Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kawa na tarasie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 361
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, dumnie mogę dołączyć do grona wielbicieli kawy tarasowej :) Co prawda tarasu jeszcze nie ma ale na trawniku rozstawione są już meble i parasol. Taraz lada chwila będzie tworzony.

Mieszkamy od piątku i narazie jesteśmy zajęci rozpakowywaniem kartonów ale czasu w ten weekend na grilla, kawkę i piwko w ogrodzie nie zabrakło :) rewelacja. Najlepsza nagroda za 8 miesięcy poświęcania każdej wolnej chwili na wykończeniówkę :)

aniqa1982 - Zapraszam na kawę do mnie:rolleyes: Taras może jeszcze nie najpiękniejszy ale za to kawa bardzo dobra :stirthepot:

Dzięki pieknyromek, jak miło ;)

Już się nie mogę doczekać swojego tarasiku :)

Miłego dnia i pysznej kawusi wszystkim życzę :)

PS. Proszę, dodawajcie zdjęcia swoich tarasów !!

Edytowane przez aniqa1982

haha KrisPL_, są plusy i minusy lata ;) koszenie trawy u sąsiada i hałas z tym związany to minus ;) poczekaj aż wszyscy wykoszą trawniki i dopiero wtedy zasiądź spokojnie na kawę ;) moi też w weekendy uwielbiają mi tak umilać popołudnia... i że to akurat zawsze w tym momencie kiedy ja znajdę trochę czasu na odpoczynek przy kawie ;)

właśnie czytałam przed chwilą tutaj o mieszkaniu na poddaszu i przypomniało mi się, że to zawsze było moje marzenie jak byłam nastolatką - mieszkanie w starej kamienicy na ostatnim piętrze...