marta.krzysiak 14.06.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja w prawdzie kawy nie piję, ale w okresie wiosenno-letnim często jemy z rodziną weekendowe obiady na tarasie nie ma nic przyjemniejszego niż dobry posiłek na świeżym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 14.06.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A ja lubię weekendowo-popołudniową kawę na tarasie i oczywiście grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 14.06.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pijałem regularnie kawę w moim poprzednim domu. Wokół zieleń, za płotem las, bajka... Ale bajka była z gatunku samotność we dwoje i teraz chciałbym szybko skończyć nowy dom, żeby móc pić kawę na tarasie naprawdę we dwoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 16.06.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 zgadzam się, że kawę na tarasie w ogrodowej scenerii b. przyjemnie sie pije. Jednak np. obiad już nie; trzeba uważać na latające owady, odganiać je, jeść b. uważnie aby nie połknąć np. natrętnej osy, która utopiła się w sosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 17.06.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Mieszkałem dawno temu przez jakiś czas w domu z tarasem ocienionym pergolą. Była ona obrośnięta winoroślą i jesienią winne grona wisiały nad głową kusząc, aby je jeść. Niestety, szerszenie tęż ulegały pokusie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 17.06.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam, dumnie mogę dołączyć do grona wielbicieli kawy tarasowej Co prawda tarasu jeszcze nie ma ale na trawniku rozstawione są już meble i parasol. Taraz lada chwila będzie tworzony. Mieszkamy od piątku i narazie jesteśmy zajęci rozpakowywaniem kartonów ale czasu w ten weekend na grilla, kawkę i piwko w ogrodzie nie zabrakło rewelacja. Najlepsza nagroda za 8 miesięcy poświęcania każdej wolnej chwili na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.06.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Tak Was czytam i czytam i już nie mogę się doczekać na swoją kawkę na tarasie !! U nas dopiero tynki i tyle jeszcze czasu musi minąć ale miło Was poczytać i pooglądać Wasze tarasy pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 19.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 aniqa1982 - Zapraszam na kawę do mnie:rolleyes: Taras może jeszcze nie najpiękniejszy ale za to kawa bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 20.06.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 satysfakcja nie do opisania kiedy po pierwszym noclegu obudziłem się o 6 rano i poleciałem zrobić sobie kawę, siedziałem i gęba sama sie cieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.06.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) aniqa1982 - Zapraszam na kawę do mnie:rolleyes: Taras może jeszcze nie najpiękniejszy ale za to kawa bardzo dobra Dzięki pieknyromek, jak miło Już się nie mogę doczekać swojego tarasiku Miłego dnia i pysznej kawusi wszystkim życzę PS. Proszę, dodawajcie zdjęcia swoich tarasów !! Edytowane 20 Czerwca 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 20.06.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja również uwielbiam w te upalne dni pyknąć sobie z małżonką mrożoną kawę. Taras mamy od wschodu, więc po południu jest ciepło i zacienione. Normalnie bajka. Teraz to już nawet z laptopem uciekam na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 21.06.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 noooo, dziś piąteczek i jutro możemy wylegiwać się na swoich tarasach rano kawusia obowiązkowo, a wieczorem piwko w sumie to już dziś można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.06.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ja na swoim tarasiku to mogę sobie na razie babki z piasku lepić , ale miłego wypoczynku życzę Może i ja się w końcu doczekam Miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 24.06.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 nawet jak jeszcze nie ma tarasu to można się relaksować w miejscu gdzie będzie taras lub innym zakatku ogrodu. Tak jest u mnie, mable mam rozstawione w miejscu gdzie bedzie taras i relaksik polecam śniadanko na świeżym powietrzu, bajka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia87 24.06.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 juz nie moge sie doczkac kiedy tez bede mogla tak zasiasc na swoim balkonie, jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Amelia87 powoli ,powoli i my też się doczekamy U mnie dziś tynkarze wkroczyli Miłego dnia wszystkim kawoszom i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.06.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ja na swoim tarasiku to mogę sobie na razie babki z piasku lepić , ale miłego wypoczynku życzę Może i ja się w końcu doczekam Miłego dnia ! rzuć na piasek 4 palety i już masz taras;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 haha dzięki Amelia2 piasek na tarasie zasypany już częściowo ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisPL_ 26.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Najlepiej wypić poranną kawę w towarzystwie sąsiada koszącego trawnik z jednej strony i budowlańców z koparką za drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
classico_girl 26.06.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 haha KrisPL_, są plusy i minusy lata koszenie trawy u sąsiada i hałas z tym związany to minus poczekaj aż wszyscy wykoszą trawniki i dopiero wtedy zasiądź spokojnie na kawę moi też w weekendy uwielbiają mi tak umilać popołudnia... i że to akurat zawsze w tym momencie kiedy ja znajdę trochę czasu na odpoczynek przy kawie właśnie czytałam przed chwilą tutaj o mieszkaniu na poddaszu i przypomniało mi się, że to zawsze było moje marzenie jak byłam nastolatką - mieszkanie w starej kamienicy na ostatnim piętrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts