gahan 04.09.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ja na tarasie głównie się opalam,jem lody i czytam.W naszym klimacie lato jest krótkie,niestety,wieczory i ranki chłodne i nie dla mnie picie kawy na tarasie o godzinie 7,brrrr..... e, we wrześniu to fakt - poranki zimne, ale w maju, czerwcu - rześki poranek przed upalnym dniem i ptasi rozgardiasz - szczególnie w maju, gdy ptaki zakładają rodziny; a wieczory byłyby równie przyjemne gdyby nie wredne komary, których w tym roku się namnorzyło co nie miara i skutecznie uniemożliwiały jakiekolwiek posiadówki tarasowo-ogrodowe; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nosal 10.09.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 W obecnym domu gdzie mieszkam mam świetny taras. Latem każdą wolną chwilę tam spędzamy. Leżaczek, dobra herbatka czy coś mocniejszego i można żyć Własny taras to super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Lipowski 16.09.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Zazdroszczę póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 18.09.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Niby ta sama kawa, ale na tarasie jakby lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 19.09.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Niby ta sama kawa, ale na tarasie jakby lepiej smakuje Jeszcze pijecie na tarasie? Jesień przyjemna w tym roku. U nas dałoby się już tylko pod kocykiem, ale taras jeszcze niegotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marejko 20.09.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Cóż, moja żona nawet we wrześniu owija się kocem, wychodzi na taras i czytuje książkę popijając herbatę, lub wlasnie wspomnianą w temacie kawe. Kwestia indywidualna zdecydowanie, ja na tarasie przebywać uwielbiam, lecz czekam na słoneczne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 04.10.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Niestety o porannej kawie na tarasie można już zapomnieć. U mnie dziś rano było - 7 st . Wczoraj w dzień 8 st. Szybko się zimno zrobiło w tym roku. Dopiero taras skończyłem a tu już trzeba myśleć o zwijaniu mebli ogrodowych na zime. Mam cichą nadzieje że w jakiś weekend będzie na tyle ładna pogoda żeby chociaż w dzieć pokusić się o kawe na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 U mnie też dziś biało od mrozu na trawniku było! Powietrze już takie mroźne się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 04.10.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 niestety; jeszcze niedawno leżał śnieg z Wielkiej Nocy, lato przeleciało nie wiadomo kiedy i znowu ziiimnoo i cieeemnooo i nasturcje cudne mi zmarzły, i cukinie jedynie pelargonie ( kwitną jak szalone) ostały się na parapetach ... byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 04.10.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 U mnie do kawy to może jeszcze daleko ale taras postanowiłem zrobić już na etapie budowy. Obecnie jestem na etapie SSO a mój taras wygląda tak. Taras jest od strony Pn więc będzie bardzo przyjemnie posiedzieć przy kawie w gorące słoneczne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Wczoraj pomimo ataku wirusów na mój organizm, posiedziałam na tarasie prawie godzinę. Nie było wiatru, zacisznie, słońce jeszcze silne, a już nisko, więc mimo zadaszenia pięknie oświetlało i grzało cały taras. Tradycyjnie kawa, a potem herbata z malinami miodem i cytryną. Bosko, akumulatory naładowane, nawet kaszel lżej znosić Proszę o więcej takich słonecznych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 06.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 pozostaje jedynie kawa z widokiem na ogród z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 pozostaje jedynie kawa z widokiem na ogród z domu też pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 07.10.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 też pięknie ale nie pooddycha się świeżym powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 08.10.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ale można pić kawę i patrzeć na ogród grzejąc się jednocześnie ciepłem z kominka Może to nie to samo co świeże powietrze i słonko, ale i tak lepiej jak w bloku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffael 10.10.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 w domu niestety nie, ale na działce to poranny rytuał z małżonką! mamy działkę pod Kołbielą, 5 domów na krzyż, dookoła las, pola i co wydaje się banalne, ale dźwięki natury i poranna kawa na tarasie są bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zet_zet 01.11.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Zabierałem głos w poruszanym tutaj wątku, ale jeszcze raz napiszę, że kawa wypita na tarasie (obojętnie, o której porze dnia i roku) jest bezcenna. Nawet, gdy krzątam się wokół domu i coś robię przy drewnie, iglakach, drzewkach itp. to zawsze lubię usiąść chwilę na tarasie. Najlepiej z kolejną kawą lub buteleczką dobrego wina. A po odśnieżaniu z kubkiem grzańca w ręku . Obiady latem - tylko na tarasie. Taras to niesamowite miejsce. Jedynie salon z kominkiem może z nim konkurować (szczególnie późną jesienią ). Ewentualnie jeszcze ławeczki przy ognisku za domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja czekałam i czekałam ale w końcu mam:) Nie mieszkam jeszcze ale to lato już było wybitnie budowlano-tarasowe... Jak sobie pomyślę ile razy o tym marzyłam... Co prawda latem taras wyglądał tak: http://img541.imageshack.us/img541/7489/adxn.jpg Uploaded with ImageShack.us Czyli goły beton i modne paletowe ogrodzenie ale było bezpiecznie i przyjemnie... W każdym momencie dnia znalazł się kawałek cienia w który uciekaliśmy podczas upałów. A tydzień temu, w niedzielę pomimo zaawansowanej jesieni siedziałam na tarasie ubrana w krótki rękaw i delektowałam się pyszna kawą i słońcem... Ech, taras fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zet_zet 03.11.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Lukarna, w przyszłym roku dopiero będzie się działo, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Oj będzie:)Już zacieram ręce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts