malka 17.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dzień dobry przyszłam powiedzieć....... jutro otworzysz oczy, zobaczysz Majke i dzieciaki....a oni nam szybko opowiedzę , że jest dobrze, że bedzie jeszcze lepiej. do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dzień dobry Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 17.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Daggulka nie ma sprawy ...( kaczki dwie upieczone 10 min temu wyłączyłam piekarnik ( tamta była wczorajsza a te dzisiaejsze ) i gdyby wziąść w samoch to jeszcze gorące byłby na stole w Komturii , to nie wołowina . ( nadal nie wiem gdzie to jest ..odezwał się Maciek i ma mi napisać a moze ktos inny jeszcze napisze ....trzeba odbić kawałek mapy ( zbliżenie ) i kropkę w odpowiednim miejsciu ..mogłaby nawet satelita być ( zumi ) ...tam jak na dłoni wszytko widać , każdy budyneczek itd i wyłaś mi na mail . Jutro będzie inne menu i jeszcze ciasta ...kruche , makowe i z pianką zapieczoną na wierzchu i rolada z bitą śmietaną i truskawkami ( będę miała gosci ) ps. nic nie było na wołowinie ..tylko na wieprzowinie .... Maciek napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Kolejny dzień, dzisiaj akurat piękny i słoneczny się zapowiada a ja tak sobie myślę, że gdyby nie Komturia, może w ogóle by mnie tu nie było na forum zachwyciła mnie jej historia i dobry Człowiek dzielnie walczący z przeciwnościami losu, w dążeniu do spełnienia swoich marzeń, no więc tak siedzę i myślę... i ślę te wszystkie myśli do Tomka, bo do tej pory nie udało mi się Go poznać i wierzę, że się uda na kolejnym zlocie, w końcu nie raz stukał mi młotkiem w licytacjach, i chciałabym żeby na żywo też się to udało )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 smutna wiadomośc Tomka nie miałam okazji poznac ,ale z tego co czytam dobry człowiek z niego, skoro tyle ludzi modli sie za niego.... przyłaczam się do Was, od tej chwili myslami i modlitwą jestem za szybki powrót do zdrowia i sprawności Tomasza!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Śpij Tomku, odpoczywaj.. bo jak widzę grafik spotkań masz wypełniony do EURO 2012 mam też dla Ciebie kilka słów od Cpt_Q, co po morzach pływał, gawiedzi ciekawej cudów natury góry lodowe, pingwiny i inne ptaszydła z drugiej półkuli pokazywał, a teraz wraca już na Ojczyzny łono: Tomku, juz za kilka dni, w przyszlym tygodniu sie zobaczymy, bede w Olsztynie to sobie pogadamy jak za starych, dobrych czasow. A moze juz nie trzeba bedzie do Olsztyna jechac, moze do Komturii, na tarasie usiadziemy, na pola i laki popatrzymy, moze te orly ujrzymy... Tyle do opowiedzenia... Tomku Tys Komtur mocarny - nie dasz sie - sluchaj Kapitana, jako mnie wszyscy sluchaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 boszszsz... widzisz, Tomku? Cpt_Q wraca do nas .... może nawet będzie z nami na zlocie - musisz szybko wyzdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dzień dobry, Tomku. Chleb dzisiaj raniutko upiekłam. Na zakwasie, pachnący, wyrośnięty, pyszny, oderwać sie trudno. Niech Ci jakos tam zapachnie, bo jutro już czas wstawać na śniadanie będzie. Pogoda u nas dzisiaj ładna, słońce śiweci i ciepło jest, Nasz Karo połozył sie w tym słońcu i się wygrzewa. Goście do Parku Mużakowskiego sie wybierają na zwiedzanie, na pewno wrócą zachwyceni - maj to najpiękniejsza pora na oglądanie tego ogrodu. Czekamy tu wciąż na Ciebie, żeby i Tobie pokazać I Park Mużakowski i Ogród Róż i park Branickich i wiele jeszcze innych rzeczy. A nade wszystko - żeby usiąść z Tobą przy lampce dobrego wina i zasmiewać się z własnego gadulenia... Śpij szybko, bo w szpitalu już komu innemu poduszka potrzebna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Wczoraj cały wieczór czytałam dziennik Tomka-od pierwszej strony Pomyślałam ,że to dobry sposób żeby go lepiej poznaćI wiecie co ? On nie traci energii na wściekanie się na byle jakich fachowców,czy na użalanie sie kiedy Majka miała chore kolano, On wtedy działa żeby było dobrze.Myślę ,że teraz będzie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dopiero się dowiedziałam Tomaszu nie rób se jaj i wracaj szybko Slę Ci tonę dobrych myśli, energi, fluidów (i co mi tylko do łba przyjdzie a tobie może pomóc) dziś wieczorem będę je słała z koncertu Omegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Na Zlot wybieram się tylko dlatego, że chcę poznać osobiście kilka osób. W tym gronie jest też Tomek. I wiem, że Go spotkam w realu i na Tym Zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cześć Tomek Cały czas jestem myślami z Tobą. Chciałam tylko życzyć Ci miłego dnia Do zobaczenia niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja tez przyszlam sie przywitac. Dzis u nas wreszcie po paru dniach slonko wychodzi, niech i do Ciebie idzie i delikatnie zaczyna Ci przypominac, ze jutro sie budzisz - koniec laby Zdublowalo sie, ale widocznie tak ma byc. Podwojna wiec porcje tego sloneczka sle na polnoc ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 I ja dziś pozdrawiam Cię słonecznie Wysyłam to słonko do Olsztyna i moc dobrych mysli wraz z nim. Wracaj do nas szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 17.05.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 TOMKU!Wstawaj szkoda dnia. Wszyscy czekamy na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 17.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku, wracaj do zdrowia i do nas! Badz silny. W lipcu mam zamiar odwiedzic Cie w Komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Koniec niedzieli nadchodzi powoli, jutro nowy tydzień się zaczyna, to do dzieła Komturze Bo wiesz, jak mój notariusz znowu przesunie termin umowy to ktoś musi z nim poważnie porozmawiać i wyłożyć mu delikatnie, co też może mu za to grozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.05.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku, dopiero przeczytałam..., więc ze zdwojoną mocą myślami Cię tu holuję. Mam w tym pewną praktykę (skuteczną!). Wracaj wypoczęty i wzmocniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To kolejny watek ktory czytam ze lzami w oczach. Tomku jestes szczesciarzem, ze masz tylu oddanych ci ludzi, ktorzy kazda chwilke poswiecaja myslom o Tobie i przesylaja ci dobre fluidy, pozwol ze i ja sie przylacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cześć ponowne ... Pograłem dla Ciebie dzisiaj na bębnach ... nie wiedziałem jaką lubisz muzykę ... więc zacząłem od "majteczki w kropeczki" ... poprzez Oddział Zamknięty ... aż skończyłem na Metallice ... PS. Jakby Ci szumiało w uszach to przeze mnie ... opieprzysz mnie na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts