naLeśnik 16.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ze smutkiem czyta się takie informacje ale wierzę, że wszystko dobrze się ułoży. Wracaj do zdrowia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ostatnio moja koleżanka farmaceutka uratowała tak życie pewnemu panu. Przyszedł po leki i zaczął w pewnym momencie mówić wolniej a za chwilę bełkotliwie. Wezwała pogotowie, ale zanim przyjechało stracił przytomność i musiała go reanimować. Miał udar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 16.05.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Na pociechę:U mnie w rodzinie parę lat temu miał wylew mężczyzna ok.70 lat.Paraliż prawostronny i zanik mowy.Po rehabilitacji i pigułach odzyskał mowę i 100% sprawności fizycznej.Dziś nikt by nie zgadł że facet jest po ciężkim wylewie.Więc bądźmy dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 To jest po prostu okropne .....Tomek napisal mi cos na priw i.......troche sie zdziwilam bo wiadomosc jakby sie nie skladala w calosc i nie miala sensu a to raczej do Tomka nie bylo podobne.....a on widocznie zmagal sie juz z tym wylewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Lumpie, wierz mi - nic nie mogłaś zrobić. To nie działa na odległość - czasem nawet rozmawiając twarzą w twarz sie nie zorientujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.05.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Logicznie rozumujac to tak.....ale emocje sa emocjami....no patrzylam na ta wiadomosc jak sroka w gnat i zastanawialam sie o co chodzi i co spowodowalo, ze tak to jest napisane....no, ale , wytlumaczylam sobie, ze to jakie sprzeinaczenie , albo sie spieszyl......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Pomyślałaś to, co pomyślałby każdy człowiek. Każdy. Już niedługo będziesz miala okazję powiedziec mu, żeby nie robił Ci już takich numerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.05.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Mam nadzieje. Czekam na wiadomosci........przybita jestem. Musze poszukac z kim by tu jakas niezwykle produktywna dyskusje zaczac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A idź w cholerę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.05.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 No to dodam, ze ciezko mi na sercu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.05.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Podobno przy udarze moga tez wystepowac zaburzenia wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.05.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No to dodam, ze ciezko mi na sercu....Wiem. Mnie też. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.05.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Podobno przy udarze moga tez wystepowac zaburzenia wzroku.MOże być wszystko. W końcu to uszkodzenie mózgu. A więc wszystko : motoryka, zmysły, postrzeganie,pamięć, nawet emocje. Mój teść tracił przytomność we śnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.05.2009 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A twoj tesc palil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.05.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku Tobie dedykuję znalezioną dziś rankiem czterolistną koniczynkę http://img34.imageshack.us/img34/5219/czteroliostnakoniczyna1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Co tu duzo gadac co moze byc. To nie watek szkoleniowy. Tutaj oczekujemy na Tomka. I mysli maja byc tylko pozytywne, bo do dupy Wam nakopie! No! Wiec Tomku, wracaj to sam powiesz nam, ze cuda tez moga byc. Owszem, czasami trzeba nad tym popracowac, ale Ty sie pracy nie boisz. Ja wiem, ze jeszcze troche nie jeden z nas bedzie mial okazje Cie usciskac i uslyszec od Ciebie: "Warto bylo powalczyc!" Jestesmy z Toba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie wiem Kto jeszcze mieszka w miarę blisko ? . Podskoczyłabym do Komturii i zawiozła co nieco ( mam botwinkę , kaczkę z jabłkami , duszoną bodróweczkę w sosie , biszkoptową szarlotkę , galaretkę z nóżek , młodą kapustę ) ale nie wiem gdzie to jest konkretnie ...chciałam Kogoś zapytać ( napisać ) ale nie wiem Kogo ? może Ktoś do mnie napisze ....mogłabym zostawić koszyczek pod drzwiami ( jak nikogo nie zastanę ) ale jak tam jest pies ? ps. nie wiem czy jestem taką super gospodynią kulinarną ale czym mam chciałabym się podzielić . Najchętniej wpadłabym jutro, godzina dowolna. Upiekę jeszcze ciasto owocowe ( ananasy , borówka , winogrona ). kobieto .... jesteś aniołem dziewczyny - lokalne , dajcie znać na priv bonetce gdzie ma podrzucić te smakołyki dla komturów - jak nie odezwiecie się do jutra to poproszę ją żeby wysłała do mnie ( szczególnie tą szarlotkę ) ... więc spieszcie się kobiałki, spieszcie bigmario4 .... jak najbardziej jestem "za" , choć ja to tak czy siak będę ...ostatnio całymi dniami siedzę na tym forum .... uzaleznienie jakieś czy cuś ja też jak już Tomku wyzdrowiejesz - czekam na Ciebie u siebie .... jeśli nie bęsz mógł się z czasem wyrobić z nadmiaru zobowiązań podziękowalnych do spełnienia to osobiście przyjadę Cię uściskać do komturii ... na Mazurach już od 2 lat nie byłam, będzie okazja poodwiedzać rodzinę i stare kąty witajcie, w Komturii jest teraz syn Tomka, Jasiek, z przyjaciółmi rodziny. Majka dzis skoro świt wyruszyła do Warszawy pozałatwiać swoje sprawy. z tego co wiem, Jasiek ma silną alergię na mleko i wołowinę, więc z tymi smakołykami to trzeba uważać... i na koty również - dlatego nie mógł u mnie przenocować. poza tym pewnie cały dzisiejszy dzień spędzi w szpitalu, więc faktycznie możecie nikogo nie zastać... coś mu tu ugotuję na miejscu i podrzucę do szpitala. ...na razie żadnych nowych wieści. czekamy do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 czekamy na wieści (dobre, bo tylko takie przyjmujemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Właśnie poczytałem co i jak... Tomek jest wspaniałym i twardym człowiekiem.Wie co ma zrobić. A my? Po prostu poczekamy... Odpocznie i wróci! Musi! Jak wszyscy tutaj... jestem stale myślami z Nim.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 bonetka ....może na razie faktycznie poczekajmy z tym jedzonkiem skoro żony Tomka nie ma i jest tylko Jaś - lepiej może nie zostawiac mu nic do jedzenia... kurcze, nie wiedziałam że można być uczulonym na wołowinę ... do tego mleko i koty i pewnie jeszcze niejedno (bo te alergiczne nieszczęścia to stadami chodzą) ... nie ma chopak łatwego życia Tomku - niedziela - jutro wstajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts