prohus 19.11.2024 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 11:30 44 minuty temu, PanSiny napisał: Dzięki za informację ale jak dla mnie to za drogo, znalazłem jeszcze np. https://niezawodni.net.pl/pl/products/oferta-indywidualna-kompaktowy-zmiekczacz-wody-25l-clack-ws1ck-pallas-pl-618.html Rozumiem że propozycja jest wynikiem chęci sprzedaży własnego produktu (nie koniecznie złego), ale może ktoś z forumowiczów coś jeszcze zaproponuje (tańszego). Proszę do mnie napisać na priv, to przedstawię Państwu atrakcyjną ofertę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 19.11.2024 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 13:02 2 godziny temu, PanSiny napisał: Rozumiem że propozycja jest wynikiem chęci sprzedaży własnego produktu (nie koniecznie złego), ale może ktoś z forumowiczów coś jeszcze zaproponuje (tańszego). Rozumiemy 😉 Produkt jest topowy, jeden z naszych bestsellerów. Zapewniamy pełne wsparcie techniczne, dostęp do części zamiennych przez wiele, wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanSiny 19.11.2024 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 13:08 Rozumiem i ja😃 z tym że nie chcę wydawać tak dużo kasy, zważywszy że nie mam aż tak twardej wody, tylko jesteśmy wygodni i nie chce mi się szorować baterii żeby była ładna 😁 dlatego szukam jakiegoś tańszego rozwiązania (choć nie chińskiego badziewia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 19.11.2024 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 15:06 Bardzo rozsądnie, dobrze, że robisz research i się szkolisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeuskk 19.11.2024 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 21:50 Witajcie, bardzo bym prosił o radę w doborze zmiękczacza wody. Domek, woda wodociągowa, 2 osoby, zurzycie średnio 7m3/miesiąc, 2 łazienki, zmywarka. Twardość wody 17-18dH. Chciałbym znaleźć cos ekonomicznego i sprawdzonego, jeśli zmiescilbym się w 2tys to byłoby super. Spotkałem się z kilkoma rekomendacjami odnośnie głowicy Clack, jednak obawiam się że nie starczy mi w tym budżecie. Będę wdzięczny za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prohus 20.11.2024 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 06:57 9 godzin temu, Zeuskk napisał: Witajcie, bardzo bym prosił o radę w doborze zmiękczacza wody. Domek, woda wodociągowa, 2 osoby, zurzycie średnio 7m3/miesiąc, 2 łazienki, zmywarka. Twardość wody 17-18dH. Chciałbym znaleźć cos ekonomicznego i sprawdzonego, jeśli zmiescilbym się w 2tys to byłoby super. Spotkałem się z kilkoma rekomendacjami odnośnie głowicy Clack, jednak obawiam się że nie starczy mi w tym budżecie. Będę wdzięczny za rady. W Państwa przypadku w zupełności wystarczy zmiękczacz o pojemności złoża 20 litrów. Głowice Clack, to jest mistrzostwo, ale faktem jest, że raczej do 2000 zł nie opcji zakupu zmiękczacza opartego na tym rozwiązaniu. Ze swojej strony proponuję zmiękczacz z głowicą BNT. Według mojej opinii i doświadczenia, to jeden z lepszych "chińczyków", a i cenowo zmieścimy się w określonym budżecie. O szczegóły zapraszam do kontaktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanSiny 20.11.2024 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 07:04 15 godzin temu, KLARSAN napisał: Bardzo rozsądnie, dobrze, że robisz research i się szkolisz! Do tego służy to forum, żeby dzielić się wiedzą i wydawać kasę rozsądnie. Uważam że można wydać każdy pieniądz jak się nie przemyśli. Macie jeszcze inne zmiękczacze w ofercie? np. Ecoperla Toro 24 nie będzie wystarczający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 20.11.2024 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 07:37 9 godzin temu, Zeuskk napisał: Witajcie, bardzo bym prosił o radę w doborze zmiękczacza wody. Domek, woda wodociągowa, 2 osoby, zurzycie średnio 7m3/miesiąc, 2 łazienki, zmywarka. Twardość wody 17-18dH. Chciałbym znaleźć cos ekonomicznego i sprawdzonego, jeśli zmiescilbym się w 2tys to byłoby super. Spotkałem się z kilkoma rekomendacjami odnośnie głowicy Clack, jednak obawiam się że nie starczy mi w tym budżecie. Będę wdzięczny za rady. Cześć, najtańszy, prosty zmiękczacz oparty o nie-chińską głowicę, który znamy to https://www.filtry-do-wody.info/produkt/zmiekczacz-pentair-riversoft-15/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 20.11.2024 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 07:45 33 minuty temu, PanSiny napisał: Do tego służy to forum, żeby dzielić się wiedzą i wydawać kasę rozsądnie. Uważam że można wydać każdy pieniądz jak się nie przemyśli. Macie jeszcze inne zmiękczacze w ofercie? np. Ecoperla Toro 24 nie będzie wystarczający? To dobre rozwiązanie w budżecie 3000 zł, wiele pozytywnych opinii od użytkowników, bardzo mało awarii na przestrzeni kilku lat sprzedaży. Jednak - chcąc być szczerym - jest to urządzenie z głowicą Fobrite produkowaną w Nankin (Chiny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeuskk 20.11.2024 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 godzin temu Dzięki za wcześniejsze rady. Jeszcze tak szukam, czytam i trafiłem na taki zestaw: https://hydroflow.pl/pl/p/Zmiekczacz-Clack-WS1-CI-1.5mh-7x35-15l-Upflow-Mixing/325 Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 20.11.2024 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 godzin temu Godzinę temu, Zeuskk napisał: Dzięki za wcześniejsze rady. Jeszcze tak szukam, czytam i trafiłem na taki zestaw: https://hydroflow.pl/pl/p/Zmiekczacz-Clack-WS1-CI-1.5mh-7x35-15l-Upflow-Mixing/325 Co o tym myślicie? Uśmiałem się jak przeczytałem, że przy 15 litrach żywicy (chińskiej, o ile kojarzę...) wydajność wyniesie 1,5 m3/h (a średnio nawet do 6 m3/h) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeuskk 21.11.2024 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, qbek17 napisał: Uśmiałem się jak przeczytałem, że przy 15 litrach żywicy (chińskiej, o ile kojarzę...) wydajność wyniesie 1,5 m3/h (a średnio nawet do 6 m3/h) Dzięki! Jak dobrze, że są tu tacy ludzie dzięki którym nie wpadnie się na minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts