LeoAureus 17.05.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 I ja z całego serca życzę zdrowia, zdrowia i zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo503 17.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 I ja wraz z rodziną życzę szybkiego powrotu do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Hej Tomku! Dzis dedykuje Tobie posadzona mlodziutka dracene. Kupilam i przesadzilam w ladna ceramiczna doniczke. Nadalam jej tez imie - Tomczyca. Wracaj przyjacielu, wracaj nam szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomek, kurka, ty wiesz jak mi się nie chce usiąść do tłumaczenia - taki piękny dzień, ech ..... Ale zmuszę się i usiądę, bo mi dwadzieścia stron jeszcze biednej zostało, jak mi obiecasz że wstaniesz wreszcie, bo nie ma nic gorszego niż praca jak bliźni się opierd..... WSTAWAJ BRACHU!!!! Ja tu cierpię, a ty się wylegujesz ? Idź i szykuj Komturię, bo znowu Cię z zaskoczenia weźmiemy i zobaczysz naszego kampera przed wjazdem .... Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Będę wspierać duchowo i trzymać kciuki o szybki powrót do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku ja chciałam Ci tylko przypomnieć, że my dziś tu całą ekipą meldujemy się u Ciebie o 21.30!!!!, .- pamiętaj i nie przestrasz się . Jak Cię znam pewnie strój Komtura już przygotowany na jutrzejsze wybudzenie. No u mnie wczorajszy deszcz przerwał prace przy płotku, ale jedna część stoi, Marek i szwagier żyją, nawet piwko za Twoje zdrówko dziś wypili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 17.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomek byku wstawaj, wstawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 List do Tomka Tomku, niedziela pochmurna, nie rozpieściła słońcem, może ono świeci dziś w Olsztynie?W Białymstoku były dziś zawody lekkoatletyczne, znajomi mego syna zdobywali medale, bili swoje "życiówki" i wiedzieli o tym, że mają je dedykować Tobie. Był też rajd samochodowy, w którym startował kolega córki.Też mu szepnęła, by wygrał dla Ciebie.Nocą padał ciepły deszcz...dla Ciebie, a jutro kiedy będziesz się budził będzie świeciło słońce, zapowiadają piękny poniedziałek.Przywiozłam z działki kwiaty bzu, z działki, na której kiedyś z Tobą i Majką piliśmy zimnego Żubra. Zapach bzu roznosi się po całym domu, przesyłam go Tobie, może doleci i go poczujesz.Kończę już, życząc dobrego, wzmacniającego siły snu, a jutro dobrego przebudzenia.Z pozdrowieniami - tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 17.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie znam Tomasza osobiście, ale WIERZĘ, że da radę! Czeka tu na Niego wiele życzliwych ludzi. Swoją obecnością też wysyłam dobrego duszka trzymającego w garści ogrom dobrych energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 cześć, Tomku .... lecę pomyć podłogi - zrobię to teraz z dwóch powodów: - żeby zdążyć przed 21.30 - nie jutro a dziś, żeby jutro cały dzień śledzić Twoje postępy we wstawaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku, przeczytałam Twój dziennik i perypetie związane z zakupem działki, dachem, wodą, włamaniami ( rzeczywiście czułam się trochę jak w filmie kryminalnym - 07 zgłoś się) i czuję się tak , jakbym Cię znała od lat . Nie daj się, walcz tak jak walczyłeś w zimie z papą na dachu Myślę, że będzie okazja aby Cię poznać i uścisnąć Twoją dłoń. Również czekamy na dobre wieści, które na pewno nadejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 17.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Będę o 21.30. W którym wątku się spotykamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 no właśnie, właśnie - bo wewontków jest kilka ... żebymy się nie pogubili tylko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku, osobiście Cię nie znam, ale miło czytać Twój dziennik. Wracaj szybko do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku wracaj szybko do zdrowia. Wierzę, że od jutra będziesz się czuł coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 17.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 i ja jestem myślami z Tobą Tomku, czytając Twój dziennik i poznając Cię. Przesyłam energię, dedykuję modlitwę. Trzymaj się mocno. A dziś śniły mi się Wilkasy, że znów tam jestem i widzę słońce prześwitujące między strzelistymi sosnami - w przypdaki nie wierzę, to słońce świeciło dla Ciebie. I jeszcze jedno... Nie wybierałam się na zlot, nigdy nie byłam, choć dom zbudowałam razem z uczestnikami forum. To jednak tym razem się wybiorę - właśnie po to by poznać Ciebie osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jestem i wysyłam pozytywną energię. Trzymaj się chłopie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ja też już jestem .... już daaaawno w niedzielny wieczór nie było na forum takiej frekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 czytam i myślę... cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Melduję się i czuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts