מרכבה 23.03.2017 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Spokojnie, jestem. Nic mi się nie stało. Wiele się wyjaśniło, wyjaśnia. W bardzo dużym skrócie, całość opiera się na empirycznym doświadczeniu. Albo coś działa, albo nie. Ważne że Jezus daje nowe życie, wiem wiem teraz to "mało modne" tak jak by to miało być modne. Nawet od swojego brata słyszę mamy XXI wiek. Jak działa mechanizm ? jak obecne "wirusy" komputer troszkę wolniej chodzi, darmowy antywirus nie wykrywa robactwa, komputer jest tak zainfekowany, ale działa. Goshery, wot, dr web, avast do przeglądarki to minimum zabezpieczeń, widzę jak znajomi na FB, wot - same czerwone kółka, są zupełnie nie świadomi tego, że tam gdzie wchodzą jest robactwo. Rozumie, że w dobie mody na różne dziwadła, obchodzenie " halloween", chodzenia do wróżek, czytanie horoskopów, zażywanie homeopatii, nie sposób tego wymienić badziewia. Logika wskazuje prosta jak budowa cepa - wystarczy Opatrzność Boża. kwintesencja wiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CodeSnipper 24.03.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 A Ja Cię rozumiem. Sam tak budowałem - zaufałem Panu, reszta to był pryszcz. Rozumiem nawet neoficką chęć pochwalenia się całemu światu, że w końcu uwierzyłeś. Niekoniecznie jednak znajdziesz tu zrozumienie Fajnie że wróciłeś do pisania, czekam na wpisy techniczne. A z tych ostatnich się cieszę. Jest nas już dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 24.03.2017 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) Dużo do ogarnięcia tematów, w tym przeróbka fundamentu na ścianę oporową, inaczej będzie ciężko na raz wykonać płytę fundamentową+ ściany piwnicy. Jeśli by nie było wyżej budynku sąsiada, ok, można by się "pokusić" nie robić nic. Tak ściana musi powstać etapami, odcinkami po 1,5m. Trzeba wykonać zadaszenie - przesuwne, jednocześnie drenaż wykonać w odcinkach, jak sam widzisz roboty sporo- ale w sumie odeszła mi chęć "co ja nie dam rady" teraz to już zrobienie domu - bez większych emocji. Też jeszcze papiery trzeba było wyprowadzić, chodzi o granicę działki. Dawniej było wszystko na "gębę" stąd wymieniłem się z kuzynem na kawałek pola. Mam więcej o 0,5 ara, ale granica zamiast 3,96m od obecnej ściany budynku- biegnie 6,4m od. Teraz jeszcze okazanie granic drogi. Kolejny etap zrzut wody z drenażu do rzeki, mam taką możliwość- że przy okazji wymiany rury od studni, to przy okazji można by odpływ zrobić. Papierologi co nie miara w tym zaświadczenie, że nie jest to teren zalewowy. Później pozwolenie wodno prawne. cdn Edytowane 24 Marca 2017 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 14.08.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Masz łeb nie od parady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 25.03.2019 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Nowa baza do budowy:) jest zaplecze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 25.03.2019 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 nowe zaplecze do budowy 1,2-1,4km od tamtego, można zacząć budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 30.03.2019 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 24.08.2019 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Myślę że jak kolega מרכבה wróci z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 21.07.2020 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Jestem rozbudowa o bazę/ zaplecze, z planów nie zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner-szczecin.pl 07.07.2022 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Coraz wiecej osób decyduje się na budowę domu zesoenergetycznego. Rosnące ceny mediów nieustannie do tego zachęcają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts