Gość 24.05.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 W garderobie przy sypialni. Gorzej z suszarką na pranie. Tutaj mam zero koncepcji- łazienki wolałabym nie oszpecać ale pewnie na tym się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 24.05.2004 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 GorguJa mam ten komfort, że mam suszarnię koło pralni w piwnicy, ale podejrzewam, że Ty niestety nie. A gdzie masz pralkę? Może suszarka w tym samym pomieszczeniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Helism- pralka stoi w pomieszczeniu przy łazience (taka garderoba łazienkowa- 1,5m2)-akurat wystarczy miejsca na pralkę, szafkę na ręczniki, detergenty etc. Niestety nie ma tam wentylacji więc pranie może się kisić a poza tym nie ma tam miejsca na suszarkę stojącą- chyba że na wiszącą no ale ta wentylacja najgorsze rozwiązanie to szorować na górę (użytkowe poddasze) i tam rozwieszac pranie. No ale pralka na dole a pranie na górze- super niewygodne!!!. Tak więc jak widzisz tak to jest jak się nie myśli- katastrofa. Aha- wspomnę że mam 2,5-letniego synka i prania co nie miara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 24.05.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 A może jakiś sprytny stolarz wymyśli fikuśną szafeczkę, w której deska się ukryje, a szfeczka będzie się ładnie w salonie komponować???? Na to nie trzeba stolarza albo mozna stolarzowi pokazac strone http://www.cucine.com/arreditalia/enter.html , na ktorej wsrod mnostwa dobrych pomyslow na wygodne urzadzenie domu mozna znalezc i deske do prasowania, ktora w prosty sposob zamyka sie w zgrabnej szafce. Jak juz bedziesz pod wskazanym adresem, kliknij "lavanderia", a sprzet, o ktorym mowie, nazywa sie "stiromobile". Jak go juz wypatrzysz, to kliknij z prawej strony "Fare clic qui per i dettagli", aby obejrzec szczegoly na zdjeciach i rysunkach. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 24.05.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Ale świetna stronka -poproszę o inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 25.05.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Ja stawiam na pania do prasowanie, a o jej rozrywki sie nie martwie, bo dla niej to normalna praca i nie mam zamiaru zapewniac jej TV, zeby sie nie nudzila. Deska oczywiscie w pomieszczeniu gospodarczym.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucho 25.05.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 bardzo proszę - stronka bardzo ciekawa, cierpliwi znajdą tam również deskę do prasowania wysuwaną spod blatu kuchennego http://www.dacter.pl/katalog.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia150 02.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Odświeżam temat. Wymyśliłam sobie,że deskę do prasowania umieszczę w schowku pod schodami, gdyż są wysokie i tam będę sobie prasowac. Mąż na to: "Świetnie, wymyśl jak a zrobi się". No i problem bo nie wiem jak to wymyślec, żeby się składała i rozkładała wysuwając ją lub zamykając w wąskiej szafce. Czy może ktoś wpadł na ten pomysł przede mną i podzieliłby się efektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.06.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Kasia150, a nie będzie Ci za ciasno pod tymi schodami? 90 cm na deskę plus osobę to troszkę mało. Jeśli nie zmienisz jednak zdania to wklejam prosty rysunek, może Ci to coś rozjaśni. Pod schodami budujesz szafkę, w której na wysokości 80-90 cm montujesz deskę na zawiasach. Po otworzeniu szafki pociągasz za drązek, który jest jednocześnie podnóżkiem, aby rozłożyć deskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 02.05.2020 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 A są jakieś porządne i trwałe deski do prasowania na wiele lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 02.05.2020 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Robinson, pewnie, że są takie deski. Ale jak z wszystkim to pewnie też kwesta szczęścia czy dany produkt przetrwa wiele lat . Ja mam od wielu lat tę samą deskę, z firmy Vileda (tą największą rozmiarowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 02.05.2020 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Hehe, właśnie na deski tej firmy patrzę - masz Vileda Total Reflex Plus i jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endru2020 13.05.2020 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jeżeli deska do prasowania ma służyć tylko do szybkiego odprasowania czegoś przed wyjściem to takie chowane w szafie czy pod blatem wydają się ok, ale nie wyobrażam sobie przy niej prasować całej góry prania przez dłuższy czas. Przy prasowaniu i później składaniu ubrań potrzebuję przestrzeni do "machania" rękami a takie bajeranckie, chowane deski wydają się mieć go mało wokół siebie Moim zdanie łatwiej zorganizować w jakimś kąciku drugi TV lub tradycyjną deskę schować do szafy i w razie potrzeby przynieść ją do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.05.2020 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Deska schowana w szafie. Otwierasz/odsuwasz drzwi, rozstawiasz deskę (obok ma być gniazdko) i machasz żelazkiem ile chcesz. Lokalizacja tv w potrzeb na pobliskiej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endru2020 19.05.2020 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Deska schowana w szafie. Otwierasz/odsuwasz drzwi, rozstawiasz deskę (obok ma być gniazdko) i machasz żelazkiem ile chcesz. Lokalizacja tv w potrzeb na pobliskiej ścianie. Proste i łatwe rozwiązanie takie są najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts