przez grzebkow, jak rozetki przy rurach, kontakty, itp. itd., wiec chyba nie jest najgorzej. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia.

A z innej beczki - widzialas moze kiedys narozna szafke lazienkowa? Moze byc wiszaca albo stojaca.

Widziałam, nawet sama się do takiej przymierzałam, wiszącej. Planowałam taką z Ikei, stalową z lustrem, ale chyba dam samo zwykłe lustro, bo miałabym problem z oświetleniem :roll:

Chyba ja wlasnie znalazlam i coraz bardziej sie sklaniam ku ikeowskim rozwiazaniom w lazience, bo jak widze te ceny w MaxFlizie i innych sklepach, to mi sie slabo robi. Chce, zeby te rzeczy pasowaly do siebie, ale nie chce od razu kupowac calych kompletow, bo po prostu nie mialabym ich gdzie zmiescic... Nie mowiac juz o cenach. Tylko z kolei szafki pod umywalke z Ikei wszystkie sa bez blatu, a ja chce umywalke nablatowa, wiec potrzebuje taka z dziura...